עבור לתוכן

3500A כמה שאלות לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מחר ככל הנראה אני קונה צורב DVD חדש.. והמליצו לי על NEC 3500A..

קראתי פה את הת'ראדים ובכל זאת יש לי כמה שאלות (מן הסתם.. אחרת לא הייתי כותב :lol: ) שהייתי רוצה (ברשותכם כמובן) תשובה ממוקדת יותר:

1) Firmware- איך מעדכנים את זה? מישהו יודע מה הFW הכי חדש של הצורב הזה? (ראיתי פה 2.17..)

2) מולטיזון.. .ראיתי באותו אתר שלמעלה תוכנה שאיתה ניתן לראות מכל איזור.. בטוח שלא צריך עדכון FW בשביל זה? כי ראיתי שמישהו כתב פה שכן.. (למרות שכתוב באתר שלהתוכנה שלא צריך :)) מישהו כבר התנסה?

3) זה נכון שלכונן הזה יש קשיים נוראיים לקרוא דיסקים טיפה מלולכים? כלומר קשיים שלא נתקלים איתם בכל כונן אחר?

4) מה הפרוצדורה של צריבת סרטים מהמחשב לצפייה בנגן DVD רגיל? אני משתמש בנרו 6 אם זה עוזר..

5) אילו מדיות הם הכי נורמליות לגבות מידע (קבצים) +R או -R?

6) איך המדיות של memorex? שוות משהו? אם לא תוכלו לתת לינק למדיות אחרות?

7) מה ההבדל בין 3500AG ל3500A? או שאין הבדל?

תודה רבה רבה לכולם!!!!

:)

פורסם

1) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91343.0

אין קושחה חדשה רשמית מ NEC

2) יש קושחות אחרות שמאפשרות מולטי זון,אבל תמיד יש את dvd region free תוכנה מעולה.

3)לא יודע.

4)חיפוש,הנושא נטחן.

5) מה אתה מגדיר "נורמליות",אם אתה רוצה לצפות בסרטים בדיויידי הבייתי שלך,סיכוי גבוהה שמדיות +R הוא לא יקרא.

אתה יכול לשוטט לך בסטיקי של ה DvdInfoPro ולראות איזה דיסקים טובים ומאילו להתרחק כמו אש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה :xyxthumbs:

שנית.. ראיתי את הת'רד שלך.. ראיתי שאהבת את העדכון.. וסביר להניח שאתקין אותו אם אתה ממליץ ;)

אבל ההתקנה נעשית סך הכל על ידי הפעלת התוכנה? אין צורך בשום דבר אחר?

שאלה שעד עכשיו נראתה לי דיי טיפישית.. אולי היא עדיין.. אין בעיה עם שימוש בצורב גם ככונן הקורא נכון (קריאת DVD וCD רגילים)? זה לא שוחק אותו כמו שהבנתי שצריבת CD רגיל שוחק אותו נכון?

שוב.. תודה!

פורסם

שמע,בתור התחלה,תשתעשע קצת עם הצורב,צרוב סרטים וdata...אין שום סיבה לעדכן את הקושחה ללא צורך.

כל דבר שוחק שאתה משתמש בו,אבל אין שום בעיה להשתמש בכונן לקריאה וצריבה של DVD ו CD.

אני אישית משתמש בצורב רגיל לצריבת דיסקים רגילים.

פורסם
  • מחבר

אחלה! תודה רבה

שאלה אחרונה.. מבטיח (בערך ;D) ראיתי שיש לצורב הזה riplock.. יש מצב לעקוף את זה בלי עדכון FW לא רשמי (או פרוץ או איך שתרצו לקרוא לזה...)? או שחייבים להתקין FW פרוץ? יש לכם איזה משהו להמליץ עליו (משהו פשוט להתקנה שיסכן כמה שפחות את הכונן)?

סליחה על כל השאלות.. אחרי הכל אני עוד די טירון בתחום...

פורסם

לא,אי אפשר לעקוף את זה ללא קושחה פרוצה,אבל עזוב,בשביל כמה דקות לחכות? :P

פורסם

מי עושה RIP ומסתכל על המחשב. RIP עושים בזמן שעושים משהו אחר על המחשב (בניגוד לצריבת DVD).

פורסם
  • מחבר

לא,אי אפשר לעקוף את זה ללא קושחה פרוצה,אבל עזוב,בשביל כמה דקות לחכות? :P

אה זה הבדל של כמה דקות בכלל?! הבנתי מאיזה מישהו היסטרי באיזה פורום שזה זוחל לו.. טוב.. יש אנשים שאין להם מה לעשות חוץ מלעמוד עם סטופר מול המחשב

ולINTEGRAL השמעתי בדבריך רמז לכך שאין לעשות כלום על המחשב בזמן צריבת DVD?

פורסם

מי עושה RIP ומסתכל על המחשב. RIP עושים בזמן שעושים משהו אחר על המחשב (בניגוד לצריבת DVD).

::)

אני ;D

אני לא נוגע במחשב גם ב RIP וגם בצריבה... אם זה ממש דחוף אז אני נוגע ב RIP בכל זאת... אבל דברים קלילים ביותר ודחופים... אל תשאל למה, סתם...

כן, אל תעשה כלום בזמן צריבה DVD ועדיף גם CD רגיל

תתחדש!

אגב, בקשר ל REGION FREE... כל פעם שאתה מעדכן את ה FW של הצורב DVD המספר שינויים של האזורים מתאפסים. מקסימום שינית 5 פעמים, תעדכן שוב את ה FW ותקבל עוד 5 פעמים. אני בטוח בזה ב 99%.

יניב

פורסם

טוב, אתה עדיין בשלב שאתה מאוהב ביכולות של צורב DVD  ;D

אין כמו להיות מאוהב :aktion031:

פורסם

אגב, בקשר ל REGION FREE... כל פעם שאתה מעדכן את ה FW של הצורב DVD המספר שינויים של האזורים מתאפסים. מקסימום שינית 5 פעמים, תעדכן שוב את ה FW ותקבל עוד 5 פעמים. אני בטוח בזה ב 99%.

נראה לי שגם תוכנות כמו POWERDVD ובטח שתוכנות חיצוניות יודעות להתעלם מהREGION של הסרט. אני זוכר שפעם היא הודיעה לי על הסרט שהוא מאיזור מסויים ושאני צריך לבחור כיצד לנגן אותו

פורסם
  • מחבר

קצת (אבל ממש טיפה) אוף.. אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה שקוראת כל איזור ובכאל זאת רציתי להמשיך לעבוד עם POWER DVD אז החלפתי כמה קבצים של POWER DVD בקבצים לשל התוכנה וזה עבד :)

עכשיו אני רק צריך להזכר איזו תוכנה זאת ואילו קבצים הוחלפו :\

טוב חבר'ה.. תודה רבה על כל העזרה.. מחר או ביום חמישי אני אזמין את הצורב (וכונן 80GB) ומה שיותר מגניב זה שאני מקבל בסוף שבוע AIW 9800PRO :jump: אזה כיף לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים