פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים חבירם יש כמה דברים שלא הבנתי {מן הסתם כנראה חשובים?} בזמן שקראתי את הספר של תכנות סי1} מהו קבוע שלם הקסא דצימלי? ומה זה בכלל הקסא דצימלי?2}מהו קבוע שלם אוקטואלי? ומה זה בכלל אוקטואלי?3}מה זה דצימלי?4}מהו ייצוג אקספוננציאלי5}תווים אלפא נומריים? מה זה האלפא נומריים?6} לא כל כך הבנתי את ascii &ebdcic7} אריטמטי הכוונה מתמטי?8}אופרטורים בינארים, מספרים בינאריים, מה זה בינארי באופן כללי?9}אופרנדים מה זה?10}אופרטור אונרי מה זה?11}מפעילים לוגיים?12}פעולות הזזה>><<במה הן עוזרות בדיוק?מצטער אם השאלות קצת דפוקותנ"ב אני רואה שהרבה שואלים על סוגי שפות תכנות אז אולי כדי לכתוב מדריך על שפות תכנות כמו c,c++,delphi,pascal וכד' ושבו יהיה כתוב מה בדיוק עושה כל שפת תכנות ומה התכונות שלה וכד'
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים תראה אחי אני לא יודע איך הליק הזה הגיע אבל אותי הוא משרת באוםן יוצא מן הכלל http://clang.eitan.ac.il/index.php?doc=chp&id=1
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר נתת לי אתר ללימוד התוכנה אני בסך הכל צריך את הגדרת המושגים האלה {כפי שציינתי יש לי כבר ספר ללימוד תכנות}
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים 1. שיטת ספירה על בסיס של 16 ספרות, 0-9 ו-A-E.2. שיטת ספירה על בסיס של 8 ספרות, 0-7.3. שיטת ספירה על בסיס של 10 ספרות (המקובלת בכל העולם)4. יצוג כחזקה.6. אלה שיטות לייצג תוים כאותיות. סה"כ הסכמה לדוגמא שהאות A מיוצגת ע"י המספר 50 (סתם זרקתי מספר אני לא זוכר את זה בעל פי)8. בינארי = 2. אופרטור בינארי הוא אופרטור העובד על 2 אופרנדים כמו חיבור חיסור כפל וחילוק. מספר בינריים הם מספרים על בסיס של 2 ספרות, 0-1.9. העצם עליו מפעילים אופרטור, לדוגמא במקרה של אופרטור חיבור האופרנד יכול להיות מספר או שבר.10. אונארי = 1. אופרטור העובדים על אופרנד אחד, לדוגמא סימן מינוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.