פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים גם אני מצאתי חנות... אבל אני לא זוכר איפה היא ממוקמת, אני אחפש אותה שוב ויביא תמונה+מיקום
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אחים שלי מצאתי את כל החנויות אבל יש כאלה שאני לא יכול להיכנס אליהם(למשל שדירוג מנוע וכאלה) למה?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אחים שלי מצאתי את כל החנויות אבל יש כאלה שאני לא יכול להיכנס אליהם(למשל שדירוג מנוע וכאלה) למה?כי הרוב זה סתם דוגמאות למישחק המלא...
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אוי ויי... מתי יצא כותר נורמלי של NFS כבר.. מאז Porscheראסמי!!!פורשה היה הכי טוב וכל מה שיצא אחריו ממש on the faceאני לא מבין מה אנשים מוצאים באנדרגראונד הדפוק הזהממתי להיות נהג מרוצים לא חוקיים יותר "מאאאגניב" מלהיות נהג אמיתי עם רשיון מרוצים שמתחרה עם מכוניות שפותחות לכל המשופרות האלה את הצורה
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים זאת דעתך , בכל מקרה , מי שעוד לא מצא את כל המוסכים , זה ממש שטויות , זה הגיון פשוט , פשוט תחפשו במפה מקומות בהם יש סימטאות קטנות , תכנסו לכל הסמטאות שאתם מוצאים במשחק , ובסוף תמצאו את כולם , אני בינתיים הצלחתי להיכנס רק לחנות אחת...
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים יכול להיות שאני לא רואה שום שיוני אחרי שהפעלתי את כל התופינים??? (AA, AF)
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל לפני שנה שNFS-underground יצא, היה מין תחרות נחמדה בפורום, מי מציג את התוצאה הכי טובה במירוץ דראג בדמו שרק יצא.אז חשבתי שיהיה נחמד לחדש את התחרות הזאת, בNFS-Underground 2 במסלול מרוצים הרגיל (לא הדריפט) ברמה הקשה.הנה התוצאה שלי:הכוונה לסיבוב הכי מהיר.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים שמע Burton אני מסכים איתך - אני דווקא בדיוק חורש את ה Porsche עכשיו.אבל אל תשכח שלא כולם אוהבים משחקי סימלציה.בטעות נראה לי הם עשו את Porsche - שים לב שכל משחק חוץ ממנו הוא ארקייד.ודווקא underground זה נחמד +
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים טוב , לא הספקתי להתעמק בזה כל כך , אבל הנה(אני חושב שזה לא רע לפעם ראשונה) :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מי הכי טוב בדריפט??אני כרגע אחד הטובים בעולם ועדיין לא ראיתי מישהו שעבר את התוצאה שלי התמונה תדבר בעד עצמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.