פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים ככה בעיקרון הורדתי את ati tools התקנתי אותה ואז נכנסתי לאחת האפשרויות שניקראות oc ושם פשוט נתתי לו לבדוק עד כמה אפשר לעלות את הזיכרון ועד כמה את המעבד.... של ה9600 שלי כמובן..עכשיו הגעתי ל 490\470) אבל גם עם אני שומר את זה אחרי הפעלה מחדש ההגדרות חוזרות לעצמן..ואני מיתכוון כמובן אחרי ששמרתי בשם וסימן ב-וי שהגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש...אפשר לדעת איך אני מסדר את זה ועושה Oc כמו שצריך??תודה..
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני משתמש בתכנה אחרת בשביל זה, radcolcker שם הכל עובד לי והוא מפעיל את ה oc בתחילת המחשב מצויין.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר הורדתי את התוכנה ומשום מה אין קובץ התקנה או הפעלה לא יודע מה זה מלא קבצים מוזרים איזה 12 קבצים ככה..מה זה זה אי אני מפעיל אותה..תודה...
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים תעשה כמוני, תשמתמש בדרייברים של אומגה www.omegadrivers.net במקום הדרייברים הרגילים של ATIהם משפרים ביצועים בצורה משמעותית גם בלי OCוהם כבר כוללים מסך OC (של radlinker) בתוך ה-ATI Control Panelחוץ מזה, אם אתה מעדיף ATITool, אז כנראה לא סימנת לו איזה פרופיל להעלות בתור default (יש שם שני מקומות שצריך לסמן, לא זוכר בדיוק איפה). שים שם את הפרופיל שאתה שמרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.