עבור לתוכן

אוברקלוק ראשון (מוצלח) שלי

Featured Replies

פורסם

עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55

עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ

אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T

המעלות הן בסביבות ה40 ומשו לפי הPC PROBE ו50-60 בביוס (הביוס נשמע יותר אמין..) בלי אוברקלוק המעלות היו 53 (אבל זה היה בקיץ)

השאלה שלי היא: ראיתי אנשים שהגיעו להרבה יותר (הבנתי שבסביבות ה2400 זה השיא) אבל אני לא מצליח להגיע אפילו ל9 במכפלה. איפה הטעות שלי?

פורסם

איזה סטפינג המעבד שלך?

בד"כ t-bred 1700 שסוגרים מהירות גבוהה הם dlt3c....

תבדוק ותחזור אלינו נעזור לך

פורסם
  • מחבר

אופססס פרסמתי במקביל תגובה למישו בפורום מודינג ואלקטרוניקה.. לאדע איך התבלבלתי :(

שאחד המנהלים יעביר בבקשה..

סטפינג: בעע יותר מדי דברים. הבנתי בעקרון שסטפינג זה C0 לא?... אבל זה מופיע בREVISION

אז אני פשוט אפרסם תמונה וזהו

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תוריד את הבאס לאיזור ה180...

פורסם
  • מחבר

אבל אז אני מקבל DDR360 ויש לי DDR400.. לא חבל?

פורסם

לפי דעתי, אם יש לך יותר HZים אז לא...

אני יכול להגדיר את הבאס שלי מקסימום על 166 ומכפלה 11 ומשהו וזה נותן לי בסביבות ה2000 MHZ או על באס של 150 ומכפלה של 13 ומשהו וזה נותן לי 2266MHZ... אני לא יודע מה עדיף...

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסה.. נראה לאיזה מהירות מעבד אני אגיע.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים