עבור לתוכן

עזרה במציאת חנות שמוכרת את הVIA Epia M1000 בארה"ב וכמה שאלות בקשר ללוח

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי).

מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה.

הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת.

זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) נמשיך בפרוייקט.

מצטער אם זה לא הפורום הנכון אםן לא להעביר תודה.

פורסם

זה חצי קשור כי אתה שואל על הלוח אבל מי אני שיגיד לך

זה יספיק בעוד איך אני ממליץ לך להסתכל באתר הזה www.mini-itx.com

דרך אגב אולי כדי לך לחכות לNANO-ITX בגודל של 12*12 ס"מ (גודל של דיסק)

אתה יכול לבנות מחשב שלם בגודל של שלוש-2.5 סידירומים זה על זה(הכונן)

בהצלחה ותעדכן אותנו בפרויקט אם אתה צריך עזרה שלח לי בפרטי ואני ישמח לענות לך כיוון שגם אני רציתי לבנות אבל לא היה לי כסף באותו זמן אז אולי עוד מאט בהצלחה!!

פורסם
  • מחבר

אני ממש רציני בנושא גם יש לי חשק לעשות משהו סוף סוף והמחשב הקטן הזה פותר לי הרבה בעיות תודה לך.

מתי אמור לצאת הלוח החדש שדיברת עליו והיה בחדשות גם אם אני לא טועה?

ועדיין לא קיבלתי תשובה האם המעבד הזה יספיק לי לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים אם אני ישים עליו 512MBDDR

פורסם

גם סלרון 1Ghz עם 256MB יספיק לך כאן :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים