עבור לתוכן

TEC - Thermo Electric Couple

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אז 80W ביחד עם הזלמן שיש לי יתן שיפור? ואם יהיה עיבוי או לא? והספק שיש לי TT410W יעמוד בזה?

פורסם

1. זה Thermo Electric Cooling

2. הוואט פחות משנה פה כי כנראה שהספק יעמוד בזה(גם לי יש את הספק הזה), תבדוק כמה אמפר הוא לוקח ועל איזה מתח(כנראה על 12V אבל תהיה בטוח). הטרמלטייק נותן רק 18אמפר ל 12V ולכן הרוב הולך למערכת, ואין לך מספיק בשביל להרים פלטייר.

3. על תופעת העיבוי הסברתי פעם בהרחבה באחד התרדים על הקירור של ACTIVECOOL, תעשה חיפוש.

4. פלטייר 80W ייתן לך שיפור אדיר בטמפ', השאלה היא עם הקירור שלך מספיק טוב בשביל לגרום לו לא להישרף(ובמקרה של קירור אוויר התשובה בד"כ שלילית).

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר זה שאם הוא עובד על 12 וולט הספק שלי לא יעמוד בזה?

פורסם

אני כמעט סגור שזה על 12V.

אם זה רק 80 וואט אז 80\12 יוצא שהוא צריך בערך 7A... אז זה די גבולי....

פורסם

זה אכן עובד של 12 וולט וזה אחד שואבי הזרם הרצחניים שקיימים !!

ואגב אם אתה תגרום לו להישרף חבל לך על הזמן כי אז הוא נהיה כמו קבל והוא מתחמם עד כדי כך שתצטרך לקרר אותו חצי שעה לפני שתוכל בכלל להתחיל לגעת בו .......

ואם יש צל של ספק שהוא ישרף זה לא שווה ..

ורייזור לדעתי זה לא ייתן לו כלום .... עדיף שיתחל לחסוך כסף לקירור מים טוב ואז לאחר שלב מבויים הוא יוסיף TEC חזק ( 176/226 ) עם ספק ייעודי ואז הוא יהנה רק מהביצועים

(כמובן שאז הוא יצטרך לאטום חצי לוח וגם עכשוי אולי הוא יצטרך לאטום בשבי להיות בטוח שלא תהיה לו בעיה )

לדעתי אם יש חשד מסויים שמשהו לא טוב יקרה כתוצאה מניסיון לא צריך לעשות את הפעולה ...

פורסם
  • מחבר

זה צורך עד 16 וולט ו 8 אמפר עכשיו למה שזה ישרף? ולא הבנתי למה התכוונת שזה כמו קבל..

ואני שואל עוד פעם הספק יחזיק את זה?

עכשיו אני בכוונה קונה 80 וואט כי אני מחפש קצת שיפור לא מחפש משהו רציני..

פורסם

דעתי האישית היא לא להשקיע

כמו קבל ההכוונה היא שהוא יתחמם חבל על הזמן ואתה תקבל בידיוק ההפך ממה שאתה רוצה להשיג

זה צורך 80W במתח של 12-16 וולט כלומר הוא ישאב זרם של בין 5 אמפר ( אם תיתן לו 16 וולט ) ל 6.67 אמפר

לדעתי הסיון לא שווה את זה בדרגת הW הזאתי ....

האם ספק יחזיק את זה ? לא יודע .... ( תבדוק כמה אמפר יש לך ברייל של ה +12V ותרשום לנו)

פורסם

גם לי יש את אותו ספק, הוא נותן 18A על 12V.

בגלל זה אמרתי שאם הפלטייר הזה לוקח 7A זה מאוד גבולי....

פורסם

לדעתי צריך ספק ייעודי במקרה שלך ...וכאן זה כבר מתחיל להוית לא משתלם..

פורסם

אם דיברת אלי, אז בכל מקרה אני מתכנן לזרוק את שלי ולקנות פאנטום, אז אקבל את ההערה בשמחה... :)

אם לא דיברת אלי, אז בכל זאת :)

פורסם

אני מתכוון לזה שרוצה להוסיף לעצמו TEC למע' ...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני בכל מיקרה יקנה.. אני ידווח לכם מה נסגר..

פורסם

בהצלחה

אל תשכח לעדכן ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים