עבור לתוכן

כרטיס רשת-SIS 900

Featured Replies

פורסם

שלום.

הבעיה היא כזו (סיפור ארוך, מצטער, אבל משום מה נראה לי שכבר נתקלתם בו):

במחשב (XP) מותקן מודם TERAYON 175 בחיבור USB (להזכירכם - יש במודם גם את האפשרות של כרטיס רשת) .

לאחרונה רבו הניתוקים ועשיתי מה שכל אחד עם הגיון בריא עושה - קניתי כבל רשת וחיברתי מהמודם לכרטיס. פה התחילו הצרות.

אחרי שעה (!!!) עם תומך מאוד נחמד של נטוויז'ן לא הצלחנו להבין למה אין חיבור לאינטרנט ויש IP 0.0.0.0.

הופניתי לתמיכה של ערוצי זהב ושם נאמר לי מיד כי זו בעיה מוכרת וידועה בכרטיס רשת הזה SIS 900 :

ה XP מזהה לבד את הכרטיס אבל מתקין אותו לא טוב, ולכן בעצם כאילו לא הותקן למרות שבמנהל ההתקנים הוא מופיע.

מה שצריך לעשות, הסביר הטכנאי זה להסיר את ההתקנה שעשה הXP , ולהתקין עם הדרייבר של לוח האם, א ב ל ...

כל מה שעשיתי - אי אפשר להסיר את הדרייבר. פשוט המערכת נותנת לי הודעה כי זה התקן חשוב מדי ולא מסיר אותו-גם לא במצב בטוח.

נכון לעכשיו חזרנו לאופציית ה-USB אבל אני זקוק מאוד לעצתכם.

פורסם

אתה לא צריך ממש לעשות הסרה, מספיק שתתקין את הדרייבר של היצרן, וזה יסדר את הבעיה

פורסם
  • מחבר

לא רק שזה לא עשה - זה התקין דרייבר כפול (את זה ראינו במצב הבטוח).

בכל אופן לא ניתן היה להסיר את ההתקנה הישנה.

האם לא ניתן להסיר באמצעות תוכנה כלשהי ?

פורסם

נסה לעשות עידכון לדרייבר: שתי לחיצות על ההתקן כפי שהוא מופיע ב-Device Manager. עבור ללשונית Driver ולחץ על Update Driver. תפנה אותו ישירות לסיפרייה שמכילה את הדרייבר הייעודי (בדר"כ קבצי inf.*) ודווח חזרה...

עריכה: עוד רעיון שחשבתי עליו עכשיו - לפי מה שהבנתי מדובר בהתקן OnBoard. אם כן, בטל אותו ב-BIOS ותן ל-Windows "להבין" שההתקן כבר לא קיים, כך שהוא יעלם לך. לאחר מכן הפעל אותו בשנית וכאשר הוא ימצא חומרה חדשה, אל תתן לו להתקין דרייבר Native (של Windows) אלא תפנה אותו לדרייבר הייעודי.

פורסם

לחברה שלי יש את הכרטיס הזה OB - אין בעיות איתו ... גם ADSL וגם כבלים כשהיה לה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הייעוץ.

מקווה שלא אצטרך לחזור אליכם עם הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים