פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים הטמפרטורה של הלוח עומדת על 33 מעלות ! לוח ASUS של פנטיום 3מה בעצם היא הטמפרטורה הזאתי ? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? כי זה ממש מוזר, יש לי היטסינק + מאוורר עליו אז אני לא מצליח להבין למה הטמפרטורה כל כך גבוהה, אני זוכר שבחורף היא הייתה משהו כמו 23 מעלות !אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה אני יודע לו מאוד !
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים כי בחורף משום מה יותר קר מאשר בקיץ ומ 33 מעלות לא צריך להיכנס לפניקה, תבדוק שהסינק מודבק טוב עם המאוורר עליו
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר ההיטסינק שהיה על ה CHIPSET (הגיע עם הלוח) + מאוורר 40MM שאני הוספתי שמעיף עליו אוירהלוח הוא של פנטיום 3, ז"א שהמהירות הרגילה שלו היא 133MHZ , אבל עשיתי OC ואני עומד עכשיו על BUS של 154MHZ
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים הטמפרטורה סבירה אין לך מה לדאוג..רק תדאג להחלפת אוויר מהירה ושמור על המעבד והכ.מסך
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר יש לי שאלה שקצת מטרידה אותייש לי 2 מאוורים מאחורי המארז,אחד מתחת לספק, והשני מתחתיושניהם מוציאים אוויר, אולי כדאי לנסות קמבינציה אחרת ?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים הגרילים המובנים עדיין קיימים או שהורדת אותם?כי עקרונית הפאנל הקדמי (מפלסטיק) חוסם את כניסת אוויר, הגריל ברזל חוסם בהגזמה...
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אין גרילים קידמייםהמאווררים מקדימה מוברגים למארז כמו המאווררים מאחורהרק שהם מכניסים אוויר לתוך המארז
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים שאני אומר "גריל מובנה" אני מתכוון לחוסם אבק או איך שתקרא לזה.. זה מגיע עם המארז, בארבעת המקומות הקדמיים.. זה חוסם המון אוויר, בנוסף לפאנל פלסטיק הקדמי שגם הוא חוסם בקיצור ולעניין אם תוריד אותם זה יתרום מאוד לכניסה החלקה של האוויר (:
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר לא ניתן להוריד את הגריליםהם חלק מהמארז, זה ה"שילדה" כאילוושנית בפרונט קדחתי איזה 50 חורים עם מקדח מספר 3יצא לא רע
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אני יודע שהם לא ניתנים לפירוק, אבל עם כלים מתאימים אתה יכול פשוט לחתוך אותם החוצה..בכל מקרה כנראה שאתה לא מהמשקיעים, אז אין לך הרבה מה לעשות תשאיר הכל כמו שזה, מקדימה שיכניס מאחורה שיוציא, בדלת שיכניס, ובגג אם יש לך שיוציא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.