עבור לתוכן

קצת ביקורת\שאלות על "פרוייקט" שצריך להתבצע עד יום ראשון

Featured Replies

פורסם

z'up?

יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66...

על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה...

ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים...

כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי...........

טוב לשאלות:

1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133))

2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד?

3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננים?אחר?

ד"א אני לא כל כך בטוח לאיזה פורום זה קשור,אבל לדעתי לכאן,מקסימום תעבירו...

אייל(שימו לב אני חייב לגמור עם זה בסוף שבוע...)

פורסם

פשוט תחבר את הדיסק הישן על הכבל של הסידי

פורסם

חיבור דיסק קשיח ישן שעובד על ATA66 למשל יחד עם HD חדיש ATA133 לא תגרום לשום ירידה בביצועים!

לכן אין צורך להתעסק עם זה כל הזמן, פשוט תשאיר אותם מחוברים ביחד וזהו.

כל עוד אתה לא קורא משניהם בו זמנית, אז אין שום ירידת ביצועים!

גם אם תחבר שני דיסקים ATA133 על אותו הכבל, גם אז, אם תקרא משניהם בו זמנית תהיה ירידה בביצועים.

פורסם

לא בהכרח כי לפעמים לפי חוקי האלק' הדברים עובדים על פי המהירות הנמוכה ביותר !! חבל זאת האלק' ...

פורסם
  • מחבר

מוזר...אני חשבתי שאפילו אם אגדיר כל אחד על ultra dma שונה ,כל עוד הם על אותו כבל המהירות תיהייה הנמוכה יותר...בגלל זה כשאני נותן טענות כאלה אני מצדד עם לינק...מישהו יכול לאשר את זה?...

בכל מרקה אני מעוניין להמשיך וכבר הכנתי הכל כל שנותר הוא לחבר(פנל+מתג(יפהפה)+חוטים+סליבים),אז תמשיכו לענות על השאלות בקשה.

אייל

פורסם
  • מחבר

משום מה הת'רד הועבר לכאן...

|לא קשור!!!|

פורסם

הקפצת נעלתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים