פורסם 2002 במאי 3123 שנים היאני מריץLinux Mandrake SNFואני רוצה לפתוח עליו שרת FTPאבל אנלא מצליחלמישהו יש מדריך או המלצות לתוכנות מסוימות??תודה
פורסם 2002 ביוני 123 שנים דווקא לא, אני חושב שאלא אם אתה מאוד אמיץ, או מאוד טיפש, או תותח (מה שלא נשמע לי, כי אז היית מכיר כמה תוכנות על בטוח) אל תתקין FTP על ראוטר, כי תוכנות כאלו, במיוחד הפשוטות שלא כתובות תמיד כמו שצריך מתחננות שיפרצו אליהן, ואז פרצו לך לראוטר, ולרשת...אבל בשביל הנסיון שווה.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים תוכנת השרת הפופולרית ביותר ללינוקס (אני חושב) זה wu ftpd ואני חושב שהגרסה האחרונה היא די מאובטחת...אבל אל תריץ סתם שירותים על השרת שלך אלא אם כן אתה באמת צריך.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים ת'אמת, בכל הנוגע ל SNF אם לא תעדכן אותו (או לפחות, והכי חשוב את הסקוויד) יש לך בעית אבטחה חמורה ביותר (לחילופין אתה יכול לבטל אותו).בקיצור תעדכן אותו (סקוויד) דחוף.
פורסם 2002 ביוני 223 שנים כדי להסיר התקנת ברירת מכדל:rpm -e wu-ftp anon-ftpלהתקין proftpdrpm -ivh proftpd-*mdk.rpmהתקנת ברירת מכדל שלו היא בלי anonymous והיא standalone יש מספיק מדריכים באתר שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.