עבור לתוכן

סקר: מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי?

מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי? 518 הצבעות

1. 1. מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי?

• קרבי (גולני/גבעתי/שריון וכו')
    • קרבי מובחר (סיירות/שייטת 13/שלדג וכו')
    • טיס חובלים צוללות וכו'
    • עתודאי
    • ג'ובניק (פרופיל נמוך/מעוניין לתרום את חלקי בצורה אחרת)
    • לא מתכוון לעשות צבא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הלו, מה עם מודיעין?

או שגם אותם אתה מחשיב ג'ובניקים... ::)

ברור. הרי אתם לא חשובים, כי אתם לא רצים בשטחים עם M-16 מקוצר.

• תגובות 78
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טעית פה קצת... צוללת זאת גם שייטת. שייטת 7. אז אם כבר אז לא "שייטות", כתוב ש/13.

לא נכון אלה מיונים שונים.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה רציתי קרבי מובחר אבל יש לי משקפיים

אז קרבי

ואחרי זה עתודאי

אבל בעקרון קצין ספורט זה היעוד שלי לצבא בעזרת השם :}

אני כיום בן 16

אפשר להתקבל לקרבי מובחר עד +/- 3

אולי יש לך עוד סיכוי...

פורסם

atuda :yelclap:

פורסם

אני לא יודע איך זה במספרים אבל לכל סעיף רפואי יש רמת חומרה 1-5 כשיר לשירות וחומרה 7 אתה יוצא מהצבא על רפואי.

ליח' קרבית מובחרת אפשר להתקבל עם סעיף ראייה בחומרה 1 בלבד וגם אז צריך אישור חריג.

כמובן שטיס,צלפים,חובלים,צוללות ועוד מס' יחידות יורדות מהפרק .......חייבים 97 ללא סעיפים.

פורסם

יש לי ליקוי -4 ובטירונות, בזמן המטווח, נפלו לי המשקפיים. פספסתי לחלוטין את המטרה ממרחק 25 מטר. תחשוב מה היה קורה לחייל קרבי אם בזמן מטווח או קרב הוא היה מאבד את המשקפיים. סביר להניח שהוא היה חוזר הביתה בשקית פלסטיק.

פורסם

אני רוצה מרכבה סימן 4   :yelclap:

צריך לאכול הרבה ח*א לפני שעולים על הדבר הזה?

ד"א ראיתי השבוע 4 מכבות סימן 4 נכנסות ויוצאות מהרצועה (אני גר לייד) איזה כלי מדהים!

פורסם

אתה תאכל חרא לפני שתעלה, בזמן שתעלה וגם אחרי שתרד ........ עד היום שתהיה סמ"ר.

פורסם

אתה תאכל חרא לפני שתעלה, בזמן שתעלה וגם אחרי שתרד ........ עד היום שתהיה סמ"ר.

:) LOL

אבל להיות שיריונר בכללי זה טוב או לא?

פורסם

כן, אנשים פה חושבים שאם הם בקרבי\רוצים ללכת לקרבי אז הם מעל כולם ומותר להם לרדת על כל מי שלא קרבי  :nixweiss:

זאת בדיוק הבעיה בצה"ל, הזלזול שלהם בחיילים.

במקום שצה"ל ישקיע בחיליים האיכותיים שלו, כאלו שבאמת עושים הרבה למען המדינה, צה"ל דופק אותם על שטויות.

אני כבר מת לראות חצי מהאנשים פה שטוענים שיגיעו לאיזה פלס"ר צנחנים מינימום שייכנסו לצבא ויכירו מה זה

"צרכי הצבא" או "קב"א" וייראו שהמוטיבציה שלהם מכוונת במקום לפלס"ר מסויים...מגיעים לתותחנים

בתור חימושניקים...זאת החוכמה לדעתי להשאר אחרי זה בצבא עם מוטיבציה ולא אם קיבלת מה שרצית והיה לך שירות סבבה.

ועוד מילה קטנה לכל אלה שמעבירים ביקורת על ג'ובניקים, לפחות אלה שבכלל לא התגייסו עדיין שזה הכי אבסורד!

תתגייסו אחרי זה תדברו, אתם לא מכירים את הצבא, לא יודעים מה זה, אין לכם מושג...

ואף אחד לא אמר שאתם לא תהיו ג'ובניקים...

ככה שלא הייתי כ"כ ממהר לחגוג על ג'ובניקים...

במיוחד שלחקם הגדול יש סיבה מוצדקת לכך, סיבה רפואית.

פורסם

אף אחד פה לא חוגג על ג'ובניקים שאין להם בררה אחרת מלבד ג'וב.

"חוגגים" על ג'ובניקים שמההתחלה אומרים שהם הולכים להיות ג'ובניקים!!! ובלי לנסות משהו אחר אפילו!

וכל אלה שואמרים שהם יהיו בפלס"ר מינימום אז הם מתכוונים, שזה מה שהם רוצים להיות....ואם לא יתנו להם את זה אז אין מה לעשות.

פורסם

אני הייתי רוצה להיות קרבי מובחר, אבל אני לא בטוח שיהיה לי פרופיל מספיק גבוהה בשביל זה  :nixweiss:

ומי רוצה להיות ג'ובניק קיבינימט כל היום מה שעושים שם זה לגרבץ.

ונושא זה שיך לאקטואליה ותרבות אם אני לא טועה.

פורסם

עוד ילד קטן שעדיין לא התגייס וחולם על קרבי מובחר. עזוב, אני מכיר מספיק אנשים שצעקו "קרבי!" ואחרי חודש בטירונות קרבית הם צועקים "קב"ן!" "ועדה רפואית!".

ידידי הקטן, יש מספיק ג'ובניקים שטוחנים הרבה יותר מקרביים. אפילו בתפקידים הג'ובניקים הכי זונתיים בצה"ל צריך לעבוד ולפעמים די הרבה. אני מכיר נהגים שטוחנים כל השירות. הם מעבירים ציוד מהצפון לדרום ולעיתים קרובות הם עושים את זה בשעות הקטנות של הלילה.

פורסם

ואני מכיר חיילים שישבו 72 שעות בתוך נגמ"ש בעזה..!

אז יש כאלה ויש כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים