פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר כשאני מכניס דיסק רגיל הוא נותן לי אפשרות לצרוב במהירויות שונות מ x8 ועד x48. אבל עם דיסק רב פעמי הוא מאפשר רק x8
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים נסה לצרוב את הדיסקים שיש לך, שהם בעצם X4 ב X8... כנראה שה NEC יכול להתמודד איתם במהירות גבוה יותר, אתה רק מרוויח מזה.עדכון BIOS לא יכול להזיק... למרות שלא מצויין שהוא פותר דברים כאלה, אבל יכול להיותיניב
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים נראה לי שיש פה אי הבנה. בניגוד למדיות רגילות , מדיות רב פעמיות מתחלקים לסוגים וטכנולוכיות שונות :2 עד 48 עד 1216 עד 24 ועד 32.עוד לא ניתקלתי במקרה שאיפשר לערבב בין המהירויות,היום בדקתי במקרה שתי מדיות RW על ה 3500A , מדית 8X של מיצובישי נצרבה ב 10 (בלי שום אפשרות ל 4) ומדית 4 X של וורבטים (גם כן מיצובישי) ניצרבה ב 4 (ולא נראה לי היתה אפשרות ל 2 ובטח שלא ל 8).אחריי הפוסט הזה אולי אבדוק עוד כמה מדיות מחר או מתי שיהיה זמן, אם זה נכון זאת תופעה מוזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.