עבור לתוכן

כירור מים ל p4 socket LGA 775?

Featured Replies

פורסם

יש בארץ בכלל גופי כירור שתומכים בSOCKET?

אני מחפס כירור שיהיה שקט, מבחינת ביצועים מיצידי הטמפ של החדר או אפילו יותר, שיהיה מספק קר בשביל לעבוד כרגיל בלי OC אני רק רוצא שקט

*עם יחול להתחבר גם ל NB וגם ל ati x600שלי אז זה יהיה סבבה, ועם גם לHD אז בכלל סבבה, במידה ואני ימצה הדבר האחרון שאני יצתרך זאיזה ספק כוח פסיבי, נירה לי שלTT יש כזה 1

טוב אז בקשר לכירור,

פנימי עדיף אבל זהוא בכללי, אה כן יותר זול יותר טוב אבל לא על חשבון ה אחות, אני לא צריך דליפות כול שני וחמישי :P

תודה מרוש

נדב

עריכה:

בקשר ל HD ולX600 אני חושב שמצתי פיתרון:

http://www.xoxide.com/zmgwb1.html

http://www.xoxide.com/ha.html

אני פשות יוסיף את שני אילו למארחת כירור המים אחשב רק חסר לי איזה מאחרת כירור מים וblock לגשר צפוני

פורסם

אם אתה לא רוצה OC אז אינך צריך לקרר מה שלא מגיע עם ודורש קירור ! אבל תחשוב אם תרצה בעתיד כי קרור מים זו השקעה.

אם אתה רוצה לקנות מוכן אז אתה צריך להגדיר מה אתה רוצה לקרר . ולחפש מערכת שתהיה מספיק חזקה.

תבדוק אם אתה יכול להתקין (אם אין ) במארז מאוורר 12ס"מ שיפעל לאט ושקט ויוציא אויר. לחלופין , ארקטיק קולינג מוציא אויר חם מהכ.מסך וזה ממש טוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז אם שני מאוררים של 120 אחש של vantec ואחד הגיה עם המארז, בכרוב אני יחליף אותו לאחד זאה לשני (של vantec ) כי הוא סתם מרעיש,

אני רוצא לקרר את לוח העם המעבד כרטיס המסך והHD ויהיה נחמד עם זה יהי מאין KIT כזה עם הסברים במקום משהוא חורני שאני ירקיב בעצמי או לחילופין שאני יקנה חלקים נפרדים ויעלתר בעצמי

פורסם

את המאוורר שמרעיש אפשר לשים על 5V במקום 12V ולעקוב אחרי הטמפ'.

את הלוח אם ו הHDD אתה קרוב לודאי יכול לקרר עם המאווררים בתנאי שממוקמים טוב.

אני מאמין שיש לך שליטה על מהרת המאווררים איך שהוא במערכת, כי רוב המערכות החדשות מאפשרות וכוללות את זה.

מערכת טובה למעבד וכ.מסך אפשר למצוא בקלות יחסית .תחפש בגוגל מישהו שיש לו מערכת דומה עם קרור מים ואז תוכל לדעת האם הוא מרוצה או לא ממה שקנה (או הרכיב לבד)

בנוסף, תנסה לשים רגליות ספוג או גומי למאווררים , ולא הצמדה מתכתית למארז. זה ישקיט אותם מאד

פורסם

כמו שאמרו לך עם אתה לא עושה OC אז אתה לא צריך קירור מים ....

או הרבה מאווררים מספיק אפילו אחד שיכניס אוויר כי הספק כבר מוציא...

רק תקנה ספק איכותי וזהו.

ועם הקירור של אניטל מרעיש (כמו שהבנתי הוא נשמע כמו מנחת מסוקים)

אז קח את ה זלמן 7000ca עם אני לא טועה הקירור הגדול מנחושת...

ואני לא מאמין שבשבזת כסף על LG775

ולא מספיק שבזבזת על הזבל הזה כסף

גם קנית כרטיס מסך חרא שעולה סתם ב 500 שקל יותר .

(אני מדבר על ה x600pro)

:kopfpatsch:

העיקר שאתה מרוצה מהקניה הגרוע שלך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המעבד+לוח אם(ששווה 1500שח)+ה1GB DDR2 של CORSAIR+הכרטיס מסך(שבאמת לא מיודע מה, 800שח) כולם סגורים הרמתית נתנולי כמתנה בחינם :D מלא פחות ולא יותר giga-byte בכבודם ובעצמם :D, בכסף שלא השקתי למחשב חשבתי להשקיע בכירור טוב איחוטי ושקט, המארז שלי הוא compucase 6a19 שכולל כלי פלסתיק למאורר אחורי (שמודד וברציות) ועוד אחד זאה קדמי, הכירור שלי INTLE משעיר אותי על 50מעלות (50~48) ובאמת עוסה רעש של איזה נמל תעופה, והחי מרגיז שזה לא רעש קבוע, דקה אחת בכול העוצמה דקה שניה קצת מאיתי ואז חזרה למקסימום דיי מציק,

אז קיצר, חשבתי על ה 7000של זלמן אבל כרגע חסר סוג של מתאם בשביל לחבר אותו לsocket 775 (בפנדה, לא ידוע לי בקשר לחנויות אחרות) אבל גם עם יהיה לי אותו אדין יהיה רעש, איך שהוא דמינתי קצת שקט, נגיד להסיג איזה ספק fan less של TT ולהיות עם שני מאוררים 120 שקטים של vantec ועם כירור מים (אני יודע שמשאות מים גם עוסה רעש אבל לא כמו שמאוררים עם ביצועים של כירור מים עוסים (vantec tornado למשל, שעגב יש לי, לא בשימוש כמובן, וגם זה למה רציתי משהוא שקט עם טמפ סביר ולא משהוא רצח ביצועים) כרגע אין שום תעם לעסות OC למחשב שלי בגלל שהוא ממש אבל ממש (לתעמי) מהיר

( 3.2Ghz 1GB ddr2 ram, x600) עולי בעתיד הלא יותר מידי רחוק אני יחליף כרטיס מסך אבל לא כרגע,

בקשר לספק, הfanless של TT בכלל זמין בארץ?, עם לא אני חושב ללחת על איזה antec tro power 400 כי יש לי רק CD 1 וHD 1 בלי פנלים ושתויות עם שני מאוררים כול העסק לא דורש יותר מידי 400יהיה סביר לא?

פורסם

אל תוציא כסף כרגע.

דרוש לך נסיון עם האיוורורים .

שים רגליות למאוורר של המעבד . תחשוב על מיקום של מאווררי המארז ומהירותם

וכמובן תרשום טמפרטורות, גם של החדר - הרי ההפרש חשוב .

ככה תלמד ותדע מה לקנות.

קרור מים יקר מדי. אולי זלמן שקט. יש ספקי כח שקטים לגמרי שיורידו רעש פלאים .

http://www.silentpcreview.com/index.php

פורסם
  • מחבר

PIC OF PC WITH OPENED CASE

טוב אז כחה, כבלים סודרו, מארז כולל 2מאוררים של 120, מקור הרעש אותר סופית: המאורר המאפן של intel, ספק נוחחי hek300 אני יחליף אותו ב antec true power 430 שיש לי במחשב של אח שלי, הוא יוכל להסתדר עם ה 300שלי

טמפ מעבד +-50 (בidle) ו58+- בLOAD טמפ סביר למעבד הזה אבל הרעש מציק

אני חושב שברגע שיגיע ארצה (סוף החדוש הזה) המתאם שמאפשר לחבר את ה 7000 של זלמן לתושבת 775 אני יקנה אותו ויתקין אותו במקום גוף הכירור הנוחכי (לזלמן יש שנים נחושת ואלומניום ואחד רק של נחושת, אני הולך לקנות את האחד הם הנחושת בלבד)

*רעיון שעלה לי באת סידור כבלים: למה לא לקחת משהוא כמו נגיד כלכר, ולסים אותו בכו ישר (כמו מדף) בין הספק למעבד אבל מקדימה של המארז עד לסוף המארז בשביל ליצור 2 יחידות אורור שונות ואז לפתוח כמה מקומות של CDs שאני לא משתמש ולהתקין שם מאורר שקט, וכך, יהיוא לי 2 יחידות אורור שונות, ודבר זה גם יקל על האורור של היחידה עם המעבד כי יהיה פחות שתח שצריך להביר בתוחו את האויר מה אתה חושבים?

הצעות? תגובות?

פורסם

מאורר מאחור שישאב אויר חם של המעבד

מאוורר שיכניס אויר

יש לי במקרה SLK למכירה שאני יכול להתאים לך , אפשר לשים מאוורר 9.2 עליו שיעבוד חלש או עם FAN BUS . תסתכל בטרייד זון .

הרעיון שלך מיושם במארז חדש , אבל אין צורך בו לדעתי , אם כי , ואני לא יודע את הטמפ' הרגילות של המעבדים האלה, זה לא יכול להזיק. הבעיה שלך זה רעש , ותוספת מאווררים זה לא מה שאתה רוצה. מאוורר גדול ושקט עדיף מקטן ומרעיש.

מה שחשוב הם הפרשי הטמפ' של הלוח והמעבד כי זה מראה על יעילות הקרור .

פורסם
  • מחבר

באמת שחחתי לצין: הקדמי מחניס והאחורי מוצאי, בקשר לגוף כרור שלחה: "בניתי תושבת בעצמי?, ואללה אפשר תמונות?

הרעיון שלך מיושם במארז חדש 

יש מצב לתמונות?

עדקון:

הספק ה"ישן" של hek 300 הוחלף ב antec true power 430 וגם, נוסף cantec nexsus לניתור ה טמפ (המהדורה הישנה עם הצג ו3חישני טמפ, לא החדשה עם אפשרות לשליתה ב 4מאוררים)

בכרוב תמונות ופירוט על המאלות

פורסם
  • מחבר

טוב אז המאלות הם

בBIOS

המארז 35

המעבד ב56

בעומס*

מארז36.5

מעבד 64

*העומס: לקתי את prime95 שחפלתי אותו 10 פעמים, ופתחתי את כול העותקים ביחד לשעה, ואז בדקתי דרך עזר שבה עם לוח האם שלי כמה חם המעבד, לאחמקן הסיטי RESTART מביר נחנסתי לBIOS ורעיתי שהמאלות הם זהות, אז זה באמת המעלות

*אין OC

עגב, המאורר שבאה מINTLE אז במצב רגיל פועל על כ 2000RPM בסוף ההרצה של prime95 הוא היה כבר על איזה 4000RPM ונשמע כמו מטוס סילון

פורסם

http://www6.tomshardware.com/howto/20041020/case-19.html

ההפרש בין טמפ' המארז לזו של המעבד הוא גדול מדי. או שהסינק לא מחובר כמו שצריך , עם משחה וכזה, או שפשוט קטן מדי . או שאלה הטמפ' שהיצרן חושב כבסדר... לא נראה לי , נראה לי שהסינק חלש מדי .

תעשה ניסוי כשמארז פתוח ומאורר ביתי גדול זורק אויר פנימה. זה מצב של איוורור מקסימלי. ומזה תדע למה לצפות עם הסינק הנכחי .

המאוורר של המעבד צריך לדעתי להוציא אויר . כלומר לזרוק אויר חם למעלה שם הוא נשאב החוצה. אם אתה יכול לבנות , מקרטון, לניסוי , תעלה , זה יהיה טוב . התעלה שואבת מהמעבד מהNB ומאיפה שהסידי . אבל בגלל שהפתחים שלה קטנים יחסית יש שאיבה ממוקדת.

הדיסק מפריע לאויר קר לעלות לחלק העליון. שים אותו למטה למטה.

שים את הסידי למעלה , ובמקוקמו, אם אתה יכול להסתיר בפנל הקדמי , שים מאווררים קנים ושקטים כמקור אויר נוסף.

תבדוק אפשרות להחליף את המאוורר של אינטל ולחבר שם מאוורר גדול יותר ושקט.

אני בטוח שניתן לפרק את המאוורר ! הוא מסתובב לאט אבל מגיע למקסימום כשגדול עדיין לא מתאמץ ומרעיש.

תחפש בגוגל, WEB או קבוצות דיון ,אנשים עם הלוח והמעבד שלך , ותראה או תשאל מה הטמפ' שלהם.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

כרגה אני מפעיל את המחשב כמו שאמרתה עם מאורר ביתי (12") ודלת פתוחה, בעוד איזה שעה אני יראה מה המאלות

אני משתמש בNEXUS בשביל מעלות במארז ובתוחנה שכיבלתי מgiga-byte בשביל לנתר את המעלות של המעבד

אחשב המארז ירד מ36 ל 28 (דיי מרשים האמת, בלהתחשב שיש לי שני מאווררי 120ממ ושהכבלים מסודרים)

והמעבד על 46 במקום 56 מעוד מרשים.

בשביל לאמת את המעלות, אני לא ממש סומח על התוחנה הזו, אני יעסה RESTART עוד מאת (שעה גג) ואז אני יוחל להשות

בקשר לכירור למעבד

zalman 7700 החדש, 120ממ הכול נחושת כשהוא יהיה זמין בפנדה אני יקפוץ לקנות אותו, אני חיב להגיד ש56 מעלות למעבד הזה זה בדיוק מה שכתוב בספר, יאנו סבבה מעלות לגוף כירור הזה, אבל אני בחולזות יחליף לגוף כירור יותר טוב כי 56 זה ממש על הפנים

בקשר לתעלת אוויר אח שלי היום, כשהוא חוזר (8~9) הוא יביא לי קרטון ומחר אני יבנה את התעלה, אני חושב שאני יעלה סרטות של מה שאני מתחנן בשביל שתעזרו לי ליעל אותו

ועדקון אחרון,

בניתי גלריה של תמונות ו אני אחשב מעלה את כולן (19MB) כזה יסים יהיו שם כול התמונות

עם ספק ישן

ספק חדש

הNEXUS

וכול מה שאני יעדקן

תודה לכולם

נדב

בקשר לדגם של zalman

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598

ואני לא סגור אלו אבל הוא נירה לי הפיתרון האדילי בנתים

UPDATE

טוב התוחנה של GIGA-BYTE משקרת המעבד על 50 ולא על 46 (יותר הגיוני) ויש לי BUG הגלריה אז אני מניח שבאמשך השבוע אני יפתור אותו

בקשר למעלות

מארז פתוח

50 מעבד לא במעמץ

מארז 28

בעוד שעה וחצי מעלות במעמץ

פורסם

50-28 =22 . הפרש גדול מדי !

ארקטיק סילבר 5 . ומן הסתם היטסינק חדש .. תעלה מקרטון תתן לכל היותר (עם הסינק הנכחי) תוצאות שקיבלת עם המאוורר הגדול.

פורסם

50 נשמע יותר הגיוני .. מדברים פה על פרסקוט אחרי הכל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים