עבור לתוכן

הסוף לגיבויי DVD?

Featured Replies

פורסם

חברה ישראלית פיתחה הגנה חדשה למדיות DVD

http://www.cdfreaks.com/news/10730

פורסם

protection is made to be broken

אל תדאג אנחנו נסתדר איכשהו

פורסם

ברור ::)

פורסם
  • מחבר

:lol:

אני בטוח שב DVD DECRYPTER ממש מחכים לזה  כי משעמם להם. ה DANGEROUS BROTHERS ישמחו לאתגר ואני בטוח שעוד הרבה.

הדבר היחידי שמטריד אותי בעניין זה שזה ישראלים.

פורסם

מממ... בא לך להמר ביחד תוך כמה שעות\ימים\מקסימום שבועות יפצחו את זה?

לא ממש הבנתי את השיטה האמת... אבל בסוף גם אומרים, זה כמעט בלתי אפשרי לעשות העתק 1:1... כמעט לא שווה כלום.

יניב

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מניח שאם אנחנו לא נצליח אז יצרניות צורבי ה DVD או יצרניות המדיה יצליחו. זה כמו שחברות הדלק הגדולות הורגות כל רעיון למנוע מסוג אחר או לתוספים שבאמת חוסכים דלק.

פורסם

נכון, לא חשבתי על זה... לחברות הצורבים יש אינטרס בפריצה כי ככה יצרכו יותר דיסקים

יניב

פורסם
  • מחבר

נקווה לטוב. מה שבטוח זה שרוב האנשים שקונים אמצעי צריבה בעולם לא קונים אותו לגיבויי מידע בלבד. בטח מחר נשמע בעיתונים שבצעד מפתיע רייטק או מיצובישי קנו את החברה הישראלית בכמה מליוני דולרים.

פורסם

אני זוכר שלפני בערך 5 שנים דיברו במוסף המחשבים של מעריב לנוער על איזה פיתוח ישראלי שימנע צריבות לחלוטין....well עברו כמה שנים ואנשים ממשיכים לפמפם דיסקים. גם אני חושב שזה יעלם מהר או "יטופל" מהר

פורסם

אני זוכר שלפני בערך 5 שנים דיברו במוסף המחשבים של מעריב לנוער על איזה פיתוח ישראלי שימנע צריבות לחלוטין....well עברו כמה שנים ואנשים ממשיכים לפמפם דיסקים. גם אני חושב שזה יעלם מהר או "יטופל" מהר

אתה אולי מתכוון ל"קקטוס"

פורסם

אתה אולי מתכוון ל"קקטוס"

קקטוס זה בכלל כינוי לבולים

יאמייי

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים