עבור לתוכן

מחפש תוכנת fax ל- Windows

Featured Replies

פורסם

הצעות רק לא WINFAX של נורטון...

פורסם

מה כל כך גרוע בwinfax?

ודרך אגב, הוא לא של נורטון, הוא של סימנטק. זו גם החברה שעשתה את נורטון

פורסם

נורטון זה מותג ולא חברה. סימנטק האלו גם קנו את powerquest אם זה מענין.

יש לוינדוס תוכנת פקס משלו, אפשר להפעיל אותה בלוח הבקרה, להגדיר קבלת פקסים אחרי מספר צילצולים והאם להדפיס אותם ישירות למדפסת וכו'.

לא משוכללת במיוחד, אבל אם זה לפקסים מזדמנים ולא משהו שמצריך אפשרויות מתקדמות זה יספיק.

פורסם

אני משתמש ב WINFAX PRO שנים. אחלה של תוכנה.

פורסם

גם אני משתמש ב winfax אבל אני לא סובל אותו,אם אני מנסה לשלוח כמה פקסים אחד אחרי השני,הוא לא נותן,חייב לעשות ריסטרט כל הזמן (משהו שגיאה ב com port אבל הקו לא טפוס או משהו) מישהו יודע איך לפתור את הבאסה הזאת?

פורסם

לי זה נראה כמו בעיית חומרה. איזה כרטיס פקס יש לך? משהו זול שמשתמש במעבד של המחשב או משהו קצת יותר שפוי עם איזה ציפ על הכרטיס?

אצלי אין שום בעיה. כל הפקסים נכנסים לתור ועפים אחד אחד.

פורסם

מודם פשוט.

פורסם

ה WINFAX לא מסתדרת טוב עם המודמים הפשוטים, מה שקוראים בד"כ WIN MODEM. הם גם כותבים את זה איפושהוא. רב כרטיסי המודם OB הם כאלה. אם פקס חשוב לך, אז כמו בכל דבר קנה כרטיס נורמלי. בכל מקרה אני מקווה שאתה משתמש ב PRO.

פורסם

כן winfax pro 10 (מקורי-קנוי),מה זאת אומרת לא מסתדר טוב עם מודמים רגילים (המודם שלי הוא כרטיס מודם לא OB),על איזה מודמים אתה יכול להמליץ?

פורסם

Winfax באמת סובלת מבעיות רבות ושנים השתמשתי בה עד שנמאס לי שכל פעם שאני מקבל פקס המערכת נתקעת.

מצאתי תוכנת פקס קטנה (לא 70 מגה כמו WINFAX) שמקבלת פקסים ברקע תוך כדי שאתה משחק לך.

קוראים לה ActiveFax והיא קטנה וקצת מכוערת אבל לא תרגיש אותה והיא יושבת לי כבר שנה בשקט בצד ועושה את העבודה. יכולה לקבל פקסים אפילו דרך הברז (אולי הגזמתי אבל באמת כמעט מכל דבר)

http://www.actfax.com/en/download.html

5.4 מגה בלבד. תוריד ותתנסה ואם תהיה מרוצה תקנה או תמצא באמיול.

פורסם

קודם כל תבדוק שאין עוד משהו שיושב על אותו COM  במחשב. אם הוא יושב אצלך על COM1 תנסה להעביר ל 2 ולראות מה קורה.

היה לי פנימי של USROBOTICS שעבד מצויין עד לא מזמן. עכשיו קניתי אחד חיצוני שעובד עוד יותר טוב אבל עולה כמובן הרבה יותר. חפש משהו עם ציפסט של CONEXANT למשל. משהו כזה :

http://www.dynamode.net/modems/M56PCI-S-FAST.htm

או כזה:

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=6498489&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0

בכל מקרה, תקנה במקום שיתן לך לבדוק ולהחזיר אם זה אחד ממש זול.

פורסם

זהו אז שה COM הכל בסדר שום דבר לא יושב על (עובדה שרגע אחד בוא שולח פקס,מסיים,ולא רוצה לשלוח עוד פעם רק לאחר ריסטרט).

יש לי מודם פשוט 56k CONEXANT

:-X

פורסם

עשית לו בדיקה? אפשר לתת ל WINFAX לבדוק אותו. צריך גם לראות אם ה STRING אתחול שלו כמו שצריך וכמובן שיש לו DRIVER מתאים.אולי צריך לעדכן את ה DRIVER.

פורסם

כן וכן,בגלל זה שאלתי,משהו מוזר קורה עם התוכנה או עם המודם,כי הוא מגלה אותו (גם ה windows),שוב,עובדה שהוא מצליח לשלוח את הפקס הראשון.

פורסם

אבל חוץ מתקלה אפשרית בחומרה, יכול להיות שהוא לא מאתחל את עצמו כמו שצריך אחרי סיום השליחה. שאין לו DELAYS נכונים וכדו' בסטרינג. תנסה להחליף את הדרייבר ולא להשתמש בזה של הווינדוס. לדעתי או שמשהו דפוק בדרייבר או בהגדרות. לא יעזור, שלחתי וקבלתי אלפי פקסים במשך הרבה שנים עם הווינפקס פרו ולא היו לי שום בעיות עד היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים