עבור לתוכן

איך אני בודק מהירות?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לעשות חיפוש פה ולא מצאתי כלום, בGOOGLE מצאתי כמה אתרים אבל התשובה לא היתה ברורה.

עברתי ל 1.5MB שלנטויזיון (היה 750K) ואני רוצה לדעת איך אני בודק בדיוק את המהירות של ההורדה, שליחה והעלאה שלי עכשיו.

תודה מראש.

פורסם

הדרך הכי יעילה לדעת, היא להוריד קובץ מהשרת שאתה מחובר אליו, וגם זה לא ב-100%.

המהירות מושפעת מהרבה גורמים.

עוד דרך יעילה, היא לנסות להוריד מספר קבצים ממקומות שונים במקביל, כדי לנסות להגיע למקסימום רוחב פס.

פורסם

:xyxthumbs:

באתי לשאול בדיוק אותה שאלה

שדרגתי מ 750 ל 1.5 לפני שעה

א. זהב משדרגים מהר , אבל בזק , יקח להם זמן

בגלל שיש לי מודם ethernet שאני מצביע על האייקון של המודם אני רואה 100 מ"ב

במודם USB הייתי רואה 960.000kbps

ורציתי לדעת אם חוץ מלהוריד קובץ דרך שרת אופטימלי יש דרך לראות את רוחב הפס

פורסם

בגלל שיש לי מודם ethernet שאני מצביע על האייקון של המודם אני רואה 100 מ"ב

במודם USB הייתי רואה 960.000kbps

זה ממש, אבל ממש לא קשור לחיבור האינטרנט שלך. זאת המהירות של החיבור בין המחשב שלך למודם בלבד, לא של המודם לרשת האינטרנט.

פורסם

נו , לזה בדיוק התכוונתי , בגלל שיש לי מודם ethernet אני רואה רק את המהירות חיבור בין המחשב למודם

ולא את המהירות האמיתית של רוחב הפס , זאת בעצם השאלה שלי , איך אני רואה / בודק , חוץ מלהוריד קובץ

פורסם
  • מחבר

אני מוריד על   105~ במקום 95~ ב750K .

איזה בול שיט זה, תאמת לא חשבתי שיהיה אחרת (זה סתם מבצע אז אפשר תמיד לחזור ל 750 ולשלם פחות).

תודה MILK-INC

פורסם
  • מחבר

אותו דבר

תודה.

פורסם

חאפרים...

סד"פ לבדיקת מהירות מהאינטרנט:

1) אתחול

2) סגירת כל תוכנית אינטרנט פתוחה

3) אם ניתן, לבדוק מהספקית. בנוסף לבדוק מאתר עם רוחב פס עצבני, למשל - www.apple.com (קליק למעלה על iPod+iTunes, קליק על דגל ארה"ב, ביטול שלושת ה-v ולחיצה על Download iTunes).

4) אם רוחב הפס נראה לא מספק, לוודא ע"י בדיקה עם סאשן כפול - לנסות להוריד עוד קובץ, רצוי ממקום אחר (כי יש אתרים שמגבילים את רוחב הפס פר גולש למשהו שנמוך מרוחב הפס של החבילה שלכם).

ביום ראשון אני ארשום בדיוק איך לבדוק מספקיות התשתית ישירות, אין מולי את ה-IPs.

אם יש בעיית מהירות - הסיכוי שהיא נובעת מהספקית מאוד נמוכה. בעיקרון, אתם אמורים לקבל את רוחב הפס שלכם אם אין בעיה בספקית השירות או ספקית התשתית. מה שאומר שברוב המקרים, אם רוחב הפס שלכם לא כמו שאמור להיות, הבעיה אצלכם במחשב וצריך לעבור על דברים.

פורסם

אותו דבר

תודה.

אתה אמור לקבל 185~ מאתרי בדיקת המהירות!

תתחבר לבזק עם 1@1 בשם משתמש ותוריד קובץ המחשה מ-wow.bezeq.co.il ותראה על כמה את מוריד. אם אתה פחות או יותר מתייצב על המהירות שציינתי, צלצל לספק התוכן ושאל אם אכן החבילה שלך שודרגה. אם מול בזק אתה מקבל 90~, משמע שהחבילה שלך אצלהם עדיין לא שודרגה ועל כן צלצל אליהם לבדיקה...

פורסם
  • מחבר

תתחבר לבזק עם 1@1 בשם משתמש ותוריד קובץ המחשה מ-wow.bezeq.co.il ותראה על כמה את מוריד. אם אתה פחות או יותר מתייצב על המהירות שציינתי, צלצל לספק התוכן ושאל אם אכן החבילה שלך שודרגה. אם מול בזק אתה מקבל 90~, משמע שהחבילה שלך אצלהם עדיין לא שודרגה ועל כן צלצל אליהם לבדיקה...

לא הבנתי מה זה אומר להיתחבר עם שם משתמש 1@1 (למה? ומה הסיסמה?).

דבר שני לפי האתר של בזק-

קישור

המהירות הורדה של1.5 MB היא 96 Kbps.

אז למה שאני יקבל 150 ?

פורסם

1@1 הוא משתמש של בזק שנועד רק לבדיקות. הוא מגיע לרדבק ולרשת הפנימית של בזק, אבל לא לאינטרנט ולא עובר דרך הספקית. מתחברים עם סיסמא ריקה.

מהירות הורדה של חבילת 1.5 מגהביט היא:

1500 קילוביט \ 8 = 187.5~ קילובייט.

פורסם
  • מחבר

אבל באתר של בזק WOW, כתוב 96!

אני מזכיר לכם שזה ADSL.

בכל מקרה עשיתי מה שאמרת עם ה1@1, כיבלתי את אותה התוצאה, 105-110~ KBPS.

פורסם

אתה מערבב פה דברים לא קשורים - החיבור שלך הוא 1500\96 במגה וחצי , 750\96 ב750 מן הסתם .

עכשיו - אתה אמור לראות שיפור במהירות הורדה - פי 2 - והעלאה זה אותו דבר כי זה ADSL.

יכול להיות שבזק עדיין לא שידרגו לך את הקו , לוקח להם כמה ימים - ולכן יכול להיות שאתה נמצא עם הספק על1.5Mbps ועם בזק על 750 עדיין - לדעתי זו הסיבה - בכל מקרה - תתקשר מחר ל199 לברר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים