פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה בהעברת מיידע מההרדיסק אז פירמטטי החלפתי IDE וחשמל גם. ושום דבר לא עוזר מה עושים?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים תערוך את הכותרת ותנסה להיות קצת יותר ברור. אני לא ממש הבנתי מה קרה.אולי הצורב החדש שהביאו לך גם לא טוב.לך לחנות ותחליף אותו במיידי.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים לא ברור מה זה צריבה לא טובה.קבצים דפוקים? קבצים ריקים על הדיסק? צריבה מפסיקה באמצע? תפרט, כדי שנוכל לכוון אותך.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר אז זהו שרשמתי...צרבתי סרט ואחריי שהוא מסיים תצריבה אני מכניס חזרה את הדיסק וזה מראה לי שאין קבצים אבל גם אי אפשר לצרוב שוב על הדיסק, הוא מלא עד הסוף, פשוט לא רואים שום קובץ על הדיסק.ניסיתי לפני כמה דקות עם princo -r ודווקא איתם עכשיו הצלחתי לראות תסרט .כנראה לפייוניר יש בעייה עם הסמסונג האלה?...חבל..נראו לי דיסיקים טובים
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אולי אתה בסה"כ צריך עידכון קושחה לצורב?יש לי חבילה של 10 דיסקים של Princo ורשום עליהם שצריך לעדכן את הקושחה בצורבים של פיוניר כדי לתמוך בדיסקים האלו. אולי זה המקרה גם אצלך.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים לך לחנות ותחליף אותו במיידי.דבר ראשון תפסיקו כבר להיות כאלו חכמים ולהמליץ על כל פיפס להחזיר חומרה לחנות לפני שהנושא נבדק לעומק. זה יוצר כאב ראש ענק לחנויות ומעקב ומעיק על טיפולים והחלפות ללקוחות שבאמת החומרה שלהם לא תקינה.דבר שני לפי מה שאתה מתאר לגבי בדיקה של שלושה צורבי DVD שונים עם בעיות זהות, יכול מאוד להיות שהבעיה לא בצורבים אלא במשהו שקשור אלייך או למחשב שלך. האם בדקת דיסקים שנצרבו כמו שתיארת גם על כוננים\מחשבים אחרים ? האם ניסית להריץ דיסק כזה שמכיל סרט על נגן DVD סלוני ?האם יש לך גירסה אחרונה של תוכנת הצריבה ?תופעה של דיסקים שרק נצרבו ולא מציגים כלום היא ידועה , אבל אחרי הוצאת הדיסק והכנסה מחדש מוצגים הקבצים , ככה שלא יודע אם זה קשור לבעייה שלך.במקרה שלך , את הבדיקה אתה צריך לעשות על דיסק איכותי (וורבטים לדוגמה, או שאתה יכול גם וורבטים או אולי וורבטים) במהירות נמוכה, וכמו שצריך בתוכנת הצריבה (שתהיה נרו גירסה אחרונה) ורק אז חזור אילנו עם תוצאות כשאת הדיסק בדקת לפי איך שנאמר.לפי חוקי ההגיון הבסיסים זה : או שיש לך מזל ממש רע וכל צורב שאתה שם על המחשב שלך הוא לא תקין (מה שנקרא צרוף מקרים מצער).או שהתיאור שלך לוקה בחסר וחסר לנו איזה פרט מהותי.או שפשוט אתה לא יודע מה אתה עושה.אני מאמין שבסוף נגלה לאיזו קטגורייה נכנסת הבעיה , נקווה שהשנייה 8)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר לפי איך שאני רואה את זה אז זה פשוט צירוף מקרים ממש גרוע...כי כמו שאמרתי, שלושה צורבים בדקתי. אחד מהם היה LG 4082 אני חושב זה הדגם , והוא דפק לי 8 דיסקים מסוגים שונים (חבל שלא ידעתי את זה לפני שפירמטתי...) וכן אני כן יודע מה אני עושה כי יצא לי לעבוד בחנות בתור טכנאי תקופה מספיק ארוכה..טעות שלי הייתה רק שהתפתתי לקנות באולסייל כי המחיר שלהם אז היה יפה לצורבים..ומסתבר שאלה בכלל אקסלנט בקשר לצורב LGש שהזכרתי , הוא באמת היה דפוק ככה שהבדיקות שלי תמיד נפלו על מזל רע, כי גם מסתבר אחכ שהדיסיקים שבדקתי את הפייוניר היו דפוקים. בקיצור הפייוניר פועל מצויין עכשיו , אני צורב עם הגרסה האחרונה של נרו ועשיתי גם עדכון פירמוור , פשוט הדיסקים של הסמסונג כנראה דפוקים או שהשילוב עם הפיוניר והם לא מוצלח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.