עבור לתוכן

צריך עזרה בoc עם p3 800eb ולוח asus p3v4x

Featured Replies

פורסם

חבר'ה, אני מנסה לעשות פה oc למערכת.

אז ככה:

Intel Pentium 3 800EB MHZ

Asus P3V4X MOBO

Voodoo 5 agp

256 MB SDRAM 3-3-3-6

אז אני מנסה לעשות oc, אבל המכפיל שלי נעול.. העלתי את הבאס מ133 ל140, אז קיבלתי 840 מה"ץ, המכפיל הוא 6, כמו שהבנתם.

ראיתי שהלוח יכול לאפשר מכפיל של עד 8, אבל הוא נעול בלוח, אני לא יכול לגעת בו.

אני יכול להעלות fsb עד 150, אבל שוב, המטרה שלי היא לפתוח את המכפיל.. האם יש אפשרות כזאת? האם יש איזשהו מוד שאני יכול לעשות בשביל לפתוח את המכפיל?

הקירור הוא קירור סטוק, אגב, אבל אני לא חושב שתהיה איתו בעיה.

הזכרון עובד כרגע על 1\1 עם הבאס.

אז מה אתם מציעים?

נדב.

עריכה: שכחתי להוסיף, יש לי אפשרות לשנות מתח עד ל1.95. הסטוק הוא 1.65, מתי אני אמור להתחיל להעלות אותו, אם בכלל?

תודה.

פורסם

המכפיל נעול ואתה לא יכול לשנותו כי זה מעבד של אינטל ... ( אינטל לא מאפשרת זאת...)מתח אתה מעלה כשהמע' לא יציבה או לא עולה ...

אם אתה יכול לשנות את היחס בין הזיכרון לFSB אז תתחיל לרוץ ותשנה אותו  ..

אתה יכול לחפש בלוח אם יש איזה מקום שאתה יכול לשנות משהו בג'אמפרים של הלוח בשביל לשנות את המכפיל ..

הכול זה בגדר המלצה וכול השאר על אחריותך ..

פורסם
  • מחבר

המכפיל נעול ואתה לא יכול לשנותו כי זה מעבד של אינטל ... ( אינטל לא מאפשרת זאת...)מתח אתה מעלה כשהמע' לא יציבה או לא עולה ...

אם אתה יכול לשנות את היחס בין הזיכרון לFSB אז תתחיל לרוץ ותשנה אותו  ..

אתה יכול לחפש בלוח אם יש איזה מקום שאתה יכול לשנות משהו בג'אמפרים של הלוח בשביל לשנות את המכפיל ..

הכול זה בגדר המלצה וכול השאר על אחריותך ..

ללוח יש פיצ'ר בשם JumperFree, שמאפשר לי לשלוט על כל הפרמטרים דרך הביוס.

אם אני בכל זאת רוצה לעשות הכל באופן ידני, אז יש לי אפשרות...

ידנית קבעתי את המכפיל ל8, אבל הוא עדיין קבוע על 6 (840\140=6), אז ההגבלה כנראה במעבד עצמו, כמו שאמרת. אין שום אפשרות למוד שיפתח את המעבד, בדומה לAMD?

בכל אופן, אני עכשיו רוצה להריץ את הבאס על 150, אבל זה מעלה לי את הPCI ל37, מה ההשלכות של החריגה הזאת של הPCI?

עך איזה תדר אני אמור לנעול את הPCI, ועל איזה את הAGP?

תודה,

נדב.

פורסם

PCI ב 37.5 זה בד"כ בסדר . ה AGP הוא תמיד כפול מהPCI .

לא ידוע לי על אפשרות לפתוח את המכפיל . אבל לא יזיק לחפש בגוגל .

פורסם
  • מחבר

חיפוש בגוגל הניב תוצאות לא הכי מעודדות - אנשים משבחים את המעבד בתור מעבד טוב וכו' וכו', אבל לא משהו לאוברקלוק.

נראה שאני נשאר תקוע איתו..

עד ה AMD 64 3000+ :)

נדב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים