עבור לתוכן

סוף סוף הגיע ההארד דיסק החדש מיקבץ שאלות:

Featured Replies

פורסם

היי,

בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל:

1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת?

2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול?

3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה?

4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)?

5.אני הולך להשתמש בנוכחי שלי(חתימה)כדיסק גיבוי לינוקס סרטים ומסמכים אישיים,לכן אני רוצה לסדר לו מתג(כמובן שאדליק ואכבה רק כשהמחשב כבוי),הכל מוכן כבר,האם זה יזיק לו\לוח אם באיזושהי צורה???

מקווה שחזרתי למשחק סוף סוף,

אייל :xyxthumbs:

פורסם

היי...אני אמנם לא יכול לעזור לך כי אני לא מבין בהארד דיסקס כל כך אבל אולי אתה יכול לעזור לי...החלטתי שאני רוצה לקנות בול את אותו ההארד דיסק שלקחת וגם באזור שלי יש סניף קרוב של KSP...איך הם? מבחינת שירות, אמינות, יחס ללקוח וכל זה...אתה מרוצה מהם? הא ועוד משו כמה שנים אחריות יש על ההארד דיסק??

פורסם
  • מחבר

חח,בטח שאענה מה אתה שואל בכלל?...(למרות זאת פעם באה שאלה כזאת שאל בפרטי או בפורום כללי כי המנהלים עצבניים...)

המוכרים נחמדים מאוד אבל זאת פעם ראשונה שקניתי משם,להארד דיסק הם מספיקים אבל מערכת לא הייתי קונה משם...

האמת שהם לא יקרים,אפילו די זולים,אבל עם מה שראיתי שם הבנתי למה(פרטי)...

טוב אני חושב שסיכמנו את זה...מישהו מוכן לחזור לת'רד המקורי(לא ש"הגיעו" אליו בכלל...)

עריכה:

3 שנות אחריות...

פורסם

1. http://downloads.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/downloads/powermax.exe

http://www.maxtor.com/en/documentation/manuals/powermax_guide_en.pdf

2.אתה צוחק? לכל חנות יש קופסאות מלאות בהם לפחות באלה שאני הייתי בהם

כל כבל 80 גידים תומך ata66/100/133 בדרך כלל יש לו פלסטיק כחול או ירוק . יכול להיות שאין לך צורך בכבל ide חדש.אתה יכול לקנות ב10-20 שח בחנות מחשבים קרובה אלייך

3.מה אתה לא מבין? תסתכל על המדבקה יש לך שם איור מפורט

4.צריך להיות רשום על המדבקה,בנוסף אתה יכול לחפש תדגם בגוגל

5.תשאל בפורום אלקטרוניקה ומודינג

SMoKeR - יש 3 שנות אחריות,באשר לאיך ksp תריץ חיפוש בפורום כללי ותמצא לא מעט תוצאות

פורסם
  • מחבר

עזו רון השאלות האלה ששאלתי היו סתם שאלות דביליות...

הרצתי עכשיו בדיקה ואין סקטורים דפוקים :yelclap:

לא יודע למה אבל המוכר אמר רק 40 ואין אפילו מולקסים >:(...

אני מה זה מקווה שאני אהנה מהקנייה הזו!

פורסם

Electric Boom:

הגבתי לך בפרטי אחי...כנראה לא שמת לב...תחזיר לי תשובה אם אפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים