פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים קיבלתי היום את ההארד דיסק החדש של wd 120 giga 7200 ata 100חיברתי אותו ללוח הכל טוב ויפה מזוהה בביוס וגם במאפיינים של המחשב שלי אבל כשאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיעמה הבעיה?יש לי הארד דיסק נוסף גם של ווסטרן 40 גיגה שמפוצל לשתיי כוננים . אולי זו הבעיה?
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים דיסק קשיח חדש לא מגיע מחולק..צריך ליצור מחיצותכנס ל start>>settings>>control panel>>administrative tools>>computer managment>>disk managment משם תוכל ליצור/לפרמט תמחיצותאו שאתה יכול להשתמש בתוכנה של wd http://support.wdc.com/download/dlg/dlgsetup11_win.zip
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים מחבר אוקיי תודה רבה זה הסתדר!אבל יש לי עוד בעיה- כונן c מחולק לשתיי מחיצות. אני רוצה להחזיר אותו למחיצה אחת-איך עושים את זה?
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים אתה יכול לעשות את זה ללא איבוד מידע אם partition magic או partition expertאו אם איבוד מידע,למחוק תמחיצות דרך fdisk וליצור מחדש כמחיצה אחת או לעלות תהתקנה של הוינדוס ולעשות את זה משםלמה לך להחזיר למחיצה אחת? עדיף שיהיה לך עוד מחיצה שיהיו בה תדברים החשוביםלא צריך כל כך הרבה GB בשביל מערכת הפעלה/תוכנות
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים הבעיה מתחילה בזה שאתה קורא להרדיסק הראשי שלך C.C זה הכונן C שמופיע ב"מחשב שלי".ההרדיסק הראשי הוא ההרדיסק הראשי, במקרה ויש בו רק מחיצה אחת היא תהיה C.האותיות לא קשורות באופן עקרוני לכונן פיזי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.