פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים יש לך קאזה במקרה ? הצעה שלי פרמט את המחשב ותגבה חומר תתקין מחדש XP הום לא פרו. ואני מבטיח לך שהמחשב ירוץ. מאיפה הבאת את זה שהום יותר טוב?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר אוקיי אז תנו להבין את זה נכון: אתם אומרים לי שכדאי לי למחוק את האנטיווירוס נורטון. ולהתקין את:kaspersky או nod32 נכון?יש לי אד-אוור ואני משתמש בו ובספיי-בוט. המליצו לי גם על תוכנה בשם MEMMAX אבל זו סתם תוכנה.ובתשובה לשאלות שלכם כן פירמטתי את המחשב ואני לא מתקין שטויות היה לי מעט RAM וחשבתי שעם אני יוסיף זה פשוט יפתור אבל זה לא פתרת.ויש לי שאלה למי שאמר לקחת את האנטיווירוסים האלה: האם הם יעילים כמו נורטון ומתעדכנים כמהו? תודה רבה לכל מי שענה!!!!!
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים הנקודה פה היא לא האנטיוירוס, המחשב שלו לא איטי רק בגלל NAV... עזוב אותך מ KASPERSKY ו NOD. יש לך פאקינג 600MB RAM! תשאר עם NAV 2005!!! היא מעולה!מה שמוזר זה שאמרת שהתקנת את XP מחדש ועדיין יש לך איטיות... בדקת גם עם תוכנות AD AWARE ועדיין אותה תוצאה. יכול להיות שהדיסק הקשיח שלך פשוט איטי להחריד או הולך למות... נסה להריץ עם SISOFT SANDRA בדיקת ביצועים.... בנוסף לזה אתה יכול להוציא את הזכרון שלך עכשיו, ולבדוק אם הוא יותר איטי המחשב או אותו דבר.נסה להוציא את השדרוג שעשית ולראות אם יש הבדלים בכלליניב
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים חפש שם בדיקת ביצועים ל HARD DISC... תשווה את זה יחסית לכוננים אחרים שיש שם להשוואה... עדיף שתעלה את תמונה אחרי שאתה מקבל את הגרף עם התוצאות!הבדיקה לוקחת כמה דקות, אל תיגע בשום דבר במשך הבדיקה. תעשה גם RESET לפני זהיניב
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר תראו אני לא מבין את התוכנה הזאת חיפשתי את מה שאמרו לי אבל אני לא מוצא עם מישהו יכול לשלוח תמונת מסך שלה או להסביר יותר בפירוט אני ישלח את התוצאות ואז נראה. תודה רבה רבה לכל מי שענה ועזר יש לי שיפור כלשהו בזמן האחרון אני חושב שזה בגלל התוכנות אבל עדיין לא מה שציפתי מהמחשב שלי אחרי כל הכסף שיש בו.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים תעלה אתה תמונה של SISOFT SANDRA... את החלק עם הרבה ICONים כאלה חמודים של מחשבים וכל מיני דברים שקשורים לזה... אנחנו נגיד לך מה לבחור.יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.