עבור לתוכן

הגיע הזמן להוסיף HD

Featured Replies

פורסם

סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\...

עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80.

חשוב שיהייה לו:

7200 rpm

8 mb cache

133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...)

IDE

והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות!

אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)!

אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת...

רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן...

תודה,

אייל(שונא seagate!)

פורסם

הנה hd של וסטורן דיגיטל עם https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_152&products_id=38

80 גיגה

8 מגה

וata 100 הארדיססק מעולה של חברה מעולה

עכשיו לי היה כבל ata 100 הוא נקרע והוחלף לכבל ata133 האמת שאין שום הבדל בביצועים אבל יכול להיות בגלל שהארדיסק שלי הוא ata100

אז לא יודע :-\

פורסם

עכשיו לי היה כבל ata 100 הוא נקרע והוחלף לכבל ata133 האמת שאין שום הבדל בביצועים אבל יכול להיות בגלל שהארדיסק שלי הוא ata100

אז לא יודע :-\

:P

פורסם

זה קודם תלוי בתמיכה של הציפסט/בקר

לא כל ציפסט/בקר תומך ata133

אם תשים דיסק קשיח ata133 בלוח/בקר שלא תומך אז הוא יעבוד בata100

ההבדל בין ata100 ל ata133 אפסי זה לא הבדל של 33MB כמו שזה אולי נראה אלא הרבה פחות ,

אין דיסק קשיח שמגיע ל100mb בקריאה/כתיבה

סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\...

אתה שוכח שיש לאנשים דברים אחרים לעשות הם לא גולשים בפורום 24/7 ומי שמבין יגיב

ואתה כל הזמן מקפיץ יש אנשים שיראו את זה יחשבו *הוא מקפיץ אז לא נעזור לו*

והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי

בסופו של דבר אף דיסק קשיח לא מחזיק לנצח רק 3/4 שנים או 5 אם ממש יש לך מזל

תמיד כדאי לגבות מה שחשוב

וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות!

ברור מה אתה חושב שתקנה חדש ולא תקבל אחריות ???

הדיסק קשיח שהציעו לך מעולה אבל אם אתה רוצה דיסק קשיח שקט במיוחד לך על samsung 80gb 7200 8mb

פורסם
  • מחבר

טוב הסתבכתי עם המנהלים,אז אין יותר הקפצות...(יש לי כישרון כזה לעצבן אדמינים...),

בכל מקרה,כפי שאמרתי ממש ממש ממש ל א אכפת לי מרעש!

אני רק רוצה אחד איכותי ויציב,עם הדרישות שנתתי קודם...

אתם אומרים ש133 ו100 לא משנה?

בכל מקרה אני חייב לקנות ביומיים הקרובים או שבכלל לא,כי אז לא יהייה לי זמן לנשום כבר...

עכשיו,מה שהצעתם לי,שמעתי כל מיני השמצות על WD אבל בביקורות בכל האתרים אנשים היו מרוצים...

בכל מקרה מצאתי מקסטור אחד לא יקר שעונה בידיוק לדרישות למעלה(אני אתן לינק בעריכה),אבל אני צריך לקנות מKSP(הכי קרובים ) ואני לא חושב שיש להם את זה,ואם כן בטח הם יתנו לו מחיר מעניין(מה אתם אומרים על החברה בכלל?...)

ד"א,אני לא רוצה להשמע אידיוט ולהתקשר ולשאול,אז אני אשאל כבר כאן,בשביל האחראיות אני צריך להביא לשם ת'מחשב,שהם יתקינו בעצמם?(זאת בעייה כי כדי לקצר עיניינים אני תכננתי לגשת לשם על אופניים(מרחק של כמה דקות)לקנות ולהפתר מכל הצרה הזאת...(אולי לברר על עוד כמה דברים בדרך),ובשביל הסעה(אוטו) אני צריך לנדנד להורים :\...(עושים טובה)).

טוב אני חייב להתנהג יפה עכשיו,אז בלי הקפצות... :nono:

אייל

פורסם
  • מחבר

טוב אז מחר אני ניגש לKSP לקנות אחד.

חשבתי על maxtor 80 gig 7200 rpm 8 mb cache ata 133 הוא עולה 400 וקצת.

מה אתם אומרים?...

אני רוצה לקנות גם כבל של 133 כמה עולה אחד(מעוגל אם זול ולא מעוגל אם לא כי זה לא יהייה הראשון\אחרון שאני אעגל),הייתי בחנות אתמול ואני ממש לא רוצה לפרט אבל שמעתי וראיתי שם כמה דברים מסריחים ביותר!זאת חנות בסדר?...(האמת שזה הקטע של החומרה שאני הרבה פחות מבין בו,למי יש כוח לדברים האלו?!).

אממ שאלות אחרות אשאל אחרי שאני אקנה אחד(ויפתר מהשטות הזאת),זה בסדר?...

אייל שחזר למוטב :lol:

פורסם

חשבתי על maxtor 80 gig 7200 rpm 8 mb cache ata 133 הוא עולה 400 וקצת.

מה אתם אומרים?...

אחלה אבל קצת רועש

אני רוצה לקנות גם כבל של 133 כמה עולה אחד

שטוח 10-20 שח ,עגול 40-80 שח (אם תקח שטוח תבקש כבל ide 80 גידים כי אולי לא יבינו אותך אם תבקש ata133

[quote author=Electric Boom link=topic=89834.msg766971#msg766971

date=1098126706]

זאת חנות בסדר?

פורסם

גם הקפצת וגם הכותרת לא עניינית. לא בדיוק חוזר למוטב :nono:

פורסם
  • מחבר

^טוב אין לי ממש כותרת אחרת אולי תתן ואני אשנה...הקפצתי?...עברו יומיים(אפילו לא).

^^כמו שאמרתי כל כך לא אכפת לי מרעש...,כיוונתי יותר לכיוון של שלא יהיו סקטורים דפוקים לפחות לשנה-שנתיים(בהנחה שהוא לא יעבור יותר מפרמוט לחודש-חודשיים).

אממ כבל שטוח IDE ata133 זה מה שאני מבקש...אבל יש לי איזושהי דרך לבדוק את זה בחנות?

שאלת כמו מה אבל היו כל כך הרבה...למשל אחד בא עם בעייה בזכרון,דיברתי איתו קצת על הסידור ג'אמפרים בעיות דואל מתחים וכו' ומתברר שהבנאדם הריץ MEMTEST 86 שבועיים ובקיצור סטיק אחד דפוק,מה עשה,סימן נקודה על הסטיק ונתן להחלפה היום(אתמול...) הוא בא לקחת ואמרו לו שהחליפו והכל בסדר,טוב חזר הבייתה שמח ומאושר בדק והזיכרון שוב לא היה בסדר אז הוא הוציא סתם לראות,נחשו מה הוא ראה...

אבל אמרו לא לדבר על זה כאן אז לא משנה(סתם לסתום קצת סקרנות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים