פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים עדיין לא קראתי רק ראיתי את זה הכותרת הרגיזה אותיhttp://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153689&sid=10לא נורא לא הולכים לעצור חצי מהמדינה
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים חבל שלא קראת את הכתבה מה שאומרים זה שהצעת החוק החדשה, מתייחסת רק לתקליטורי מוזיקה והתקני מוזיקה ולא לשום דבר, וזאת ע"פ הגדרה של "תקליט מסחרי" כיצירה צלילית בלבד, ולא אורקולית (מה שהזקנים כמוני קוראים מולטימדיה ). אבל, מי ציין בכלל שההצעה תכלול DVD?
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים חבל שלא קראת את הכתבה מה שאומרים זה שהצעת החוק החדשה, מתייחסת רק לתקליטורי מוזיקה והתקני מוזיקה ולא לשום דבר, וזאת ע"פ הגדרה של "תקליט מסחרי" כיצירה צלילית בלבד, ולא אורקולית (מה שהזקנים כמוני קוראים מולטימדיה ). אבל, מי ציין בכלל שההצעה תכלול DVD? אני הייתי הולך יותר לכיוון של " הצעת חוק" כלומר בעוד 5 שנים נידע איפה אנחנו עומדים אחרי כל הבירוקרטיה
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים מחבר לא הספקתי לקרוא תכתבה בבוקר כי לא היה לי זמן חח קראתי אותה כבר ואני אומר בולשיטיעלו תמחיר ב5 אחוז כולם ימשיכו לקנות יצרבו מה שהם רוצים חוק או לא חוק אי אפשר לתבוע כל כך הרבה אנשים ועוד שהם פרטיים...הכסף לא יגיע לשום מקום תמיד יש רק ייקור בכל דבר מה לעשות עכשוי גם בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.