עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לרכבים

Featured Replies

פורסם

אהלן,אז ככה.

קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב :)

אוקי רציתי לשאול כמה שאלות.

1.איזה פילטר זה בדיוק?

NIS-UNI-XXXX-SVXX-XXXX-FADX.JPG

ומה התפקיד שלו?

2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת?

3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\

ולסיום סיפור אישי שלי.

יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים.

נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי.

אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת.

בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה.

לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה.

אלא אם כן אתם רוצים להראות כמו חבורת מטומטמים שדוחפים מכונית קדימה ואחורה :nixweiss:

פורסם

איזה מכונית יש לך שאתה רוצה לשים לה

BODY KITS

ויש מלא סדנאות בארץ שמתמחות בדברים האלה

פורסם

זה פילטר אוויר פתוח - נועד לחזק את זרימת האוויר לסעפת היניקה - או במילים של ערסים, משפר את הנשימה של המנוע.

אני חושב ש-Body Kits זה דבר מיותר - אין כמו לשמר את המראה המקורי של הרכב. אם זה אוטו "ספורט", אז הוא כבר הגיע עם חצאיות, ג'אנטים ושאר תוספות (פנסי ערפל כברירת מחדל, למשל) ישירות מהיצרן והן משקפות את האופי שלו כפי שהיצרן ייעד לו. להוסיף Body Kits לרכב סטנדרטי ואפרורי (כפי שכנראה יש לך?), זה כמו כוסות רוח למת. זה בערך כמו לעשות מודינג למארז ATX ג'נרי שמעולם לא יועד לגדולות - זה לא יפה, לא אלגנטי, נראה חובבני ופשטני כמו גם ידביק לך סטיגמה של ערס.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי הציע לצבוע לי להבות על הצד של הרכב(רנו 19) עם אייר בראש,הוא ממש טוב בשטויות האלו אבל פחדתי שזה ידביק לי סטיגמה של ערס.

כנראה בודי קיט לא נשים,לא נורא אפשר לחיות בלי :nixweiss:

דרך אגב מישהו יודע עם יש פילטר כזה לרנו 19?

פורסם

כמו שחשבתי, מדובר ברכב "סטנדרטי".

להבות?! וותר, וותר על זה. אלא אם כן אתה רוצה לזכות בתואר הנכסף: הערס החדש של השכונה\יישוב.

פילטר פתוח לרנו? אפשר בהחלט. התקנת פילטר פתוח זה אחד השיפורים הראשוניים, הפשוטים והנפוצים שחובבים עושים כדי להינות משיפור קל בביצועי המנוע.

פורסם
  • מחבר

אז כנראה טוב שויתרתי על הלהבות,חשבתי לצייר משהו אחר הוא עושה את זה ממש מקצועי עם אייר בראש וכול השטויות..

ראיתי איזה אחד קווקזי(בלי להכליל סתם אומר) עם אונו אדומה מתקפלת ומדבקות של להבות וקתודה אדומה מתחת לאוטו,ואני כזה:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.

אממ אפשר שמות או משהו וטווח מחירים?

תודה מראש :-*

פורסם

אלו של חברת K&N מאד פופולריים. תריץ עליהם חיפוש בגוגל ואני בטוח שתמצא את מבוקשך...

פורסם
  • מחבר

אני צריך רק את הפילטר?

ואיך בדיוק אני מחבר אותו?

כי אני קונה כזה בדולר באיבי..

פורסם

כמו שחשבתי, מדובר ברכב "סטנדרטי".

להבות?! וותר, וותר על זה. אלא אם כן אתה רוצה לזכות בתואר הנכסף: הערס החדש של השכונה\יישוב.

פילטר פתוח לרנו? אפשר בהחלט. התקנת פילטר פתוח זה אחד השיפורים הראשוניים, הפשוטים והנפוצים שחובבים עושים כדי להינות משיפור קל בביצועי המנוע.

דיי כבר עם הסטיגמות הדפוקות האלה ש זה של ערסים... מה קשור

הרי כול אחד מכם היה מת שהיה לו BODY KITS וצביעה מיוחדת לאוטו או להבות או מה שזה לא יהיה...... זה הדבר הכי מגניב שיש

למה בארצות הברית או באירופה או בכול מקום אחר שאנשים עושים שיפורים לאוטו ודברים מיוחדים אז זה אומר שהם "ערסים"... הרי אתה בחיים לא תגיד עליהם שהם ערסים בגלל שהם מאירופה או מ ארצות הברית או מכול מקום האחר..... זה ממש אבל ממש לא קשור.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים