עבור לתוכן

לגבי ערכות המכירה של מעבדי AMD, שאלה בנושא אריזת OEM. מה היא לא מכילה?

Featured Replies

פורסם

ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש:

BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות.

TRAY - אין קירור, שנה אחריות.

ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות?

בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM?

תודה.

פורסם

OEM זה original equipment manufacturer בעקרון מדובר על החבילה שבא יוצא המעבד מהמפעל, רק מעבד, בלי מאורר בלי ספרים, ושנה אחריות.

פורסם

אם כבר מדברים על אחריות...

יכול להיות שלמעבד מובייל של AMD יש אחריות רק לחודשיים?

הזמתי אחד כזה, וזה מה שכתוב באתר של לוג'יק.

פורסם

אם כבר מדברים על אחריות...

יכול להיות שלמעבד מובייל של AMD יש אחריות רק לחודשיים?

הזמתי אחד כזה, וזה מה שכתוב באתר של לוג'יק.

משומש.

פורסם

בעקרון כן :\ ולמה הזמנת מובייל?!

מה שיש בארץ זה DTR זה דרעק דה לע דרעק, זה מעבד שולחני רגיל!! עם מיקרו קוד של מובייל. כלומר אותו VC ואותם ביצועי OC. המוביילים האמיתיים מקבלים מתח של 1.3 ו1.4.

עכשיו הDTR כמעט ולא עולה על שום לוח, ניסיות לעלות את שלי כש קניתי אחד על 3 לוחות ששניים מהם אני קניתי! וזה לא עלה. בנוסף לזה הקירור הרגיל לא מתאים, ואין הרבה קירורים שכן בשל המחסור בHIS על המעבד הקירור לא נוגע במעבד, ואין POST. אם אתה יכול להחליף תחליף!!!

פורסם

בעקרון כן :\ ולמה הזמנת מובייל?!

מה שיש בארץ זה DTR זה דרעק דה לע דרעק, זה מעבד שולחני רגיל!! עם מיקרו קוד של מובייל. כלומר אותו VC ואותם ביצועי OC. המוביילים האמיתיים מקבלים מתח של 1.3 ו1.4.

עכשיו הDTR כמעט ולא עולה על שום לוח, ניסיות לעלות את שלי כש קניתי אחד על 3 לוחות ששניים מהם אני קניתי! וזה לא עלה. בנוסף לזה הקירור הרגיל לא מתאים, ואין הרבה קירורים שכן בשל המחסור בHIS על המעבד הקירור לא נוגע במעבד, ואין POST. אם אתה יכול להחליף תחליף!!!

יכול להיות שנפלת על גרסה פגומה?

ומה בכלל ההבדל בין מעבדים שולחניים רגילים לDTR? ???

ואם לא נפלת על גרסה פגומה , על מה לעזאזל הDTR אמור לעלות אם בכלל? :screwy:

פורסם

נפלתי על מעבד עובד ורגיל,AMD עושה הפרדה בין המובייל לרגיל, וכמות הלוחות עם ביוס סטאנדרטי שתומכים במוביילים של הa64 היא מצומצמת.

מעבדי הDTR הולכי לDTR note book שמספקים פתרון זול יותר או חזק יותר על חשבון סוללה פנימית/חיי סוללה.

מעבדיי המובייל הולכים לNotebookים הרגילים, וצריכת החשמל ופליטת החום שלהם נמוכה בצורה משמעותית מאחיהם השולחניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים