פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים תעזרו לי בשאלה הבאה:רשום שלוש דוגמאות של סוגי מזון המכילים:|חד-סוכרים| |דו-סוכרים| |רב-סוכרים|בכול אחד צריך לירשום 3* זאת אומרת 9!תודה רבה!
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים חד סוכרים זה בעיקר פירות-גלוקוז ופרוקטוזדו סוכרים זה כל מה שמכיל את הסוכר הנפוץ-סכרוזרב סוכרים אם אני זוכר נכון הם התאית ועמילן
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים רב סוכר שאני מכיר: גליקוגן (נמצא בשרירים של יונקים), תאית (הדופן של הצמחים) ועמילן-נגיד שבסטייק יש גליקוגן, במלפפון תאית ובתפוצ אדמה עמילן.עוד רב סוכר שיש זה כיטין (הכ' מבוטאת כמו ח') וזה החומר ששמנו עשויה הקליפה של פרוקי הרגלים, אז אם אתה אוכל ג'וקים אתה יכול לרשום גם את זה..דו סכור- זה הסוכר שאתה מכיר ביום יום (הלבן הזה של סוגת- בלי פירסומות)חד סוכר- לקטוז- סוכר החלביש סוכר פירות שזה גם חד סוכר..חד סוכר שבני אדם משתמשים בו הרבה זה הגלוקוז, לא יודע להכגיד לך מאכל ספציפיחוץ מזה, מטלה ממש מעפנה, מה שחשוב לדעת זה המאפיינים של כל קבוצה- גודל (חדירות לתא) מתיקות, ממה זה מורכב וזהו...
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים חד סוכר: גלוקוז(סוכר לבן פשוט)דו סוכר: לקטוז(חלב)רב סוכר: עמילן(תפו"א, לחם, קיטניות)
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים סוכר לבן פשוט הוא סוכרוז שהוא דו סוכרגלוקוז ופרוקטוז הם הצורות הכי בסיסיות של איחסון אנרגיה בגוף ואליהם מתפרקים כל שאר הצורות של סוכרבטבע הם בעיקר בפירות וירקות
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים DOGMA לדעתי אתה מתבלבל בין החד סוכר לדו סוכר.. לא, גלוקוזה היא Monosaccharides - חד סוכר. לקטוזוה היא דו סוכר המורכב משני סוכרים, גאלאקטוזה(Galactose) וגלוקוזה. מה שכן התבלבלתי זה בקשר לגלוקוזה וסוכר רגיל, קנה סוכר וסלק סוכר באמת מכילים סוכרוז שהוא דו סוכר. גלוקוזה הינה "סוכר ענבים" ונמצאת בחלק מהפירות, מן הסתם הדוגמא הפשוט תיהיה ענבים(איך הגעתי לזאת )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.