פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי.איך אני בודק את הטמפרטורה?אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליהתודה לכולם!
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים תלוי בלוח אםלא כל לוח אפשרי.אם יש לך לוח שאפשר, יש 2 דרכים.1- בביוס, 2-תכנה שבא עם הלוח אם שאתה יכול לבדוק מהמערכת הפעלה
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים EVERESTSPEEDFANSANDRAMBM5את כל התוכנות האלה תוכל למצוא במחלקת ההורדות באתרבמידה ויש לך לוח של אביט, אפוקס, גיגהבייט, אסוס, אינטל (:תוכל להשתמש בתוכנה שמגיעה בדיסק ובאתר שלהםגם יצרניות אחרות מספקות תוכנות דומות אבל על חמש היצרניות האלה אני יודע בוודאות שיש תוכנות..בהצלחה (:
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים תגיד בלוח של ABIT NF7-SL בכמה הסנסור מזייף? הוא מעלה? מוריד?כי אמרו לי שהוא מזייף באיזה כמה מעלות
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים לא יצא לי לבדוק את זה לצעריאבל לדעתי הוא לא ממש מזייף, אולי 2-3 מעלות גג..
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים ויש לו תוכנה עם ממשק טוב? יש לי על הדיסק נראה לי אבל לא יודע אם זה גרסה אחרונה או משהו כזה
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר תודה על העזרההצלחתי לבדוק הטמפרטורה של המחשב שלי 45 מעלות וזה טובאבל בזמן משחק היא עולה ל69 שזה הרבה מעל מהשצריך!מה אני צריך לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.