עבור לתוכן

התלבטות איזה לוח אם לקנות ואיזה מעבד לקנות - מומחים בלבד

Featured Replies

פורסם

שלום

אני הולך לבנות שרת אכסון אתרי אינטרנט במארז RACKMOUNT בגודל U1

כעיקרון אני הולך להפעיל מערך של RAID 1 בחיבור SATA

אני גם יתקין שני סטיקים של זיכרון 400 MHZ כאשר כל סטיק יהיה בגודל 512 MB ואני רוצה שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL

אין לי שום מטרה להפעיל משחקים כלשהם על השרת הזה

אני הולך להריץ מערכת הפעלה WINDOWS 2003 SERVER ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר ללא כל נפילות עקב בעיות חומרה.

אני מתלבט בין קניית שני מעבדים וכאן אתם נכנסים לתמונה

Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 BOX

לבין

AMD Athlon 64 2800 CPU Box

השאלה שלי מה יותר טוב ה AMD או INTEL ?

האם יש הבדל בביצועים בין 1MB Cache לבין 512K Cache ?

האם WIN 2003 SERVER בכלל תומך ב 64 BIT ? והאם ה 64 BIT בכלל יתנו לי משהו למערכת ההפעלה ? האם גודל ה Cache משפיע מאוד הרבה על מערכת ההפעלה ?

עכשיו אחרי שנבחר המעבד אני צריך לבחור לוח אם

חשוב לי מאוד שה CHIP יהיה מאוד טוב , חשוב לי מאוד שתיהיה תמיכה ב RAID 0 וב RAID 1 , לא איכפת לי מכרטיס הקול(הכי פשוט שאפשר) , חשוב לי מאוד שהלוח יהיה אמין , לוח שנבדק בהרבה מבחנים וניצח בהם.

פורסם

חח זה האופציות שלך לשרת?... :nono:

תריץ חיפוש בכמה אתרים ותחזור,אם עדיין לא תבין למה ה"חח" נסביר לך... :smile1:

פורסם

מומלץ שתערוך את הכותרת ותסיר את ה "מומחים בלבד" - זה חסר טקט לחלוטין (ונוגד את חקי הפורום).

מבחנים שאתה רואה באינטרנט לא מעניינים אותך, אם לוח ניצח בכמה בנצ'מארקים נגד לוחות מקבילים הרי שההפרשים הם באחוזים בודדים ואף פחות, מה שחשוב זה היציבות.

אין A64 2800 שתומך בדואל, רק מ 3000+ (ובתצורת סוקט 939 בלבד).

במארז 1U אתה צריך כ.מסך מובנה על הלוח - אבל לא מובנה בצ'יפסט! אין דבר כזה בלוחות הסטנדרטיים שתמצא בחנויות, אתה צריך בעיקרון לוח מותאם לשרת.

שתי הפלטפורמות שהצעת לא באמת מיועדות לשרתים, אם אתה טוען שאתה צריך משהו רציני הרי שאתה צריך לשקול אופטרון או זיאון.

סרבר2003 לא תומכת ב 64 ביט (יש גרסא ל IA64 שזה משהו אחר לגמרי), אבל אפשר להתקין אותה על A64 והוא תרוץ כרגיל (המערכת תפעל ב 32 ביט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים