עבור לתוכן

כמה שאלות על הדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום מה מצב??

יש לי כמה שאלות על הדיסק קשיח ועל איחסון כללי

1) יש הבדל בכלל בין חברה אחת לשניה?? כי המוצר זה אותו דבר בדיוק

2) עם אני קונה מחשב חדש ואני יוסיף תדיסק קשיח הישן שהוא 5200 RPM וATA זה יעכב ויעט לי תמחשב??

3) אני יכול להתקין תוכנה או משחק על הזיכרון הנייד??

4) יש אפשרות לעשות משהו כמו OC לדיסק ולגרום למהירות סיבוב לעלות??

תודב

פורסם

שנה כותרת

1. כמעט ולא

2. כן

3. בעיקרון כן, אבל אם התוכנה מוסיפה כל מיני קבצים לוינדוס ו/או לרגיסטרי זה יפעל רק על המחשב שזה הותקן

4. לא

פורסם
  • מחבר

שנה כותרת

1. כמעט ולא

2. כן

3. בעיקרון כן, אבל אם התוכנה מוסיפה כל מיני קבצים לוינדוס ו/או לרגיסטרי זה יפעל רק על המחשב שזה הותקן

4. לא

ונכון יש כאלה של כמה ג'יגה אז נגיד אני יכול להתקין על זה ישר את הווינדוס?

פורסם

אוקיי קודם כל , הכל סבבה ודי נחמד חוצמזה שהמורה שלי לספרות לקחה לי תפלאפון עכשיו אני אפרט על מה שהולי כתב:

1.יש הבדלים קטנים במס' אחוזים בודדים

2.אם תשים את הכונן האיטי על הבאס של הסידירום ואת הכונן החדש והמהיר בבאס לבדו אז הכל יהיה בסדר אפשרות אחרת תגרום לעיכוב וירידת המהירות בגלל הכונן הישן

3.אם אתה מתכוון על זיכרון פלאש אז כן אתה יכול אבל לא בטוח שהוא יעבוד וחלק מהמשחקים לא יהיו בהם את ההגדרות שהגדרת כי ההגדרות שמוורות במקום אחר במחשב ברגיסטרי

4.לא אין כזה דבר בשום אופן

והשאלה חסרת מספר:

אם אתה שואל אם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק שבו ישנם כבר קבצים בלי לפרמט אז כן ואם יש לך מערכת הפעלה כבר עליו זה יחשב בתור "תיקון" אני חושב ככה זה לפחות היה ב98 לא יצא לי לעשות את זה תחת XP אבל מה שכן הרבה הגדרות ישמרו בגלל קבצי INI ורגיסטרי משותף.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי נגיד יש רק זיכרון נייד מחובר למחשב(עם 4-5ג'יגה) בלי דיסק קשיח

ולהתקין מערכת הפעלה על הזיכרון

פורסם

מה זה רק זכרון? פנימי או פלאש

בכל מקרה אתה לא יכול...

פורסם

בעיקרון כן, אבל זה יעבוד רק אם בביוס יש לך את האפשרות BOOT FROM USB.

פורסם

הבנתי שיש בעיות להריץ וינדוס מכונן USB, כי ה-USB Bus עושה ריסטרט במצבים מסויימים.... ואם בדיוק ברגע זה הוינדוס היה צריך גישה לקבצי מערכת, אז התוצאה לא נעימה (בד"כ מסך כחול, או אוסף שגיאות מבהילות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים