עבור לתוכן

ביטול העלאות באימיול ובכלל בעיה עם הורדה ממש איטית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סרקתי ולא נמצא אף וירוס אחד.

אבל 33 מרגלים היו...

פורסם

אחי הבעיה שלך ממש נפוצה גם לי יש אותה בעיה

תנסה לשחק אם ההגדרות שלך יש מדריכים בפורום של האתר שהורדת את התוכנה

פורסם

עדיף לפתוח את הפורטים מאשר לבטל פיירוול שלם.

פותח הת'רד - יש לך בכלל LowID?...

Please explain how. :)

פורסם

כמו שאמרתי בת'ארד אחר,

תוריד את האימיול הרשמי...Emule-Project.net

לפי מה שהבנתי זה שלאימיול של ליונטוורק השרתים נותנים באנים..או נותנים להוריד על מהירות ממש נמוכה.

פורסם

דבר ראשון למה אתה משתמש באימיול???ביטורנט יותר מהיר ולא צריך לשחק עם הגדרות אני מוריד קבוע על 100K !

דבר שני אני לא ממליץ אבל ישנה אפשרות של אימיול :"לא בדיוק מקורי" ב-www.elicomp.tk(אהההםםםם)

בקיצר תודיע לי אם אחד מהאפשרויות טובה לך.

פורסם
  • מחבר

ואם אני אוריד את אחד האימיולים שהצעתם, אני אוכל עדיין להוריד לינקים לאימיול מlionetwork?

תודה לכולכם על העזרה..

פורסם

אימיול זה אימיול,לא משנה באיזה מוד אתה משתמש,כן תוכל להוריד לינקים מ Lion

פורסם

איזה שרת אתה מתחבר אליו זה לא ממש משנה, את הרוב המוחלט של המקורות הורדה אתה בכל מקרה מקבל ב Source Exchange, כלומר ממשתמשים פרטיים אחרים.

אבל תגיד משהו, אתה בכלל מוריד משהו עם מספיק מקורות? נגיד אצלי אני לא מקבל מהירות הורדה מרשימה בכלל על כל אחת מההורדות, אבל בסכום אני מקבל קצב יפה. תנסה להוריד איזה 6-10 קבצים פופולאריים באותו זמן, תשאיר את המחשב דולק ל12-24 שעות ותראה אם אתה מתחיל להגיע לקצבים יותר יפים.

אה, וכמעט שכחתי, תעלה את ההגבלה של המספר מקורות המקסימאלי לקובץ ל1000 או ליותר.

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי מדריך להגדרות של האימיול בlionetwork והגדרתי לפי זה.

הוא נותן מהירות טובה אם אני מוריד פול קבצים. ישנה אפשרות שתוכל לנצל את רוחב הפס קם אני מוריד קובץ אחד או שניים?

פשוט אין לי הרבה מקום..

פורסם

אני חושב שאין לך הרבה מה לעשות עם המהירות, זה החסרון הגדול של האימיול. אני צברתי את הקרדיט שלי במשך מעל לשנה , ועדיין המהירויות מגיעות בקושי ל30KB כשאני מוריד לפחות שני קבצים פופולאריים. מה שאני יכול להמליץ לך, זה לשים את הUPLOAD על 10KB (יותר מזה יפגע לך במהירות, ופחות מזה יפגע לך בSHARE RATIO). כמו כן, כדאי שתגדיר את הגדרות החיבור למקורות למשהו כמו 5000 למקסימום חיבורים, ו2500 בHARD LIMIT.

ובקשר לשרת - מה שהשרת משפיע עליו זו מהירות חיפוש הקבצים ומהירות מציאת המקורות להורדה. לכן עדיף שהשרת שתתחבר אליו יהיה פשוט בעל הפינג הכי נמוך (סביר להניח שלשרת של ליונטוורק יש את הפינג הכי נמוך).

פורסם

על איזה גרסא של אימיול מבוסס Lionetwork?

פורסם
  • מחבר

אסף גולן עשיתי מה שאמרת חוץ מהמספר חיבורים והHARD LIMIT כי אני רוצה לדעת איך הוא יגיב אם עד 10K העלאה.

ויש לי גירסה של אימיול 4.2

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות בנידון, כמו שכבר אמרתי תוריד כמה קבצים ותחכה בסבלנות.

אני מוריד בממוצע 5 - 6 קבצים ורק אחרי כמה שעות טובות אני מגיע לאיזור 15 K אבל רק קובץ אחד כל השאר על פחות.

בזמן האחרון אחרי שהאימיול שלי פועל כל הלילה בבוקר כתוב שההודה הכוללת היא 40 K שזה נחמד מאד, אבל לוקח הרבה זמן.

שוב, אין ממש מה לעשות בנידון פשוט תחכה.

ואל תוריד גרסאות פרוצות או כל מני שטויות כמו של אליקומפ, יתנו לך באנים בכל השרתים ואז בכלל לא תוריד :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים