עבור לתוכן

מחשב איטי למרות שיש 640 RAM

Featured Replies

פורסם

תגיד את הזיכרון הרחבת ואז לא פירמטת את המחשב מאז עוד?

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לך קאזה במקרה ?

הצעה שלי פרמט את המחשב ותגבה חומר תתקין מחדש XP הום לא פרו.

ואני מבטיח לך שהמחשב ירוץ.

מאיפה הבאת את זה שהום יותר טוב? :screwy:

פורסם

roeiw,נא לא לסטות מהת'ארד

את קספרסקי תוכל להוריד מפה

פורסם

מה קשור??? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז תנו להבין את זה נכון: אתם אומרים לי שכדאי לי למחוק את האנטיווירוס נורטון. ולהתקין את:kaspersky או nod32 נכון?

יש לי אד-אוור ואני משתמש בו ובספיי-בוט. המליצו לי גם על תוכנה בשם MEMMAX אבל זו סתם תוכנה.

ובתשובה לשאלות שלכם כן פירמטתי את המחשב ואני לא מתקין שטויות היה לי מעט RAM וחשבתי שעם אני יוסיף זה פשוט יפתור אבל זה לא פתרת.

ויש לי שאלה למי שאמר לקחת את האנטיווירוסים האלה: האם הם יעילים כמו נורטון ומתעדכנים כמהו? תודה רבה לכל מי שענה!!!!!

פורסם

קח קספרסקי, יותר יעיל מנורטון ושוקל הרבה פחות ויש לו מלא עידכונים

פורסם

קספרסקי ממש מעולה :yelclap: :yelclap: (למרות שאופן אישי אני מעדיף נורטון..)

פורסם

הנקודה פה היא לא האנטיוירוס, המחשב שלו לא איטי רק בגלל NAV... עזוב אותך מ KASPERSKY ו NOD. יש לך פאקינג 600MB RAM! תשאר עם NAV 2005!!! היא מעולה!

מה שמוזר זה שאמרת שהתקנת את XP מחדש ועדיין יש לך איטיות... בדקת גם עם תוכנות AD AWARE ועדיין אותה תוצאה. יכול להיות שהדיסק הקשיח שלך פשוט איטי להחריד או הולך למות... נסה להריץ עם SISOFT SANDRA בדיקת ביצועים.... בנוסף לזה אתה יכול להוציא את הזכרון שלך עכשיו, ולבדוק אם הוא יותר איטי המחשב או אותו דבר.

נסה להוציא את השדרוג שעשית ולראות אם יש הבדלים בכלל

יניב

פורסם

שיבדוק במפרט המחשב את מהירות ההרד דיסק אולי כאן טמון הפיתרון...

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה של סיסופט אבל מה אני עושה איתה?

פורסם

חפש שם בדיקת ביצועים ל HARD DISC... תשווה את זה יחסית לכוננים אחרים שיש שם להשוואה... עדיף שתעלה את תמונה אחרי שאתה מקבל את הגרף עם התוצאות!

הבדיקה לוקחת כמה דקות, אל תיגע בשום דבר במשך הבדיקה. תעשה גם RESET לפני זה

יניב

פורסם

תדאג לעדכן בנוגע לתוצאות

פורסם
  • מחבר

תראו אני לא מבין את התוכנה הזאת חיפשתי את מה שאמרו לי אבל אני לא מוצא עם מישהו יכול לשלוח תמונת מסך שלה או להסביר יותר בפירוט אני ישלח את התוצאות ואז נראה.

תודה רבה רבה לכל מי שענה ועזר יש לי שיפור כלשהו בזמן האחרון אני חושב שזה בגלל התוכנות אבל עדיין לא מה שציפתי מהמחשב שלי אחרי כל הכסף שיש בו.

:)

פורסם

תעלה אתה תמונה של SISOFT SANDRA... את החלק עם הרבה ICONים כאלה חמודים של מחשבים וכל מיני דברים שקשורים לזה... אנחנו נגיד לך מה לבחור.

יניב

פורסם

אנחנו הרי מומחים בעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים