פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים א. זה בדרך כלל בא בצורה של מארז חיצוני עם חיבור USB2.0 או Firewire וספק חיצוני, זה עולה בערך 400 שקל. יש גם כאלה שהם רק כבל המתאם מ-USB2.0 ל-IDE אבל אז יש לך בעיה של חשמל ועוד לא ראיתי כאלה בארץ.ב. ממש לא
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר 400 שח?! , בשביל מתאם? זה ניראה לי שחיטה לאור יום... הרי איזה מתח כבר מספק המארז הזה? כאילו WTF...זה סתם שנאי פשוט שעולה 15-20 שח. והמתאם זה לא יותר מאוסף גידים... גגגרררררר...הוא לא שווה יותר מ100שח עם רווח נאה למוכרים. אתה אומר שלא ניתן להשיג רק את המתאם הזה בארץ? יש לזה איזה שהוא שם טכני שאני יכול לבצע עימו חיפוש בגוגל?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים זה כולל ספק שעולה קצת יותר מ-20 שקל וכמובן מארז חיצוני להרדיסק.זה לא פשוט לעשות כזה ספק לבד כי ההרדיסק צורך גם 5V וגם 12V, כלומר תצטרך שני ספקים או ספק ומייצב מתח.רק את הכבל המתאם לא ראיתי בארץלדוגמא - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=269&catcode=205
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר חבל. זה דווקא היה יכול להיות אחלה. פשוט יש לי HD עם קיבולת יחסית קטנה שרציתי שישמש אותי כHD חיצוני, אבל זה לא שווה השקעה של 350 שח.(לפי דעתי כמובן). אני פשוט אמשיך להעביר איתו DATA כSLAVE.אה...כן, מצאתי באתר של PCH את המארז הזה במחיר של 350 שח. אם זה מעניין מישהו אחר כאן, אז הינה לינק:http://www.pch.co.il/docs/pd-644639246.htmבכול אופן, תודה רבה...רבה...על היחס, העזרה ואדיבות בנושא.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר HOLY, משום מה קיבלתי את הרושם שזה מעט עניין אותך.אז הבאתי לינק למתאם + ספק רק ללא המארז ב180 שח.http://www.olsale.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.