עבור לתוכן

על כמה לשים את הזיכרון הורטואלי של המחשב ?!

Featured Replies

פורסם

על כמה לשים שמתי תן שינהל אוטומטי אבל מה עדיף ?

יש לי 1.25 gb זיכרון

• תגובות 37
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף לתת שינהל אבל אם אתה שם אז פי 1.5 מהזיכרון שלך (יענו אם יש לך ג'יגה אז ג'יגה וחצי)

פורסם

הנוסחה הזאת כבר מזמן רחוקה מלהיות נכונה...

אם יש לך 1.25GB אני במקומך הייתי מבטל לגמרי את הזיכרון הווירטואלי

פורסם

אסור לבטל את הזיכרון הוירטואלי, יש ישומים המסתמכים על זה ויפסיקו לעבוד.

גם עם 4GB זיכרון לא מבטלים את הזיכרון הוירטואלי.

פורסם

אכן, מספר תוכנות של אדובי ואולי אפילו כמה משחקים. ובכל זאת, אם אצל אותו משתמש אין תוכנות שמתלוננות על זה, זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית ביותר.

שווה לנסות ולבדוק, זה עוד לא הרג אף אחד. ו-Windows XP מסוגל לעבוד ללא page file.

ואם כבר משתמשים ב pagefile, אז חשוב לקבוע לו גודל קבוע ולא משתנה, ולשים אותו בכונן ללא מערכת ההפעלה.

פורסם

שים על 2650 למעלה וגם למטה בשני האפשריות זה הנוסחה המדויקת (לפי עצה של טכנאי מחשבים 20 שנה במקצוע)

בברכה זוהר.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ?

קודם כל תודה על התייחסות אנשים

אבל אולי אני ינסה בלי .... הרי הוא אמר שזה יכל לעלות אתהביצועים

פורסם

אני בלי וזה באמת שיפר לי , עד עכשיו לא נתקלתי בתוכנות שעשו בעיות.

פורסם
  • מחבר

גם אני עכשיו בלי ועד עכשיו המחשב עובד יופי נראה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

שים על 2650 למעלה וגם למטה בשני האפשריות זה הנוסחה המדויקת (לפי עצה של טכנאי מחשבים 20 שנה במקצוע)

בברכה זוהר.

תתפלא שגם תכנאי 40 שנה במקוצע לא תמיד מבין בהכל.

פורסם

כולכם כאלה חכמים? למה אתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מהחבר'ה הטובים במיקרוסופט? תאמינו לי שהם חשבו על זה קצת.

תשאירו את זה על הברירת מחדל ואל תתעסקו, לא תהרסו כלום, אבל גם לא תשפרו...

ידעתם שזיכרון וירטואלי הוא חלק בלתי נפרד מהפעולה השגרתית של תהליכים? יש דברים שפשוט לא אמורים להיות בזיכרון הפיסי ומקומם בזיכרון הוירטואלי, ככה שגם אם תגרמו למחשב לשים הכל בזיכרון הפיסי, כי יש לכם הרבה, לא תקבלו תוספת לביצועים אלא גריעה, בגלל השימוש הפחות בSystem Caching.

פורסם

הממ... ::)

קישור

פורסם

לא תקבלו תוספת לביצועים אלא גריעה, בגלל השימוש הפחות בSystem Caching.

גריעה בביצועים? LOL...זה מה שהחבר'ה במייקרוסופט אמרו? זה כבר סיבה כן לעשות את זה.

תראה , אני עשיתי את זה וחל שיפור משמעותי במערכת שלי.

ידעתם שזיכרון וירטואלי הוא חלק בלתי נפרד מהפעולה השגרתית של תהליכים? יש דברים שפשוט לא אמורים להיות בזיכרון הפיסי ומקומם בזיכרון הוירטואלי

.So Far So Good
פורסם
  • מחבר

כולכם כאלה חכמים? למה אתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מהחבר'ה הטובים במיקרוסופט? תאמינו לי שהם חשבו על זה קצת.

תשאירו את זה על הברירת מחדל ואל תתעסקו, לא תהרסו כלום, אבל גם לא תשפרו...

ידעתם שזיכרון וירטואלי הוא חלק בלתי נפרד מהפעולה השגרתית של תהליכים? יש דברים שפשוט לא אמורים להיות בזיכרון הפיסי ומקומם בזיכרון הוירטואלי, ככה שגם אם תגרמו למחשב לשים הכל בזיכרון הפיסי, כי יש לכם הרבה, לא תקבלו תוספת לביצועים אלא גריעה, בגלל השימוש הפחות בSystem Caching.

יש משהו בדברים שלך , אבל עדין ניסיתי בלי ועכשיו אני ישים אם ...

הוא ממליץ לי לשים 1918 ממולץ זה מה שהוא רושם ה windwos עצמו ....

בכל מקרה ... אני בלי עכשיו אבל בהמשך אני ישים אם ונראה מה גרוע יותר .

פורסם

דבר ראשון מיקרוסופט הגדירו את הזיכרון בישביל פעולות החלונות לא יותר מיזה כאשר אתה משחק במישחקים זה לא מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים