פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אני עובד על מנדרייק 10 ממשק גרפי KDE קרנל 2.6.3.7התקנתי את VMware 4.5.1, עכשיו אני בשלב הזהWhat is the location of the directory of C header files that match your runningkernel? [/usr/src/linux/include]אני לוחץ אנטר ואחרי זה אני מקבל את זהThe directory of kernel headers (version 2.6.3-19mdkenterprise) does not matchyour running kernel (version 2.6.3-7mdkenterprise). Even if the module were tocompile successfully, it would not load into the running kernel.What is the location of the directory of C header files that match your runningkernel? [/usr/src/linux/include]לפי מה שהבנתי אני צריך את התקיה שיש בה קיבצי C של הקוד מקור של הקרנל ואני לא יודע מה המיקום שלה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים בתיקיית usr/src/ נדמה לי אמורות להיות מספר גרסאות של הקוד מקור בצורה "linux-2.6.x-blablabla", תנסה לראות אם יש לך תיקייה עם הגרסא הרצויה (2.6.3-7mdk) במקום הזה.. אם יש אז תתן לו תשובה עם התת-תיקיה include של הקרנל הזה.אם לא הבנת מה אני רוצה ממך (אני בקושי הבנתי מה אני רוצה ממך) אז תפתח טרמינל ו-:# cd /usr/src# ls -lתעתיק לפה מה זה מוציא.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר total 8lrwxrwxrwx 1 root root 17 Oct 10 23:51 linux -> linux-2.6.3-19mdk/drwxr-xr-x 20 root root 4096 Oct 10 23:51 linux-2.6.3-19mdk/drwxr-xr-x 7 root root 4096 Oct 10 01:57 RPM/ ***עריכה*** עכשיו זה עובד, בגלל בעיה אחרת פירמטתתי ווהתקנתי את הקוד מקור ולחצתי אנטר באותו מקום שההיתי וזזה עבד פשוט התקנתי כמה קרנלים וזה מה שדפק תודה על העזרה ;D עכשיו דרייברים של כרטיס מסך ואני מסודר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.