עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות ממש לa64 3200

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!!

אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight

בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף

בטמפרטורות?

פורסם

לעדכן ביוס.

פורסם
  • מחבר

1. תודה רבה על העזרה.

2. במה זה אמור לעזור לי??? בכל תוכנה זה מראה לי 50-57 מעלות........

3. איך מעדכנים את הביוס?

פורסם

אכן עדכון ביוס יעזור במקרה הזה , יש לי את אותו הלוח ואותו המעבד ... וגם אצלי הטמפרטורות גבוהות אז בדקתי בקשר לבעיה בביוס ואכן ישנה בעיה שלי תצוגת הטמפרטורה והיא נפטרה בעדכון הביוס

האחרון , כך לפחות לפי מה שכתוב למרות שאני עדיין לא עדכנתי ... למה ? כי אני עצלן :silly:

בכל מקרה אם אתה מעדכן (יש באתר הוראות איך) אז תרשום את הטמפרטורות החדשות , בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי!!!!!!!!

מקווה שזה יעזור!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אכן עדכון ביוס יעזור במקרה הזה , יש לי את אותו הלוח ואותו המעבד ... וגם אצלי הטמפרטורות גבוהות אז בדקתי בקשר לבעיה בביוס ואכן ישנה בעיה שלי תצוגת הטמפרטורה והיא נפטרה בעדכון הביוס

האחרון , כך לפחות לפי מה שכתוב למרות שאני עדיין לא עדכנתי ... למה ? כי אני עצלן :silly:

בכל מקרה אם אתה מעדכן (יש באתר הוראות איך) אז תרשום את הטמפרטורות החדשות , בהצלחה

יש לך מושג בכמה מעלות המעבד אמור לרדת מעדכון הביוס...........?

פורסם

לך יש מושג מה זה לקרוא את חוקי הפורום ?

הרבה יותר פשוט לעשות עריכה להודעה מאשר להדביק עוד אחת :kopfpatsch:

פורסם

אני מצטרף לשאלה

( יש לי מחשב חדש והוא אחרי עדכון ביוס שעומד על 47 מעלות )

מהי טמפ' טובה לאטלון 64 3000/3200 ?

פורסם

יש לך מושג בכמה מעלות המעבד אמור לרדת מעדכון הביוס...........?

:nixweiss:

פורסם

זה לא ככה ברגע ששאתה מעדכן פתאום יורדת הטמפ' יש לוחות מסויימים שהם מזייפים ואז יוצא להם עידכון שמסדר את הבעיה.. לא בכל לוח זה קורה ואיך אפשר לדעת בכמה זה יסדר..

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אני אוהב אתכם!!!!!!!!!!!

תודה רבה!!!!!!

לפני כמה דקות הטכנאי שעידכן לי את הביוס הלך ואחרי העדכון ביס הטמפרטורות ירדו מ50-58 מעלות, ל34-40 מעלות!!!!!!!!!!!!!

הקירור שלי הוא thermalright xp90 עם מאוורר vantec thermoflow ויש לי מארז raidmax scorpio 868 עם שלושה מאווררים+שני מאווררים smart case fan 2

ובקיצור רציתי להודות לכם על העצה המצויינת לעדכן את הביוס!!!!!!!!

תודה!!!!!!!! :yelclap: :-* :-* :xyxthumbs:

פורסם

אני שמח שעבד.. הטפרטורות עכשיו מצויינות!! :yelclap:

פורסם

FUCK איזה ירידה ! :smile1:

אני מקווה שאצלי זה ירד גם לפחות ככה ! ואצלי הטמפרטורה לפני העדכון עוד יותר נמוכות ממה שהיה לך

יו אני ישתדל לעשות את זה מחר ... אם כן אני יעדכן אם לא אז כניראה שלא היה לי כוח לזה :silly:

פורסם

לעדכן את הביוס לוקח 2 דקות בדיוק אפילו נגיד 10 בגג של בגג.

מה עשית מזה פרוייקט??? :kopfpatsch:

פורסם

טכנית זה שתי דקות ...

אבל אני צריך לקרוא קודם כל איך עושים את החרא הזה והם דיי סיבכו את זה במדריך שלהם

ואני צריך לחפש שתי דיסקטים (מאיפה אני ישיג עכשיו שתי דיסקטים ?!?!) ולהעביר את הכונן A מהמחשב הישן לזה ולחבר

ובלה בלה בלה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים