עבור לתוכן

קניית צורב dvd! דגם חדש!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD

וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ

תקנו אותי אם אני טועה :bash:

זהו צורב דגם TS-H552B

Writing DVD-R double layer 2.4x

של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע

או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו :pissed:

דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל

Specifications

Data Transfer Rate Media Type Write Read

DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec)

DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec)

DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec)

DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec)

DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec)

DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec)

CD-ROM - 48X (7.2MB/sec)

CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/sec)

CD-RW 32X (4.8MB/sec) 32X (4.8MB/sec)

Burst Transfer Rate PIO Mode 4 (16.6MB/sec)

Ultra DMA Mode 2 (33.3MB/sec)

Average Seek Time DVD : 130ms

CD : 110ms

Supported Disc DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I(FMV), CD-Extra, CD-TEXT

Buffer Memory 2MB

Dimensions

(WxHxD mm) 148.2x 42x 184

Weight (kg) 0.76

פורסם

הוא מיושן ואיטי !

קח NEC 3500 או אם בא לך להוציא יותר כסף אז את הפיוניר החדש

או חכה עד אמצא נובמבר ואז יגיע הצורב החדש של פלקסטור שיאכל את כולם אבל יעלה המוווווווון

פורסם
  • מחבר

האם הדגם של נק תומך בכל המדיות???????

האם לא עדיף לקחת את הlg

ובאיזה מהירות צורה הנק dl ?

פורסם

לא יהיה יותר פשוט להכנס לאתר של nec ולבדוק באיזה מדיות הוא תומך ובאיזה מהירות?

יש כמויות של תראדים על מה עדיף, את הנק או את ה-LG, תעשה קצת חיפוש.

פורסם
  • מחבר

holy אתה צודק אבל מרוב מספרים ומדיות אני כבר לא בטוח :nixweiss:

ואם אתה כבר פה אז מה לקחת לדעתך?

;D

פורסם

אין ספק שמבחינת איכות צריבה וקריאה ה 4160B הוא הצורב מספר אחת בשוק כרגע. יש לו גם DVD RAM שאין כרגע בצורבים אחרים ולגיבויים שוטפים זה אחלה דבר. דרך אגב הוא גם עובד על UDMA4. ה NEC3500A אחלה צורב והיתרון שלו זה DLX4 ואוברבורנינג, כלומר צריבת דיסקים במהירויות גבוהות יותר. ה NEC בא במקומות מסויימים עם שנתיים אחריות שזה גם חשוב מאוד. מה כדאי לקחת? אם DVD RAM מעניין - קח את ה LG. אם לא אז את ה NEC.

פורסם

.....ואז יגיע הצורב החדש של פלקסטור שיאכל את כולם אבל יעלה המוווווווון

שימו לב , אנחנו לא מדברים פה על הבדלים של שמיים וארץ ואנחנו בטח לא רוצים להפוך את העסק לדיון לא רציני וילדותי כמו מה שקורה בין NVIDIA ל ATI.

לא משנה מה תקנו כרגע - לרוב זה יזוז 10 אחוז לפה 10 אחוז לשם , נק , LG , לייטאון - זה לא משנה...

"אז נכון ש6800 אולטרה זה הדבר הכי טוב שתוכלו לקנות היום (ואני סתם זורק , כן...) אבל זה לא אומר שקנייה של 6800 GT תשאיר אתכם מאחורה או תתן לכם הבדלים משמעותיים." , במילים אחרות - מספר אחד לא תמיד הופך את מספר 2 לנחות.

פורסם

אין שום דבר בפלקסטור שמצדיק את המחירים המוגזמים שלהם.

פורסם

שימו לב , אנחנו לא מדברים פה על הבדלים של שמיים וארץ ואנחנו בטח לא רוצים להפוך את העסק לדיון לא רציני וילדותי כמו מה שקורה בין NVIDIA ל ATI.

לא משנה מה תקנו כרגע - לרוב זה יזוז 10 אחוז לפה 10 אחוז לשם , נק , LG , לייטאון - זה לא משנה...

"אז נכון ש6800 אולטרה זה הדבר הכי טוב שתוכלו לקנות היום (ואני סתם זורק , כן...) אבל זה לא אומר שקנייה של 6800 GT תשאיר אתכם מאחורה או תתן לכם הבדלים משמעותיים." , במילים אחרות - מספר אחד לא תמיד הופך את מספר 2 לנחות.

ICE, זה לא מדוייק. עדיף לקנות את ה LG אם יש לך שימוש ל DVD RAM או את ה NEC או פיוניר. הבנתי שגם ה BENQ החדש אחלה, אבל עדיין קצת יקר בארץ. פלקסטור ממש אין סיבה לקנות. יש לא מעט צורבים שפשוט נותנים תוצאות פחות טובות ולא עולים משמעותית פחות כך שאין סיבה לקנות אותם.

פורסם

מה הנתונים האלה בכלל אומרים? :s05:

פורסם

איזה נתונים? DVD-RAM? אתה יכול לבצע חיפוש,יש הסבר מפורט :)

פורסם

על dvd-ram כבר קראתי, אבל זה לא נתמך ברוב הDVDים בינתיים :nixweiss: אז לי זה לא כך כך משנה עכשיו.. אבל אני חייב צורב DVD כבררררר!!

אני לא מבין מה הנתונים האלה אומרם:

Writing DVD-R double layer 2.4x

DVD+R, DVD+RW, DVD-R, CD EXTRA, DVD-RW

???

פורסם

קח את הנק, הוא נותן תמורה מצויינת למחיר,

אתה כנראה לא תשתמש בDVD-RAM, כמו רוב האנשים שבכלל לא צריכים את זה,

(אלא אם אתה עושה גיבויים כמו מטורף וכל שניה משנה את הגיבוי)

פורסם
  • מחבר

אז מה הוחלט?

סהכ אני מחפש צורב שיתמוך בכל הפוrמטים בנאמנות+ -עם R

בלי R כן ROM גם RAM

חחחחח

פורסם

ICE, זה לא מדוייק. עדיף לקנות את ה LG אם יש לך שימוש ל DVD RAM או את ה NEC או פיוניר. הבנתי שגם ה BENQ החדש אחלה, אבל עדיין קצת יקר בארץ. פלקסטור ממש אין סיבה לקנות. יש לא מעט צורבים שפשוט נותנים תוצאות פחות טובות ולא עולים משמעותית פחות כך שאין סיבה לקנות אותם.

דבר ראשון אני מתייחס למה שרוב האנשים שואלים פה ואומרים פה , וזה ביצועים או איכות. יש תחושה לאחרונה בפורום שאם קנית X ולא קנית Y נידפקת , או אם קנית X ולא קנית Y אז אתה הולך לאבד הרבה ביצועים\איכות\אופציות , תקראו לזה איך שאתם רוצים. מה לעשות - בעולם הצורבים זה לא כך, נכון שיש עדיף יותר ועדיף פחות ועדיף יותר לקנות ועדיף פחות לקנות - על זה אין וויכוח(ולא על זה דיברתי), אבל לא צריך לעשות מיזה מה שעושים פה , זה לא שמשווים פה 9200 ל X800 , אם מישהו יצתרך צורב דחוף ויקנה LG במקום נק שהמליצו לו או ההפך או בכלל סוני , אז זה לא ממש ישפיע על אורך השימוש שלו ומה שהוא יקבל מהצורב ומהמדיות שנצרבו , ולמעשה אם לא יאמרו לו כלום הוא לא ירגיש את ההבדל , ההבדל קיים, ללא ספק , ולפי זה אנחנו מבססים את הקניות , אבל צריך להשאיר דברים בפרופורציות ולא להפוך את זה לדיון ילדותי של הערצה עיוורת. *לגבי DVD RAM - זה משהו אחר לגמריי , מי שבאמת רוצה - יקנה LG , וזהו - זה לא ממש מסבך את הנושא, בתחום שלי יש הרבה חברה עם צורב LG וגם ישנים יותר , חלק שאלו אותי אם אני צריך את הדיסק שהם קנו כי הם לא נוגעים בזה , חלק אחר זה לא מעניין , ועוד חלק זה כן מעניין  - ככה זה או צריך או לא , לפחות היום - שיש ברירה.

אז משפטים כמו "הצורב הזה יאכל אותו " או "הוא לא יראה את השני ממטר" זה רק משפטים מטעים  , לא נכונים ולא מתאימים לנושא הצורבים , בעוד על כרטיסי מסך אפשר להגיד כך , על צורבים ממש לא , ונכון שעדיף לי וולוו על מרצדס (או ההפך)  , אבל את המשך המשפט אתם יכולים לנחש לבד.

(אני מקווה שדברי לא יוצאו מהקשרם , והטוב מול פחות טוב בעולם הצורבים ישאר בפרופורציות הנכונות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים