עבור לתוכן

מישהו ניסה את המדיות DVD של RITEK מהחנות הזו:

Featured Replies

פורסם

וואלה נשמע חמוד

אני מגיע לנתניה גם ככה נראה לי שאני יעשה קניה של כמה חברים ונתארגן על 25 כל אחד

רק מקווה לא ליפול בפח אמרתם שאין אחידות בכל קופסא יכול לצאת סוג אחר?

פורסם

אמרתי שיש הרבה רייטק G04. לא רק של סילברליין. כל מה שקניתי עד היום היה סילברליין והיה בסדר. דרך אגב, זה לא אומר שסילברליין בעצמם לא יכולים לשנות את מה שבתוך הקופסא. גם אם זה עובד על הצורב שלי זה לא אומר שזה יעבוד על שלך. קנו ביחד 25, תתחלקו ותבדקו, ואם תהיו מרוצים תקנו עוד.

פורסם

אמרתי שיש הרבה רייטק G04. לא רק של סילברליין. כל מה שקניתי עד היום היה סילברליין והיה בסדר. דרך אגב, זה לא אומר שסילברליין בעצמם לא יכולים לשנות את מה שבתוך הקופסא. גם אם זה עובד על הצורב שלי זה לא אומר שזה יעבוד על שלך. קנו ביחד 25, תתחלקו ותבדקו, ואם תהיו מרוצים תקנו עוד.

הצורב של חבר שלי (כן הדגשתי את זה 10 פעמים שאין לי עדיין צורב DVD) והוא LG 4120

אגב זה INFERNO החביב שתופס כאן אקט לפעמים ומגיב גם

אדם עם ותק... וגם חברה - חשוב מכל

פורסם

:lol:.. תגיד לו שה DANGEROUS BROTHERS עובדים על FW שיהפוך את ה 4120B ל 4160B. זה כבר עובד אצל כמה מהבודקים:

This is my final report about the 4120b patched firmwares

A301 windows patched

Succesfully applied tests

Dvd 4x +/-R

Dvd 8x +/-R

Dvd 12x +R

Dvd 16x +R Yudenn

Dvd 16x +R TDK

Ramaining tests

Dvd 16x +R Sonny

A301 AUTO reset windows patched

Dvd 4x +/-R

Dvd 8x +/-R

Dvd 12x +R

Dvd 16x +R Yudenn

Dvd 16x +R TDK

Ramaining tests

Dvd 16x +R Sonny

A301 RPC-I windows patched

Dvd 4x +/-R

Dvd 8x +/-R

Dvd 12x +R

Dvd 16x +R Yudenn

Dvd 16x +R TDK

Ramaining tests

Dvd 16x +R Sonny

A302.bin(DOS) Report

Dvd 4x +/-R

Dvd 8x +/-R

Dvd 12x +R

Dvd 16x +R Yudenn

Ramaining tests

Dvd 16x +R Sonny

Dvd 16x +R TDK

פורסם

הכי מצחיק שיקדימו את LG ישחררו FW שנותנת 4X על DL

וזה די הכרחת שאתה מסתכל על זה ככה מוריד לך זמן רב מהצריבה

ה8X כבר יהיה ממש סבבה...

אבל עד שמדיות יהיו במחירי פנאן..ועוד בארץ?

פעם אבא שלי היה קונה לי דיסקים בחול אני רואה כבר שאין לזה יעיליות כי המחירים אותו הדבר אם כבר מדובר ב10 אחוז שזה לא קריטי

לעומת זאת לגבי הDL אני אבקש ממנו שהוא יהיה בחול בזמן הקרוב זה יחסית זול יותר שם

מה אכפת לי דיסק ב40 שקל

לניסיון

אבל הוא יוריד לי כאפה

פורסם

שמע, אי אפשר לדעת. האסימון אצל היהודים יורד לאט, אבל כשהוא יורד כבר הוא נופל עמוק.

תסתכל. היום שזה לא הרבה זמן מהיום שגיליתי את ה G04 לראשונה בארץ, אתה יכול לקנות VERBATIM במחיר ששילמתי לראשונה על הסילברליין. וורבטים עלו אז במבצע 11 שקל ליחידה. סילברליין יש כבר באזור ה 3 שקל ליחידה.

פורסם

שמע, אי אפשר לדעת. האסימון אצל היהודים יורד לאט, אבל כשהוא יורד כבר הוא נופל עמוק.

תסתכל. היום שזה לא הרבה זמן מהיום שגיליתי את ה G04 לראשונה בארץ, אתה יכול לקנות VERBATIM במחיר ששילמתי לראשונה על הסילברליין. וורבטים עלו אז במבצע 11 שקל ליחידה. סילברליין יש כבר באזור ה 3 שקל ליחידה.

תשמע אני מבין את מה שאתה אומר

אני שגיליתי את הDVDR לפני שנתיים עוד קניתי דיסקים בפורמט מינוס במחירים של 15 שקל לדיסק איכותי בMEDIA ID אז לא הבנתי אבל דיסקים זבל היו עולים 7-8 שקל

ואבא של חבר שלי באותה תקופה קנה תPIONEER A06 במחיר לא יאומן של 1500 שקל תבין איך זמנים משתנים וזה חוזר על עצמו בטכנולוגיות יותר גבוהות והישנות בנתיים מתבססות עד שהן מתכלות והולכות לעזאזל

השאלה ההבאה היא מתי פורשים מהCDR? אני נותן לזה 3-5 שנים כי יש בזה עדיין תלות ומצד שני אתה רואה איך באופן יפה משחקים מגיעים לך כבר בDVD... יעני לPC אני מתכוון

שימו לב נשארו להם עוד 98 יחידות מהדיסקים של סילברליין ב80 שקל אז תשימו לב מי שמעוניין לקנות זה יכול להגמר בקרוב

פורסם

אוטוטו. אתמול היתה כתבה על זה שה DVD הפך להיות אמצעי הגיבוי המועדף בעסקים הקטנים.

האמת שהיום ב 3 שקל לרייטק ממש לא שווה לעבוד על CD. זה אומר פחות מחצי המחיר לגיגה גיבוי. זאת כמובן מעבר ליתרונות שנותן לך צורב DVD. זה לא סתם שהמחירים יורדים. צורבי DVD עפים בכמויות בארץ, ויש ביקוש עירני למדיות.

פורסם

אוטוטו. אתמול היתה כתבה על זה שה DVD הפך להיות אמצעי הגיבוי המועדף בעסקים הקטנים.

האמת שהיום ב 3 שקל לרייטק ממש לא שווה לעבוד על CD. זה אומר פחות מחצי המחיר לגיגה גיבוי. זאת כמובן מעבר ליתרונות שנותן לך צורב DVD. זה לא סתם שהמחירים יורדים. צורבי DVD עפים בכמויות בארץ, ויש ביקוש עירני למדיות.

כן כבר עשיתי את החישוב הזה בזמנו עוד הייתי צורב SVCD וכאלו ופתאום עכשיו אני חוושב לשים 2 סרטי SVCD בDVDR אחד יש לך 2 סרטים יעני במקום להחליף 6 דיסקים

וגם אוטטו הסצינה הלא חוקית - מצטער שאני מזכיר אבל ככה זה - תהיה מאוד זמינה לגבי הDVDR ברמה של הDivX - זה ממש היה מעניין איך להוריד שחרור של לפני שנה וחצי למצוא אותו היה יחסית קשה ועכשיו אתה מוצא כמעט כל דבר אבל לא נפוץ כמו DIVX...

עכשיו שים לב הבעיה שנתקלתי בה שלכל אידיוט יש צורב DVD כבר והכל נעשה על ידי אשפים וזה כבר דבר מגעיל כי לפני שנתיים אנחנו היינו מהאנשים האלו הבודדים שמגבים את הסרטים ולא עם איזה DVD SHIRNK למרות שהוא היה קיים אלא יושבים עם כלים קצת פחות מתקדמים ויותר פרמיטיבים ועושים את העבודה השחורה (עם הIFO'S מעיפים קטעים ידנית וכו') ועכשיו הכל נעשה לך 2 קליקים כל איזה ערס יכול לגבות לך סרט - אין מבחינתי פה הרמה ירדה.

פעם הייתה לך הרגשת סיפוק מיוחדת שהיית מסיים פרוייקט קידוד וגם אתה היית מספק את הצרובים בקטע של הDVD...זאת היה פרי ידך היום זה אבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים