עבור לתוכן

קניית צורב dvd! דגם חדש!

Featured Replies

פורסם

על dvd-ram כבר קראתי, אבל זה לא נתמך ברוב הDVDים בינתיים :nixweiss: אז לי זה לא כך כך משנה עכשיו.. אבל אני חייב צורב DVD כבררררר!!

אני לא מבין מה הנתונים האלה אומרם:

Writing DVD-R double layer 2.4x

DVD+R, DVD+RW, DVD-R, CD EXTRA, DVD-RW

???

על כולם כבר יש תשובות מפורטות תעשה חיפוש.

פורסם

:hi: מסכים ולא מסכים איתך...

תראה, דווקא בכרטיסי מסך אין הבדל בין 9200 X ל 9200 Y... החברות פה לא משחקות תפקיד רציני כל עוד היא אחת מ 10 המוכרות שיש בעולם והם מבוססות על ה PCB של NVIDIA או ATI.

בצורבים זה שונה לגמרי... למשל ה NEC הוא הרבה יותר לדעתי כי הוא מאפשר צריבת VERBATIM X 4 במהירות של 8... שזה הפרש רציני מאוד. היום הייתי אצל חבר שלי, התקנתי לו את ה LG החדש ופתאום נזכרתי שה VERBATIM לא תומך ב X8 אלא רק X4... אף אחד לא מת מזה, אבל היה הפרש של כמה דקות בצריבת נסיון שעשינו. בנוסף לזה מדובר בגיבויים ***מאוד*** חשובים ובאמת באמת שפה זה לא משחק ילדים, נדרשת פה איכות כתיבה מקסימלית... ולא נראה לי שצורב של SONY לדוגמא היה עושה את העבודה כמו ה LG, באמת שמדובר בגיבויים חשובים מאוד. עדיף פשוט לישון בשקט, מה גם שהמחיר של LG שהוא כמעט הכי יקר היום בשוק מגיע ל 530 שח בערך... מחיר זול מאוד!

בנוסף לזה לדעתי האחריות ש NEC נותנים לשנתיים שווה המון!!! תאר לך עכשיו אתה קונה צורב LG, משלם 500 שח ועוד שנה וחצי הוא נהרס, הופ... עוד 500 הלכו לך, ואני לעומת זאת זורק אותו קיבינימט ליבואן ומבקש אחד מתוקן\חדש וממשיך לצרוב כמו נמר (נכון שהחדש שלך יהיה יותר מהיר ויותר טוב, אבל עדיין... עדיף לקנות מתי שבאמת רוצים, ולא מתי שהצורב מתקלקל)

אני באמת יושן בשקט שאני יודע שיש לי שנתיים אחריות על הצורב, אני אומר לך את זה בשיא הרצינות, לדעתי זה מאוד קריטי!!! אני טוחן לו את הצורה, כל היום צורב דברים.

סהכ, אני מסכים איתך אבל :)

יניב

פורסם

אני לא חושב שמישהו אי פעם אמר פה למישהו שהצורב שהוא קנה זבל. מה שכן, משתדלים להמליץ על הקנייה הכדאית ביותר וזהו. אם מישהו הולך לעשות שטות כמו לקנות צורב ישן או צורב שידוע כבעייתי בדברים מסויימים, או לחילופין צורב שאינו מספיק מוכר, אומרים לו. אני לא חושב שאי פעם מישהו הפך את הדיון בצורבי ה DVD פה לאינטל נגד AMD. אני לא חושב שיש תחושה בפורום שאם קנית X ולא Y נדפקת, ובטח לא פה. אני כן בטוח שיש כמה צורבים שנותנים יחס עלות תועלת משמעותית יותר טוב מצורבים אחרים. ואם אנשים שואלים - אומרים את זה. זאת בניגוד לצורבי CD שם הטכנולוגיה סופר סגורה. ואני ממש לא חושב שאנשים הפכו את זה למה שאתה אומר. אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזאת. אולי מקרה פה מקרה שם אבל בטח שלא טרנד.

עריכה: וזה ממש לא יזוז 10% לפה 10% לשם. זה יכול בקלות לזוז ל"אני לא מסוגל לנגן את המדיה" או "המדיה קופצת" מכיוון שמספר הטעויות מסוג מסויים גבוה ופה ההבדלים יכולים להיות גדולים מאוד.

פורסם
  • מחבר

טוב בתור פותח התארד אני מזה שמח שכל

ה 3-4-5 STARS הצטרפו והאמת קראתי בעיון כל מה שנכתב פה

ועדיין לא קיבלתי המלצה חד משמעית על סוג של צורב שיהיה אמין

ומהיר!לא ati לא FX לא בלבולי מוח!

תנו פה המלצה שאני אהיה מרוצה למרות שרק עכשיו יצאו מדיות של *8

אבל אומרים פה שיש פורמט של LG שייעודו לגיבוי ואינ אומר לעצמי רגע!

הרי כולם במלחמה על פורמטים וזה לא יגמר עד שזה לא יגמר

השאלה היא למה לא לקחת את כל הפאק כדי שבעתיד הטוב ינצח :s07:

ואני אשאר "מגובה"מכל הצדדים"!

פורסם

מה שלא תקח 4120B או 3500A תהיה מרוצה.

אתה צריך להחליט: DVD RAM לעומת מהירות DL יותר גבוהה ושנתיים אחריות. אם אינך עושה גיבויים יום יומיים או עורך וידיאו אני הייתי הולך על ה 3500A ממקום שנותן שנתיים אחריות. שנתיים אחריות שווה הרבה שקט.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איכות קריאה של מדיות CDR ו CDRW [glow=red,2,300]צריבה ישנה [/glow] (בעבר)  וצריבה חדשה - עתידית בצורבי DVD חדשים ???

ההתלבטות ==> רכישת צורב CDR חדש או,  צורב DVD חדש ?

אחד מהשיקולים המרכזים :   א. איכות הקריאה והצריבה  של מדיות CDR ישנות, שנצרבו בעבר, שצרובות בחלקן,                                                                                               ואני מעוניין להמשיך לכתוב עליהן ולקרא מיהן המדיות מאיכות בינונית ומטה

ב. איכות הקריאה והצריבה של מדיות CDR חדשות - שיצרבו בעתיד -  מאיכות בינונית ומטה

קראתי בעיון ובעניין רב בשבועיים האחרונים את רוב החומר שמתפרסם באתר זה ובפורומים וביקורות בנוגע לצורבי DVD

לאחרונה נתקלתי בדיון מעניין מאד בפורום זה בין מספר כותבים על מה מעניין את המשתמש המצוי או "רוב האנשים"

ובכן אני לא יודע בוודאות אם השאלה שאציג בפניכם מעניינת הרבה אנשים, לעניות דעתי - הגיוני שכן, לדי הרבה אנשים, אבל . . .

לא קראתי התייחסות לנקודה זו, שהיא מאד חשובה בעניי !

ברשותי כמות לא מבוטלת של דיסקים CDR שלא סגרתי את המדיה שלהם, ואני מוסיף להם מידי פעם קבצים נוספים !

כמו כן פעמים רבות אני קורא מהם, חלקם הגדול כבר די שחוקים ואף שרוטים !

רוב הביקורות והמאמרים וכן הפורומים דנים בעיקר במהירות הצריבה  - שאותי לא מעניינת - כמו כן דנים באיכות הצריבה של

מדיות DVD + ו - DL ועוד, שאלות חשובות בהחלט.

יחד עם זאת לדעתי אנשים רבים עדיין ישתמשו בצורב ה DVD גם לצריבת CDR (חדשים) וגם להמשך צריבת CDR ישנים .

חסרה לי התייחסות מקצועית או רכילותית לפחות, ליכולת המשכיות קריאה וכתיבה של מדיות CDR שהחלו להצרב בצורב CDR ישן,

וכעת ההמשך צריך להעשות בצורב ה DVD החדש ;

באיזה איכות מתאפשר בצורב ה DVD החדש ? והשוואת יכולות של צורבי ה DVD החדשים לסוגיה זו ? ! ? !

כמו כן מה היכולות ואיכות - לא המהירות - של צריבת מדיות CDR חדשות באיכות ממוצעת ומטה ?

השאלה עולה כי - ואשמח לעיצה מועילה גם בנושא זה -

ה CDR/RW שלי בן כ 4 שנים מהדור של מהירות 4X4X32 של ACER

הבעיה שהמחשב עולה הוא בכלל לא מכיר אותו עוד ברמת הבסיסית ביותר, עוד לפני עליית ה WINDOWS וכמובן גם אחרי, הוא לא מזהה את הכונן כלל

אם אני מנתק את הכונן לכמה ימים גם מכבל הכוח (חשמל) וגם מכבל הנתונים ואחר כך מחבר הכל מחדש המחשב מכיר את כונן הצורב, ואפילו

צורב וקורא היטב לכמה BOOT ים - ואז שוב מאבד את הקשר עם הכונן.

טכנאי בדק את המחשב פירק וכו' וייעץ לי לקנות כונן חדש - כלומר לדעתו הצורב בשלבי גסיסה מתקדמים . . .

כעת ההתלבטות

אני מסוגל כרגע כלכלית להוציא 500 - 600 שח לצורב DVD, אבל עדיין רוב הצריבות הלא כל כך רבות שלי, עד כ 5 דיסקים בשבוע

יהיו על מדיות CDR חדשות או המשך כתיבה על CDR ישנים הצרובים בחלקם. ומעט מאד יחסית על DVD + או -

האם לרכוש צורב CDR ואם כן איזה ? או לרכוש צורב DVD - מהירות צריבה לא חשובה לי ; הפרש ה 300 שח בינהם לא יגרום לי פשיטת רגל

[glow=red,2,300]אבל "תאימות לאחור",של צריבות שנעשו בעבר,  ואיכות צירבה וקריאה עתידית של CDR חשובה לי ביותר[/glow]

אני פתוח לשכנוע - אבל אני נוטה לרכישת צורב DVD .

מכל הצורבים של DVD המדוברים והמוצעים ניראה לי ואשמח ואודה על תיקון,

(למשל ללכת על צורב CDR מסוים, או צורב DVD אחר)

ובכן נראה לי שההתלבטות היא בין NEC 3500 ;LG 4160B; והפיוניר .

אודה לכם מאד על התייחסות עניינית ומקצועית, כולל אם יש הפניה לאתרי ביקורת,  אבל גם ניסיון פשוט של אנשים שבדקו את הנושא

של מדיות CDR חדשות מאיכות ממוצעת ומטה, וכן [glow=red,2,300]חשוב מאד על ישנות[/glow] שהמשיכו לכתוב עליהן מידע חדש ולקרא מהן מידע ישן

פורסם

פתחת תראד משלך, למה להשתלט על תראד של מישהו אחר?

קרא את חוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

כן אחי מה קורה איזה סטייה?

מה שאלתי מה אתה כותב?

:sleep:

פורסם

eladb - אם היית מסתכל קצת סביבך היית רואה שההודעה שלי מופנת ל-eshmulik

פורסם

ל Holy אני חדש בצורת הכתיבה בפורומים ואיתכם הסליחה והתודה על העיצה

בכל מיקרה

אם הבחנת, השאלה שלי הורדה (לא יודע אם על ידך) מה-תרד השני, שדווקא בו היה תיחסות יחידה לשאלה שלי

וב תרד הזה לצערי עדיין אין כל . . .

ובכן האם יתכן שלא פניתי נכון או לא במקום הנכון

פורסם

אתה שואל שאלה שאני לא חושב שמישהו יכול לתת לך תשובה לגביה. זה תלוי בסוג המדיה ובמידת השלמות או הפגמים שיש עליה.

לגבי צורבי ה DVD.

אם DVD RAM מעניין אותך הייתי הולך על 4120B.

אחרת, על ה 3500A.

את הפיוניר בכלל הייתי מוריד מהשוואה ובטח כאשר מדובר ב CD שאינו הצד החזק שלו.

לגבי איכות צריבת\קריאת ה CD שלהם, גש לביקורות ותקרא:

4120B

http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=234&page=Performance

4160B

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=7

3500A

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711&PageId=7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים