עבור לתוכן

צריך המלצה לקירור מעבד עם ליבת פרסקוט

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות איוורר למעבד שלי

המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478

והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE

בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף

נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל

הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב

עם וסת מהירות ודברים כאלה

התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה.

תודה מראש והמשך יום טוב

פורסם

זה לא כזה קריטי אבל אם אתה מתעקש קנה כמו שאמרתי לכולם זלמן כמו שלי 212 ש"ח בפנדה - גירסה משופרת.

פורסם

או שתיקנה איזה SP94 נחמד !! :D

פורסם

כן , גם לא רע..

פורסם

חחח :lol: זה רק בלוק קירור שזה חלק ממערכת קירור מים...

פורסם
  • מחבר

אהה טוב שאמרתה לי כנראה שאני יקח את הזלמן אבל תגיד זה הגיוני או שהכי הרבה שהוא מסתובב זה 3500 כי עכשיו המאוור שיש לא יורד מה-5000

פורסם

אם אתה מתכוון לזלמן אז הוא עובד עד 2600 סל"ד אבל זה לא אומר שזה פחות טוב כי זה תלוי בגודל מאורר ובעוד גורמים...

לפני שאתה קונה תוודה שהוא מתאים ללוח שלך

http://www.zalmanusa.com/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm

פורסם

הלוח שלך מתאים ואני מכיר את הסינק הזה אם הוא היה יותר משתלם הייתי אומר לך...

פורסם

אני הייתי הולך על Thermaltake Spark 7, הוא עושה עבודה מצוינת והוא ממש זול (150ש"ח).

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=5212

עריכה:

שחכתי להוסיף שהמעלות שלך לר כ"כ גבוהות ואין לך צורך במשהו רציני, גדול ויקר כ"כ.

פורסם

הסינק הזה הוא כבר מתיישן ועדיף לך הזלמן שיתן ביצועים יותר טובים ושקט. הוא גם מתאים לעוד סוגי מעבדים ככה שאם תשדרג תוכל להמשיך עם הסינק...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני כנראה ילך על Thermaltake Spark 7 כי הוא זול מהזלמן ועוד שאלה אם אני מחליף מאוורר למעבד אז האחריות שלי מתבטלת? או רק

ב- OC האחריות מתבטלת?

פורסם

אתה לפי דעתי עושה טעות... הזלמן יותר טוב ושקט!! בקשר לאחריות אם יקרה משהו תחזיר את הקירור המקורי וככה תשלח אותו לאחריות...

פורסם

יש לי פרסקוט 2.8 ושמתי לו קירור silent tower זה אחלה קירור עולה 190 שקל חזק ושקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים