עבור לתוכן

יש לי בעיה עם FTP

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת בבית והאינטרנט אצלי...

אז ככה במחשב השני זה נכנס לשרתי FTP ואצלי זה לא נכנס לא יודע למה.. בשתי המחשבים SP2 אין פיירוול מה קורה כאן? :s07:

פורסם

FTP זה בדיוק כמו HTTP, אין ממש הבדל בין מחשב ברשת למחשב שלא ברשת

תבדוק את ההגדרות של התוכנת FTP

פורסם

אני לא מבין גדול אבל מה שאני יודע ש FTP משתמש בפורטים אחרים, תבדוק אם הם חסומים..

פורסם
  • מחבר

לא זה לא קשור...גם דרך האקפלורר זה לא נכנס ושמתי לב שזה רק בפורט 21 ואין לי פיירוול מה עושים אז? :bash:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקצפה אבל עבר שבוע או יותר..

מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ששרתים בפורט 21 לא נפתחים לי? :kopfpatsch: אין לי פיירוואל....יש לי רשת אני המחשב השולט במחשב השני זה עובד מוזר...

פורסם

תכנס להגדרות רשת, תעשה מקש ימני על החיבור למחשב השני, תבחר מתקדם ושם אמור להיות משהו מגדיר SERVICES ברשת (לא זוכר בדיוק איך זה נקרא). תוודא שם שיש V מסומן ליד FTP, פורט 21 כמו שאמרת.

פורסם

FTP זה ממש לא כמו HTTP.

כדי ש- FTP יעבוד מתוך NAT הוא צריך לעבוד במצב PASSIVE:

חפש בהגדרות של תוכנת ה- FTP במחשב שלא עובד ותעביר למצב Passive. אני מנחש שבמחשב שבו זה עובד כנראה "שיחקת" עם זה ושם זה כנראה כן בסדר.

FTP רגיל עובד ככה:

הקליינט מתחבר לשרת בפורט 21.

כשאתה מוריד קובץ הקליינט שולח לשרת פקודת PORT עם ה- IP שלו ופורט חדש, והשרת פותח חיבור חדש לפורט הזה ודרכו נשלח הקובץ.

כשאתה ב- NAT, אז כל הנסיונות של השרת להתחבר דרך הפורט החדש לא יעבדו כי צריך להגדיר אותו בטבלאות ה- NAT (זה גם די טפשי כי מספר הפורט ב- FTP דינמי ומשתנה כל הזמן).

FTP במצב PASSIVE עובד ככה:

כשאתה מוריד קובץ הקליינט שולח לשרת פקודת PASV והשרת כתגובה שולח מספר פורט חדש, אליו הקליינט מתחבר בשרת ודרכו מתקבל הקובץ אצל הקליינט.

http://slacksite.com/other/ftp.html

התוצאה היא שב- PASSIVE ניתן לעבוד דרך NAT הרבה יותר בקלות.

(יכול להיות שיש שרתי גם NAT שיודעים להקשיב וכשהם מזהים שידור בפורט 21 של FTP מזהים את פקודת ה- PORT ופותחים לבד את הפורט המתאים).

פורסם

מה שאמרת הוא נכון ב100%, אך רק עם לפותח הת'ראד יש ראוטר, דבר שהוא לא ציין.

פותח הת'ראד, תן עוד פרטים לגבי הרשת

פורסם

מה שאמרת הוא נכון ב100%, אך רק עם לפותח הת'ראד יש ראוטר, דבר שהוא לא ציין.

פותח הת'ראד, תן עוד פרטים לגבי הרשת

ואם יש לו שיתוף אינטרט זה לא NAT בתוכנה? ברגע שיש NAT מה שאמרתי נהיה רלוונטי, וכל מקרה הוא צריך לבדוק את זה במחשב הקליינט.

(אף פעם לא התקנתי ICS כך שאני רק יכול לנחש).

עריכה: לפי מה שהוא אומר זה עובד במחשב השני ולא עובד במחשב שלו, שדוקא הוא זה שמחובר ישירות לרשת והיה צריך לעבוד גם בלי NAT.

שאלה: האם המחשב שמריץ ICS מתנהג כאילו שהוא מאחורי NAT? האם הפורטים שלו פתוחים?

פורסם
  • מחבר

טוב לא הבנתם אותי כנראה...

אני יסביר יותר טוב...

המחשב שלי שאני איתו עכשיוו הוא המחשב שאליו האינרנט מחובר ישירות

המחשב השני (של אחותי) הוא המחשב שמתחבר לאינרנט ע"י הרשת

אז ככה בשתי המחשבים יש SP2 ללא פיירוואל... במחשב שלי כל כל כל כל שרת עם פורט 21 לא מצליח להתחבר! אבל במחשב של אחותי שהוא המחשב שמתחבר דרך הרשת עובד פורט 21 מה יכולה להיות הבעיה? אין לי ראוטר אין לי כלום.. :nixweiss: אני כבר מיואש

פורסם
  • מחבר

:s05: מישהו?

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עוזר? מה אף אחד לא יודע?

פורסם
  • מחבר

אהמ..זה פורום של חרשני מחשבים? כאלה שיודעים טוב? לא נראה לי שהרמה פה גבוהה....אני כבר חודש שואל אף אחד לא עונה... :s07:

פורסם

תשמע , אני מבין שאתה די חדש כאן בפורום , אבל זה לא פותר אותך מלקרוא ולהפנים את חוקי הפורום!

הקפצת עכשיו 3 פעמים ברצף!

ציטוט מחוקי הפורום שאותם כדאי לך לקרוא אם אתה רוצה שהת'רדים הבאים שלך לא ינעלו:

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד שלכם, רק בשביל להביא את הת'רד שלכם לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י עריכה להודעה האחרונה שלכם.

ותמתין בסבלנות שיענו לך , חשבת אולי שאף אחד כנראה לא יודע את התשובה?

פורסם

FTP זה ממש לא כמו HTTP.

כדי ש- FTP יעבוד מתוך NAT הוא צריך לעבוד במצב PASSIVE:

חפש בהגדרות של תוכנת ה- FTP במחשב שלא עובד ותעביר למצב Passive. אני מנחש שבמחשב שבו זה עובד כנראה "שיחקת" עם זה ושם זה כנראה כן בסדר.

FTP רגיל עובד ככה:

כשאתה מוריד קובץ הקליינט שולח לשרת פקודת PORT עם ה- IP שלו ופורט חדש, והשרת פותח חיבור חדש לפורט הזה ודרכו נשלח הקובץ.

כשאתה ב- NAT, אז כל הנסיונות של השרת להתחבר דרך הפורט החדש לא יעבדו כי צריך להגדיר אותו בטבלאות ה- NAT (זה גם די טפשי כי מספר הפורט ב- FTP דינמי ומשתנה כל הזמן).

FTP במצב PASSIVE עובד ככה:

כשאתה מוריד קובץ הקליינט שולח לשרת פקודת PASV והשרת כתגובה שולח מספר פורט חדש, אליו הקליינט מתחבר בשרת ודרכו מתקבל הקובץ אצל הקליינט.

http://slacksite.com/other/ftp.html

התוצאה היא שב- PASSIVE ניתן לעבוד דרך NAT הרבה יותר בקלות.

(יכול להיות שיש שרתי גם NAT שיודעים להקשיב וכשהם מזהים שידור בפורט 21 של FTP מזהים את פקודת ה- PORT ופותחים לבד את הפורט המתאים).

בדיוק ההפך, השרת הוא זה שפותח אצלו פורט והלקוח הוא זה המתחבר על הפורט הנ"ל

כשאתה קליינט זה ממש לא משנה שאתה עובד מאחורי NAT.

שאתה שרת אתה חייב לדאוג לפתוח את הפורטים של ה-PASV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים