עבור לתוכן

מחפש תוכנה של יומן אישי בכדי לארגן לי קצת את סדר היום.

Featured Replies

פורסם

שלום,

הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן...

אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום.

בתודה מראש,

אבי.

עריכה:

אני מבקש לא לזלזל ולחשוב שאיני חיפשתי לפני שבאתי אליכם לבקש עזרה... אני חיפשתי ועוד איך חיפשתי אך הכול אכזב אותי משום שאו שזה לא תומך בעברית או שזה סתם בולשית... אני מעדיף שכל התוכנה תהיה בעברית בכדי למנוע אי תמיכה בעברית.

נ.ב.

אם אפשר אז שתהיה אפשרות לרשום לדוגמה את החומר למבחן או משהו כזה ויש עדיפות למשהו שלא יקפיץ לי חלון ענק באמצע עבודה או משהו כזה.... משהו שרק יציג לי סמל מהבהב למטה לייד השעון וכשאני אלחץ עליו התוכנה תעלה ושתקפץ לה במסך או תשיר לי, לא אכפת לי...

פורסם

Mozilla Sunbird צריכה לענות לך על רוב הדרישות, ובחינם :)

Prog.

פורסם
  • מחבר

ואי ממש תודה לך! :yelclap: :yelclap: :yelclap::yelclap: :yelclap:

זה מושלם! לא חשוב שזה באנגלית משום שיש תמיכה בעברית אז זה ממש בסדר!

אני ממש, אבל ממש מודה לך על התוכנה הזו... היא עשתה בשבילי את הכל העבודה! בתוך דקה הכנסתי את כל הלוח מבחנים שלי ואת כל סדר היום והאימונים שלי.

שוב תודה,

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים