עבור לתוכן

מה כדאי---דרושה עצה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש

אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש

שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2

אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939

או INTEL P-4 3G LGA775

דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים

דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם

תודה מראש :bash:

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת שלך כך שתכיל את השאלה שלך בקצרה ובאינפורמטיביות.

תודה.

פורסם

ב939 אין DDR2 ....

לדעתי תחכה ל3200ב939 הזול עם ה90 ננומטר (חיית OC )

פורסם

המעבדים של AMD היום הם יותר טובים.. הם מציגים ביצועים טובים יותר מול המתחרה מבית Intel. וכמובן התמיכה של 64bit שבנתיים אין מעבד כזה לאינטל לרכישה היום.

דבר שני..

למה לזרוק כסף?

למה שלא תקנה מעבד Amd Socket 754 ותשקיע על כרטיס מסך 6800Gt. כי אתה סתם תזרוק הרבה כסף על המעבד 939. מעבד 754 הוא מעבד מעולה שההבדל בינו ל939 הוא לא ממש בהבדלים גדולים.

וביום שהמחשב הזה לא יספיק (אין לך מה לדאוג זה לא הולך להיות קרוב). תקנה מחשב אחר בהרבה יותר טוב מה939 שתקנה היום.

כמובן אם אתה משחק משחקים ללא AA\Af אין לך בכלל צורך ב6800Gt תוכל לחכות ל6600 או לקנות עכשיו Radeon 9800P.

אין צורך סתם לזרוק כסף.. במיוחד שהכסף יכול ללכת לדברים אחרים כמו 1G זיכרון ואפילו יותר. כרטיס קול איכותי יותר . או פשוט לחסוך אותו לקנות מחשב אחרי שהמחשב הזה יחשב למיושן.

פורסם

המעבדים של AMD היום הם יותר טובים.. הם מציגים ביצועים טובים יותר מול המתחרה מבית Intel. וכמובן התמיכה של 64bit שבנתיים אין מעבד כזה לאינטל לרכישה היום.

דבר שני..

למה לזרוק כסף?

למה שלא תקנה מעבד Amd Socket 754 ותשקיע על כרטיס מסך 6800Gt. כי אתה סתם תזרוק הרבה כסף על המעבד 939. מעבד 754 הוא מעבד מעולה שההבדל בינו ל939 הוא לא ממש בהבדלים גדולים.

וביום שהמחשב הזה לא יספיק (אין לך מה לדאוג זה לא הולך להיות קרוב). תקנה מחשב אחר בהרבה יותר טוב מה939 שתקנה היום.

כמובן אם אתה משחק משחקים ללא AA\Af אין לך בכלל צורך ב6800Gt תוכל לחכות ל6600 או לקנות עכשיו Radeon 9800P.

אין צורך סתם לזרוק כסף.. במיוחד שהכסף יכול ללכת לדברים אחרים כמו 1G זיכרון ואפילו יותר. כרטיס קול איכותי יותר . או פשוט לחסוך אותו לקנות מחשב אחרי שהמחשב הזה יחשב למיושן.

ואם הוא רוצה לקנות עכשיו מחשב לטווח רחוק ולא לשדרג עוד שנה שנתיים?

אז העצה שלך בכלל לא נכונה, כי לטווח רחוק יש רק את ה939, והוא עוד לא מופץ בישראל כל כך, כנ"ל לגבי לוחות אם ל939.

פורסם

בכל מקרה - אותו לוח שתקנה היום עם סוקט 939 ותרצה לשדרג זכרון\מעבד בעוד שנה וחצי, שנתיים - כבר לא יתאים - נכון - המעבד ייכנס לשקע - אבל הצי'פסט יהיה מיושן כבר יצאו זכרונות חדשים שהצ'יפסט הנוכחי לא יתמוך בהם וגם התמיכה של הלוח תהיה עד מהירות מסויימת- לדוגמה שהיתה לי עם Socket A - יש לי בבית מחשב AMD Thunderbird 1333Mhz על סוקט A - ובזמנו קניתי את הלוח הכי חדיש - Asus A7M-266 - שתמך בDDR Meomry הראשוןנים - PC2100 .

המקסימום שהלוח תומך בו הוא עד AXP 2100, את המסקנות תסיק לבד - ועוד משהו מעבדים בסוקט 754 טובים יותר בסטוק מאחיהם ב939 בגלל מהירות הסטוק הגבוהה יותר- תבדקו את החדשה שהתפרסמה באתר על ה3000+ 939 לפני כ3 שבועות...

אני הכי משתלם זה 3200+ NC 754 עם לוח 8KDA3J וגי'גה זכרון איכותי - וישאר לך כסף לכרטיס מסך 6800GT .

בהצלחה ותתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים