פורסם 2002 ביוני 123 שנים מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....
פורסם 2002 ביוני 123 שנים מחבר תודה.... למה אני לא חשבתי לחפש את זה?! (טיפשה... ) אבל למה זה בכלל נעלם פתאום?
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אין לי מושג תאמיני לי, לך יש מחשב שככל שמפרמטים אותו יותר... הוא משתגע יותר.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אז כל פעם שתפעילי מחדש את המחשב זה יעלים את הסטטוס בר, אם את רוצה שיהיה קבוע, פשוט מאוד:(אצלי בעברית, תתרגמי לך...)כלים -> אפשרויות תיקייה -> תצוגה -> החל על כל התיקיות.את זה את עושה אחרי שהגדרת את התיקייה בדיוק כמו שאת אוהבת ואז זה שומר את זה לכל התיקיות.
פורסם 2002 ביוני 223 שנים האם את נוהגת להשתמש בקיצור המקשים CTRL-N לעיתים קרובות ? כי אם כן אז נראה לי שזאת הסיבה שמעלימה לך את הסטטוס בר.
פורסם 2002 ביוני 223 שנים מחבר לא משתמשת בזה בכלל...רק עכשיו גיליתי שקיים דבר כזה....וכל הקטע שהוא לא מעלים לי אותו סתם ככה....אלא אחרי הדלקת מחשב בחלק מהפעמים......
פורסם 2002 ביוני 323 שנים האם את נוהגת להשתמש בקיצור המקשים CTRL-N לעיתים קרובות ? כי אם כן אז נראה לי שזאת הסיבה שמעלימה לך את הסטטוס בר. מה הקשר? נ.ב גם לי יש את אותה הבעיה. גם כאשר אינ מחל את זה על חלון ראשי.. וממנו פותח חלונות, משום מה זה לא מחל את הסטטוס בר אצלהם.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים האם את נוהגת להשתמש בקיצור המקשים CTRL-N לעיתים קרובות ? כי אם כן אז נראה לי שזאת הסיבה שמעלימה לך את הסטטוס בר. אני משתמש בקיצור הזה על בסיס יומי ושם כלום, נאדא, גורנישט... זה לא הגורם לבעיה, לנאף יש פשוט מחשב/ה מטורפ/ת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.