עבור לתוכן

oc ל- RADEON 9800 פרו של MSI (זה עם הR360) כדאי להסתכן ??? חדש חדש מהחנות !

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני פחות משבוע את הכרטיס הזה אבל אני מחכה שיגיע שאר המחשב הכולל:

AMD 64 BIT 3500 S-939

והשאר לא ממש חשוב !

בחנות (נעה) אמרו לי שאם אני יעשה או סי אני יגיע לביצועים של 9800 אקס טי אבל אני מפחד לגעת בו כי גם לא תהיה יותר אחריות וגם כי בחיים לא עשיתי דבר כזה !

אתם מציעים לי לעשות את המהלך הזה ???

ואם כן אז אולי תוכלו לעזור לי ?

על הכרטיס כבר יש קירור סטוק על כל הזכרונות והכל אז בחלק הזה אין בעיה  !

תודה !   ;)

ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!

פורסם

אתה לא צריך לעשות שום OC בזמן הקרוב במיוחד אם קנית מחשב חדש וטוב...

לא שאני חושב שיש סיכון בOC לכרטיסי מסך, זה דבר דיי פשוט אבל מה הטעם ? אתה יכול לשחק בכל משחק ובFPS טוב מאוד ובאיכות גבוהה.

פורסם
ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!

אין לך :xyxthumbs:

תתחדש ! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה !

אבל למה אין לי אלה הכרטיסים החדשים ?!?!? אמור להיות עליו חיישן , לא ???

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה חחח :

יש לי עכשיו במחשב (הישן ) RIVA TNT2 model64/model64 pro שאני לא יודע מה זה אומר פרו אבל לא משנה !

קיצר אני רוצה לעשות לו oc !

שמתי עליו כבר מאוורר יותר גדול נראה לי 40 מ"מ אני לא בטוח והוא מכסה גם חלק מהזכרונות !

אני ישים גם צלעות אם אני יעשה את הקירור אבל אני לא יודע ממש איך לעשות אפשר קצת הסבר ?

קראתי פעמיים את המדריך היום של אובר קלוקינג וראיתי שם את זה :

2. המהרה דרך דרייברים, ע"י שינוי קטן בדרייברים ניתן להמהיר בקלות ובפשטות דרכם ישירות, היתרונות הם הפשטות והנגישות הישירה לכרטיס, אבל החסרונות הם שאין כל פיצ'ר אחר ל-teaks, אוברקלוקינג ותו לא, לפי דעתי דרך כדאית ביותר במיוחד למתחילים, לא תוכנה צד שלישי...

מה זאת אומרת ?!?!?!

1. תוכנות פשוטות הניגשות לדרייברים של כרטיס המסך, לא נוכל לפרט כאן את כולן, אך המובילות והבולטות בינהן הן ה :

NVmax

RIVA Tuner

GeForce Tweak Utility

POWERstrip

הבדל גדול אין בינהם אולי חוץ מה-RIVA Tuner אשר ניגשת ישירות לכרטיס בעת ביצוע ההמהרה... בהמשך נשתמש ב- POWERstrip, אך לא מסיבה מיוחדת.

נציין את NVmax ואת ה- GeForce Tweak Utility אשר בולטים במגוון פיצ'רים לטוויקינג של הכרטיס...

וגם זה !?!!???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים