עבור לתוכן

עם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוקינג ל cpu ?

Featured Replies

פורסם

לכרטיס מסך ראיתי יש באתר אבל למחשב איך עושים אני רוצה לעלות באיזה 70 mhz  לא יותר כי אין לי קירור רצחני

המעלות שלי עכשיו :

לוח אם -47

מעבד- 32

הם די קבועים  איך עושים אוברקלוקינג למעבד

החומרה שלי :

intel 4  2.4

פורסם

תנסה ללחוץ

DELL שהמחשב נדלק כנס ל BIOS ומה שאומרים HF

פורסם

כן הומצאה כזאת תוכנה לא מזמן שניקראת ביוס...

פורסם

OC למעבד הכי מומלץ לעשות דרך הביוס... לפני שאתה עושה משהו רצוי שתקרא כמה מהמדריכים שיש באתר. לא כל לוח מאפשר OC...

תנסה ללחוץ

DELL שהמחשב נדלק כנס ל BIOS ומה שאומרים HF

זה אמור להיות או DEL או DELETE אם כבר....

כן הומצאה כזאת תוכנה לא מזמן שניקראת ביוס...

לא במקום. גם אתה לא ידעת מה זה ביוס לפני שמישהו הסביר לך... וביוס זה לא בדיוק תוכנה... זה התקן חומרה שצרובה עליו תוכנה שכוללת דריברים בסיסיים ועוד כל מיני דברים...

פורסם

מומלץ לעשות זאת?

עצלי AMD 2000 טמפרטורת מעבד 52

פורסם

זה לא תליו רק במעבד, זה תלוי גם בלוח , או יותר נכון בצ'יפסט: אם יש לך NF2 או KT600 אז אתה יכול לעשות OC (רק תחליף קירור ותדאג לאורור טוב יותר של המארז...) אם יש לך לוח אחר אז לא מומלץ...

אגב, תוצאות הOC תלוית גם בזיכרונות, אם הזיכרון שלך הוא DDR 266 (המעבד שלך עובד בבאס 266...) ולא מחברה /דגם טוב אז גם לא שווה לעשות שום דבר.

פורסם

מומלץ לעשות זאת?

עצלי AMD 2000 טמפרטורת מעבד 52

ממש לא!! זה טמפרטורה עצבנית!!

פורסם

ממש לא: זה טמפ' סבירה (טוב נו, קצת גבוהה, אבל לא היסטרית!!!) למעבד הזה, במאמץ, עם קירור ג'נרי ומארז לא מסודר...

פורסם

לא במקום. גם אתה לא ידעת מה זה ביוס לפני שמישהו הסביר לך... וביוס זה לא בדיוק תוכנה... זה התקן חומרה שצרובה עליו תוכנה שכוללת דריברים בסיסיים ועוד כל מיני דברים...

אני למדתי לבד מזה ביוס... ואל תלמד אותי איך זה עובד..  :nono:

דבר שני מי שלא יודע מזה ביוס כניראה שאין לו הבנה כל כך גדולה במחשבים (אני לא בא לזלזל או משהו..) ולכן לא כדאי ישר להתחיל באוברקלוק כדאי שקודם ילמד מזה אוברקלוק ואין עושים את זה.

*אגב כותבים SpecTek ולא SPECTEC וSapphire ולאSEPPIRE. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים