פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מעבד P4 2.8Ghzכאשר הוא לא במאמץ הוא בטמפרטורה ממוצע של 30 מעלות צלסיוס בערךאבל מתי שאני מאמץ אותו הוא מגיע תוך כמה שניות לטמפרטורה של 47-50 מעלות.זה דבר נורמלי שקורה כזה שינוי טמפרטורה דראסטי?
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים חבר, כנראה אולי חסר לך זיכרון לא בטוח, על תסתמך על זה. אגב עצלי נורמל 55 מעלות ,וב מקס 59
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מה קשור זיכרון?א. יכול להיות שהלוח שלך מזייףב. לא הגיוני 30 מעלות במנוחה עם קרור סטוקג. הטמפ' שלך לא רעות
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים זה פנטיום 4... 30 מעלות עם קירור סטוק זה בסדר (בתנאי שהטמפ' בחוץ יותר נמוכה...), מה שיכול להיות זה שהחיישן לא בסדר ועושה לך בעיות מעל לטמפ' מסויימת... מה שבטוח זה שזה לא צריך להשתנות בכזו חדות...
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר שמעו יכול להיות שהחיישן עושה בעיות ד"א זה לוח של asus P4P8Xומבחינת זיכרון יש לי 512 dual ddr
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים עם איזה תוכנה אתה בודק?שמע אם 50 מעלות במאמץ זה לא ממש נורא, פרסקוט ככה במנוחה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר בסדר, אבל זה לא פרסקוט ואני בודק עם ה asus probe זה מגיע בתוך הדיסק של הדרייברים עם הלוח אם
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים 37 בלוח ובמעבד במאמץ או במנוחה?37 זה טוב מאוד אבל הייתי ממליץ לשים משהו על הצ'יפ של הלוח, יש לו קירור פסיבי מין היטסינק כזה או מאוורר?לא אמרתי גם שהוא שלך מזוייף, אמרתי שהוא יכול לזייף טמפ'עדכון ביוס גם יכול לפתור את זהתנסה לנגוע בהיטסינק שעל המעבד ולראות אם הוא ממש רותח..
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים לא כל כך מבין מה הבעייה כאן... לא כל כך יוצא דופן לראות הבדל של 20 מעלות בין מנוחה למאמץ אצל הנורת'ווד, גם אצלי זה ככה. ואם הקריאה של המעבד במנוחה היא 30 מעלות אז כנראה שזה לא נכון, אז מה... בתקופה ההיא אינטל היו יותר קרים מAMD במנוחה ויותר חמים מהם במאמץ. היום זה הפוך, אה, בעצם לא
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר 37 זה במנוחהוהציפ של הלוח יש עליו היטסינק והוא יחסית חם לדעתי צריך לשים לו קירור או משהו מסוג זהוההיטסינק של המעבד לא רותח או משהו בסיגנוןוניסיתי לעדכן את הביוס והמחשב לא ממש עלה אחרי זה אז החזרתי את הdefault והבעיה כאן בעצם היא לא ממש בעיה פשוט היתעניינתי אם זה דבר נורמלי שקורה כזה שינוי של טמפרטורה ואם הטמפרטורה הזאת נורמליתבכל מקרה שיניתי קצת את המיקום של המאווררים והטמפרטורה של המעבד ירדה ל 32 בערך והלוח ירד ל 35 וזה במנוחה, ובדקתי בתוכנה של ה everest ובעוד תוכנה שנקראת speedfan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.