פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים והיא תוכנה חשובה לווינדוס חדש שרק הותקן (אם גושלים באינטרנט)ומה ההבדל בין SUN JVM לבין MICROSOFT VM ..מה צריך להוריד ? (זה שחלק מהאתרים וחלק מהצ'אטים רוצים שיהיה מותקן כדי שיפעלו)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים בעבר מיקרוסופט יצרה גירסה משלה ל - WINDOWS אבל עיום לפי ההסכם בין מיקרוסופט ל - SUN מיקרוסופט תפסיק לייצר גרסאות חדשות ו-SUN תמשיךניתן להוריד מ - www.java.com
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים או שאפשר להוריד תjava של מיקרוסופט ftp://ftp.uni-mainz.de/pub/uni-mainz/winmatlab/MSutils/msjavx86.exe
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים רצוי להוריד את ה-VM של Sun.הגירסה של מיקרוסופט לא נתמכת יותר.לגבי השאלה השנייה, כדי להריץ ג'אווה מספיק להתקין את ה-JRE.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר רצוי להוריד את ה-VM של Sun.הגירסה של מיקרוסופט לא נתמכת יותר.לגבי השאלה השנייה, כדי להריץ ג'אווה מספיק להתקין את ה-JRE.אתה מתכוון "כדי להריץ ג'אווה (שזה גםם וירטואל משין) מספיק להתקין את הJRE ?עריכה:ועוד שאלונת..יש חלקי אתרים או אתרים שלא יעבדו כראוי בלי ג'אבה של SUN ועם ג'אבה של מיקרוסופט (לא משנה שהג'רסא ישנה). יש מצב שהאתרים יפעלו שונה ?
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים כע פרוטאלים כמו walla , תפוז וכו' ישתמשו ב java של sun מאשר בג'אוה של מיקרוסופט ..
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני עובד עם JVM הישנה של MS, בעיקר בגלל שזו של Sun פשוט כבדה ומציעה גמישות גדולה יותר שאיני זקוק לה: יש לה קונסולה נפרדת ובכלל זה plug-in שנחשב 3rd party בניגוד לזה של MS ולכן האינטגרציה (או ה'הטמעה' אם תרצו) שלה במערכת לוקה בחסר. מיותר לציין שלא ניתקלתי בשום בעיה כאשר נדרשתי ל-Java ברשת, כולל Azureus.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר אני עובד עם JVM הישנה של MS, בעיקר בגלל שזו של Sun פשוט כבדה ומציעה גמישות גדולה יותר שאיני זקוק לה: יש לה קונסולה נפרדת ובכלל זה plug-in שנחשב 3rd party בניגוד לזה של MS ולכן האינטגרציה (או ה'הטמעה' אם תרצו) שלה במערכת לוקה בחסר. מיותר לציין שלא ניתקלתי בשום בעיה כאשר נדרשתי ל-Java ברשת, כולל Azureus.אז אפשר אזורוס עם JVM של MS ? יפהההההוזו הגירסא האחרונה של הMS JVM ?או שאפשר להוריד תjava של מיקרוסופטftp://ftp.uni-mainz.de/pub/uni-mainz/winmatlab/MSutils/msjavx86.exe
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים את ה-JVM הורדתי מהלינק הנ"ל; אני מאמין שזה אותו הקובץ כמו בלינק שהבאת רק שכאן הוא בפורמט דחוס:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/misc/msjavx86.zipעוד דבר ששכחתי לציין הוא התאימות הגדולה יותר שה-JVM מציע על פני זה של Sun...
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר פולקסטר - התקנתי תJAVA של הMS והאזורוס אומר לי לא נמצאה ג'אבה מותקנת על המחשב האם תרצה להוריד ? (אם אני עושה כן זה לוקח אותי לJAVA.COM)איך זה עובד לך ?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים התקנת את ה-Azureus לפני שהתקנת את ה-JVM?כי אם כן, אצלי ה-JVM הותקן לפני ה-Azureus והכל רץ בלי בעיה...
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר הסרתי את האזורוס והתקנתי את הJVM ואז תאזורוס .... עדיין אל עבד.... לא נורא..אני אשתמש הזה של SUN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.