עבור לתוכן

האם אפשר לצרוב 2 קבצים שונים בו זמנית ? הסבר בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום,

מותקנים לי במחשב שני צורבים:

TEAC 52x24x52

LITEON 52x32x52

השאלה היא כזו:

האם אני יכול לצרוב בו זמנית שני קבצים שונים?

לדוגמה, בצורב אחד לצרוב סרט, ובזמן שהוא צורב, להכין דיסק מוזיקה ולהתחיל לצרוב אותו עםהצורב השני, עוד לפני שהראשון סיים.

מקווה שאני ברור.

תודה

HF

פורסם

עקרונית אפשר מעשית לך תדע עד כמה המחשב שלך יחזיק בזה כלומר זה תלוי במהירות ההארדיסק אני חושב

אבל אל תנסה את זה לגבי דיסק מוזיקה כי דיסק כזה צריך להצרב במהירות נמוכה ככה שבמקרה הזה אני די מבטיח לך כשלון של 2 הדיסקים

אם ההארדיסק שלך מסוגל לסחוב אז תנסה לצרוב 2 דיסקים של דאטה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אבל כנראה שלא הייתי ברור מספיק.

ההארדיסקים שלי מספיק מהירים וחזקים.

אני יודע שאפשר לצרוב את אותו הקובץ בשני הצורבים שלי בו זמנית (ניסיתי וזה עובד, זה דווקא די מגניב).

אבל לא זה מה שאני רוצה.

אני יודע שיש גם גרסאות של NERO שמאפשרות שימוש ב 16 וגם 32 צורבים בו זמנית.

אבל גם זה לא מה שחשוב לי.

אני אתן דוגמה של מה שאני שואל:

נניח שאני במאי צעיר, שעשה סרט קצר על טקס סיום השנה בבית הספר.

הטקס המחו*בן לקח 3 שעות.

הצלחתי לחלק את כל הסרט לשני קבצים של 700 מגה כל אחד.

עכשיו הגעתי הביתה, ובמקום לצרוב את חלק מס' אחד, לחכות שהצריבה תסתיים, ואז להכניס עוד דיסק ריק ולצרוב את חלק 2,

אני רוצה לדעת אם אפשר (מבחינת תוכנה קיימת) לצרוב את חלק מספר 1 בצורב הראשון שלי,

ואת חלק מספר 2 בצורב השני במקביל, בו זמנית, ביחד, סימולטנית  ;)

האם יש תוכנה שמאפשרת לי דבר כזה?

פורסם

תפתח את נירו פעמיים, היא לא מתנגדת.

פורסם

שמע, זה אומר שאתה גורם לדיסק הקשיח שלך לקרוא בו זמנית שני קבצים בגודל 700 מגה כ"א. זה לא דבר פשוט. אם יש לך שני דיסקים קשיחים והם יושבים על ערוצי IDE שונים מאלה של הצורבים, אתה יכול לנסות. מקסימום הלכו שני דיסקים.

ו-nero 6 יכול לעבוד בכמה sessions במקביל.

פורסם

אני אשמח לשמוע אם הצלחת (או לא). :)

פורסם

אני חושב שאם יש לשניהם 2MB CACHE לא בטוח כל כך שזה ייכשל (כמו שכולם חושבים כאן...)

בכל מקרה, ניסוי מעניין מאוד

פורסם

אני חושב שאם יש לשניהם 2MB CACHE לא בטוח כל כך שזה ייכשל (כמו שכולם חושבים כאן...)

בכל מקרה, ניסוי מעניין מאוד

יש פחות משני MB CACHE ?

פורסם

יש פחות משני MB CACHE ?

תתפלא, אבל לפני כמה זמן היו צורבים בכלל בלי CACHCE...

פורסם

לצרוב דיסק לוקח נגיד 3 דקות.

לקרוא שני קבצים של 700MB ב 3 דקות יוצא פחות מ 8MB/S ככה שזה ממה לא סיפור גדול, אתם יכולים להפסיק לדמיין מחשבי על עם מערכי RAID5 עם 32 דיסקים, כל דיסק IDE מה 3 שנים האחרונות יוכל לספק את זה.

שמים את הדיסק ב IDE0 לבד ואת שני הצורבים ב IDE2 ביחד והכל יהיה בסדר גמור.

פורסם

אני עושה את זה אצלי במחשב עם אחד X52 ואחד X48.

כעקרון אתה פותח את נירו פעמיים, אבל דרך נירו, כלמור את עושה FILE NEW אם תפתח פשוט פעמיים מהתוכניות תיהיה לך התנגשות אספי.

מה שכן, עדיף ששני הצורבים לא יהיו מחוברים על אותו ערוץ IDE.

פורסם
  • מחבר

אני עושה את זה אצלי במחשב עם אחד X52 ואחד X48.

כעקרון אתה פותח את נירו פעמיים, אבל דרך נירו, כלמור את עושה FILE NEW אם תפתח פשוט פעמיים מהתוכניות תיהיה לך התנגשות אספי.

מה שכן, עדיף ששני הצורבים לא יהיו מחוברים על אותו ערוץ IDE.

מעולה!

זה אכן עובד.

פתח את ה NERO פעם אחת, ומתוך התפריט שלו תלחץ FILE ------> NEW וכך יהיו לך שני ממשקי NERO.

לא לשכוח לבחור למעלה בשני הצורבים השונים (כי בברירת מחדל הוא בוחר באותו אחד) וזהו.

צרבתי 1.4 ג'יגה בפחות מ- 3 דקות !! איזה חסכון בזמן.

תודה רבה רבה לכל מי שהשתתף בדיון ועזר :xyxthumbs:

HF

פורסם

שני הקבצים שצרבת ישבו על אותו HDD פיזי? ואיך מחוברים הצורבים שלך (IDE שונה?)?

פורסם
  • מחבר

שני הקבצים שצרבת ישבו על אותו HDD פיזי? ואיך מחוברים הצורבים שלך (IDE שונה?)?

שני הקבצים ישבו על אותו הארדדיסק פיזי WD 1200JD זה אומר סיריאל אטא ווסטרן דיגיטל 120 ג'יגה.

מערכת ההפעלה יושבת על WD 800JB (פארלל אטא 80 ג'יגה 8 מגה באפר) וחולקת את אחד ה IDE עם אחד הצורבים (לא זוכר איזה).

והצלחתי עוד לראות סרט DVIX מהדיסק 120 ג'יגה.

(מפרט המחשב שלי נמצא בחתימה)

פורסם
  • מחבר

עדכון קל:

אתמול ניסיתי לצרוב 2 סרטים במקביל מההארד דיסק 80 ג'יגה, עליו גם יושבת מערכת ההפעלה,

והצריבה לקחה מעל 10 דקות במקום משהו כמו 2:30 דקות. ניתן היה לראות את הבאפר הפנימי של הצורבים - מתמלא ומתרוקן לסרוגין (2 מגה באפר).

הצריבה אומנם יצאה טוב (הבאפר של ה- NERO לא הושפע כלל) אבל ניתן היה לראות שקשה להם, ורואים את זה גם בזמן הצריבה הכולל.

מצד שני צריבה מהארד דיסק שונה (ה- 120 ג'יגה) עברה נפלא, וארכה כ- 2:30 דקות.

מקווה שעזרתי.

HF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים