עבור לתוכן

שלום אנשים... אני חדש כאן ואני זקוק להמלצה על הארד דיסק!

Featured Replies

פורסם

אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB

התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש...

נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם

הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה?

תודה מראש...

פורסם

ברוך הבא

אין לך SATA אבל אתה יכול לקנות בקר ב-200 שקל

לא בטוח שהלוח שלך יתמוך מעל 30GB בלי עידכון ביוס, ולא בטוח בכלל שיצא לו עידכון כזה.

כל החברות אותו דבר, אין כמעט שום הבדל בביצועים. אם תסתכל על קצת תראדים מסביבך (חיפוש!) תראה כמויות של תראדים זהים לתראד שלך.

פורסם

בקר ב 200 שח בטוח אל תקנה! יתפוצץ העולם אל תקנה...

פשוט תקנה 80GB רגילים (PATA) עם 8MB CHACE... מבדיקה שעשיתי אתמול המחירים ירדו מתחת ל 400 שח ל 80GB.

אם, ו... פתאום נפלו עליך עוד 150 שח... קנה 160GB.

כולם כמו שנאמר פה, רק אל תיקח HITACHI... דעה אישית שלי.

יניב

פורסם

[ltr]what's wrong with a PCI SATA controller exactly? I got one, cost me under 150 nis. with a SATA 8Mb cache 120Gb Maxtor HDD. excellent HDD, but probably way over your budget considering you'll need a SATA controller too. anyways, Western Digital, Seagate and Maxtor are the best in the HDD department. stay away from IBM/Hitachi !! I can't stress this enough ! [/ltr]

פורסם

מאד יכול להיות שלא תהיה לו ברירה אלה לקנות בקר כלשהו (SATA או PATA) מהסיבה הפשוטה שהלוח שלו לא יתמוך מעל 30GB ולא יהיה יו עידכון ביוס מתאים.

פורסם

אני מבין שאתה מסכים איתי מילה במילה... רק אתה לא מבין למה לא לקנות בקר SATA

כמו שאמרת הוא עולה 150 שח... ומה הוא נותן לך בתכלס? כלום! הבקר הזה שווה יותר מהלוח אם שלו בתכלס... בלוח הבא שלו יהיה לו בטוח SATA וגם PATA הוא יוכל להשתמש בכונן שלו בכל מקרה. מה גם שזה לא נכנס לתקציב שלו וגם אם כן, עדיף לו לקחת 160GB במקום 80 ועוד בקר מסכן שלא נותן תוספת ביצועים בכל מקרה, ואם כבר הוא כן רוצה תוספת לביצועים בקר כזה עולה פי כמה וכמה יותר...

אם היה לו לוח אם ישן... נגיד AMD760 עם שני מעבדים אז עוד מילא... אבל לא זה המצב אחי

עריכה: אם הוא יפצל אותו ל 2 כוננים זה יעבוד לו נכון?

יניב

פורסם

אם הלוח שלו לא תומך מעל 30GB הפתרון היחיד הוא לקנות בקר. פיצול של ההרדיסק לא יעזור, הוא עדיין יהיה מוגבל ל-30GB בסך כל המחיצות.

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שלוח אם עם CHIP SET יחסית חדש לא תומך ביותר מ 30GB?

מה זה 30GB... זה כלום... אמור להיות פנטיום 4 על הלוח אם שלו

יניב

פורסם

שכח מזה

התבלבלתי עם המספרים עם ציפסט של פנטיום 3

לא צריכה להיות לך בעיה של 30GB.

טעות שלי

פורסם

;)

חשבת בטח שזה 810 או 815 הישנים...

קיצור אחי תתחדש!

יניב

פורסם
  • מחבר

אימאללה...! מה זה כל הבאלגן הזה? כולה רציתי להרחיב קצת את הנפח שלי במחשב ולקנות עוד הארד דיסק אבל אני רואה שזה חתיכת בלאגן...האם זה אפשרי גם בלי בקר או שאני צריך להביא גם בקר של PATA/SATA??? וואי סיבכתם אותי...אני לא יודע כבר מה לעשות...ומה זה בכלל בקר??? אם מישו יכול לעזור אני כבר מבולבל... :kopfpatsch:

פורסם

אני התבלבלתי קצת וכמו שאתה רואה ההודעות שלי מחוקות ככה שאל תתיחס אליהן.

כל עוד יש לך סה"כ עד 3 מכשירים (כולל) המתחברים ל-IDE (הרדיסקים, CD, DVD וצורבים למיניהם) אתה לא צריך בקר.

אתה צריך הרדיסק בכל גודל שרק תרצה בממשק IDE רגיל, בין החברות אין כמעט הבדל (אם בכלל) ככה שזה לא ממש משנה מה תיקח, העיקר שיהיה 8MB באפר.

יש המון תראדים של איזה חברה הכי כדאי, תעיף קצת מבט מסביבך ליותר מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים