עבור לתוכן

עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט?

Featured Replies

פורסם

עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט?

קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?

פורסם

אם זה אותו הלוח אז אין צורך לפרמט את המחשב, אבל רק לכל מקרה אתה יכול למחוק את הדרייברים של הלוח אם מהמחשב ולהתקין אותם עם הלוח החדש

פורסם

חייב לעשות פורמט אחרת הווינדוס לא יזהה אותו ! יודע מניסיון!

פורסם

ממש לא חובה לפרמט. מחיקת הדרייברים של הלוח אם גורמים לWIN לאבד את הכתובות של הלוח אם אבל בצורה בטוחה ככה שהוא לא ינסה לפנות אליהם. לאחר מכן ניתן להתקין לוח אם אחר בלי בעיה. אם אתה מתקין את אותו הלוח אז אני בכלל לא חושב שיש צורך להסיר דרייברים (למרות שהייתי מסיר על כל מקרה) כי הכתובות ישארו זהות גם בלוח הזה. ותאמין לי, כבר החלפתי כמה וכמה לוחות על המחשבים שהיו לי ובאף אחת מהפעמים לא הייתי צריך לפרמט בגלל זה.

פורסם

תמיד קיים סיכון קטן בהחלפת חומרה שתהיה בעיית זיהוי. אבל במקרה של לוח אם, הסיכון הזה הוא אפסי. בכל מקרה, תמיד שווה לגבות קבצים חשובים, גם ככה בשביל היום יום.

פורסם

אני לא חושב שתצטרך לפרמט, אבל זה רעיון מצויין בכל מקרה.

פורסם

לכל היותר צריך לעשות התקנת תיקון, בכל מקרה אין חובה לפרמט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים